Söylemek istediğim garanti süresi değil 1 ay olan cihazlarda parça değişimi yapamadıkları için direk değişim olmasından ötürü.senin cihaz yurtdışı olup olmadığını bilmiyordum![]()
kendimde yurt disi oldugum icin

Söylemek istediğim garanti süresi değil 1 ay olan cihazlarda parça değişimi yapamadıkları için direk değişim olmasından ötürü.senin cihaz yurtdışı olup olmadığını bilmiyordum![]()
Baska bir mikrofon yok ise alttaki mikrofondan bahsediyorsaniz bende mevcut değil baska bir yerde varsa bana da söyleyin bende yerini öğreneyim birde g3 otg kablo ile flash bellek bağlayıp muzik film kopyalama mümkün mü arkadaşlarBeyaz LG G3'lerde mikrofon üstünde kronik çatlak varmış . Benim telefonumda da var. Bugün fark ettim. Sizde böyle bir sorun var mı ?
[MENTION=409928]kaan033[/MENTION] galiba batarya geldi Türkiye'ye .
Baska bir mikrofon yok ise alttaki mikrofondan bahsediyorsaniz bende mevcut değil baska bir yerde varsa bana da söyleyin bende yerini öğreneyim birde g3 otg kablo ile flash bellek bağlayıp muzik film kopyalama mümkün mü arkadaşlar
Teşekkürler[emoji2] [emoji2]Elbette mümkün.
Arkadaslar sarj olayim cok kötü benim baslarda netten dizi izlerdim uygulamayla %6 7 giderdi. Simdi 5 dakika nette geziyorum %2 3 gidiyor. Ve sıfır parlaklikla bu kadar gidiyor. Ayrica nette gezerken bile telefon ısınıyor. Ayni sorunlar sizde de var mi yoksa garantiye yollayacagim.
Arkadaslar sarj olayim cok kötü benim baslarda netten dizi izlerdim uygulamayla %6 7 giderdi. Simdi 5 dakika nette geziyorum %2 3 gidiyor. Ve sıfır parlaklikla bu kadar gidiyor. Ayrica nette gezerken bile telefon ısınıyor. Ayni sorunlar sizde de var mi yoksa garantiye yollayacagim.
Alttaki mikrofon üstünde mevcut benim.Baska bir mikrofon yok ise alttaki mikrofondan bahsediyorsaniz bende mevcut değil baska bir yerde varsa bana da söyleyin bende yerini öğreneyim birde g3 otg kablo ile flash bellek bağlayıp muzik film kopyalama mümkün mü arkadaşlar
Bende yok çok şükür servise götürmeyi düşündün mü?Alttaki mikrofon üstünde mevcut benim.
Bu hafta içinde aldığım yere ( vatan bilgisayar) gitme olasılığım var. Normalde yaşadığım yere uzak. Vatan bilgisayara uğrayacağım . Hem kapanma sorunu ile ilgili danışırım hem de bu konuda. Daha büyürse bu çatlak sıkıntı olur. Vatan LG ile irtibata geçsin. İnşallah darbe ile olmuştur demezler. Çünkü telefona kendimden iyi bakıyorum. Hiçbir düşürme filan olmadı. Bazı yerlerde ısıdan dolayı çatlıyor demişler. Ve 406k serisinde varmış. Belki siyahlarda da vardır. Siyah olduğu için gözükmüyor olabilir. Bakalım ne olacak. Eğer darbe ile değil üretim hatası derlerse alırlar. Ama ya dışı değişir ya da telefon. Ama telefonun değişeceğini sanmıyorum.Bende yok çok şükür servise götürmeyi düşündün mü?
İnşallah alırlar ben yeni aldım avea dan gold renk bende yok şükürler olsun ben öyle konularda takıntılı birisiyim telefondan soğurum valla inşallah sıkıntısız sorunsuz değişim yaparlar..Bu hafta içinde aldığım yere ( vatan bilgisayar) gitme olasılığım var. Normalde yaşadığım yere uzak. Vatan bilgisayara uğrayacağım . Hem kapanma sorunu ile ilgili danışırım hem de bu konuda. Daha büyürse bu çatlak sıkıntı olur. Vatan LG ile irtibata geçsin. İnşallah darbe ile olmuştur demezler. Çünkü telefona kendimden iyi bakıyorum. Hiçbir düşürme filan olmadı. Bazı yerlerde ısıdan dolayı çatlıyor demişler. Ve 406k serisinde varmış. Belki siyahlarda da vardır. Siyah olduğu için gözükmüyor olabilir. Bakalım ne olacak. Eğer darbe ile değil üretim hatası derlerse alırlar. Ama ya dışı değişir ya da telefon. Ama telefonun değişeceğini sanmıyorum.
Hayırlısı bakalım. .İnşallah alırlar ben yeni aldım avea dan gold renk bende yok şükürler olsun ben öyle konularda takıntılı birisiyim telefondan soğurum valla inşallah sıkıntısız sorunsuz değişim yaparlar..
Telefonun art seçeneğini denediniz mi?Yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar
slm arkadaşlar,telefonomun güncel olduğunu nereden bilebilirim? ben fabrika ayarlarına geri dönmüştüm sonra hiç güncelleme gelmedi. yazılım bilgilerinde program versiyonu v10h-EUR-XX yazıyor acaba güncel mi gülleme yap diyorum fakat mevcut OS sürümünde en son yazılımı kullanıyorsunuz diyor?
yardımcı olacak bir arkadaşımız yok mu?
@Meridian öncelikle geçmiş olsun dostum umarım sorunun hallolur ve telefonu alırlar bende senin dediklerinden sonra baya şüphelendim baktım ama bi çatlak felan bulamadım (alt ve üst mikrofona baktım) arkadaşlar bu çatlağın bir fotoğrafını atarmısınız merak ettim şahsen benimde telefonum beyaz modelinden
Telefonun art seçeneğini denediniz mi?
Alttaki mikrofon üstünde mevcut benim.
Art seçeneği ne oluyor?
Senin söylemenle ben de fark ettim. Ben de vatandan almıştım. Sarj sorunu icin yollayacaktim garantiye onu da söyleyecegim artik. Umarim düzelir.
Resmi nerden alintiladin bendeki de o kadar büyük
Ayarlar-genel-telefon hakkında - yapım numarasına 7 kere tıklayın. Sonra ayarlar- genel - geliştirici Seçenekleri - çalışma süresini seç kısmından art ı seçin. Telefonu garantiden çıkaran bozan bişey değil. Çalışma stilini değiştiriyor. Çevremdeki iki kişiye yaptırdım biri abim. Isınma sorunu kalmadı şarj daha iyi gidiyor diyorlar. Beğenmezseniz eski haline dönersiniz. Bunu deneyin memnun kalacaksınız. Geçiş yaparken telefon fazla performans harcadığı için biraz ısınır buna aldanmayın. 2gün kullanın sonra karar verin.Art seçeneği ne oluyor?
Senin söylemenle ben de fark ettim. Ben de vatandan almıştım. Sarj sorunu icin yollayacaktim garantiye onu da söyleyecegim artik. Umarim düzelir.
Resmi nerden alintiladin bendeki de o kadar büyük
teşekürlerFabrika ayarlarına dönünce yüklediğiniz güncellemeleri silmez güncelleme merkezinden yazılım güncellemesine girin burdan güncellemeyi kontrol edib güncel diyorsa günceldir![]()
Ayarlar-genel-telefon hakkında - yapım numarasına 7 kere tıklayın. Sonra ayarlar- genel - geliştirici Seçenekleri - çalışma süresini seç kısmından art ı seçin. Telefonu garantiden çıkaran bozan bişey değil. Çalışma stilini değiştiriyor. Çevremdeki iki kişiye yaptırdım biri abim. Isınma sorunu kalmadı şarj daha iyi gidiyor diyorlar. Beğenmezseniz eski haline dönersiniz. Bunu deneyin memnun kalacaksınız. Geçiş yaparken telefon fazla performans harcadığı için biraz ısınır buna aldanmayın. 2gün kullanın sonra karar verin.
Performans açısından art daha performanslıdır çünkü uygulumaları açmak için her defasında rame yeniden yazması gerekmez. Yalnızca başlangıçta bir kere açar o da normalden biraz uzun sürer. Her defasında yeniden tanıma işlemi yapılmadığı için hem performans artar hem de batarya ömrü uzar. Yüklü gelmemesinin nedeni bazi uygulamalarla uyumsuz olmasi ve henuz tamamlanmamis bir proje olmasi. Yeni android surumuyle beraber art artik yuklu gelecek tabi tamamlanır ise. Buradan anliyabilirsiniz iyi olup olmadigini.Garantiye bir kaç gün sonra vereyim o zaman teşekkürler. Bu arada performans açısından bir fark olacak mı neden böyle bir seçenek var ve her açıdan daha iyiyse neden o yüklü gelmiyor?