Digiturk dekoder calismiyor

erayozgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar eve yeni geldim simdi isten, ilk bas saat vardi acilmadi dedim kumandada mi bisey var, cihazdan da acamayinca kabloyu cikarip yeniden taktim, hep dönüyor baya bekledim hala bu daire dönüyor. Napmam lazim??
8dbf371954ace00460b9f75eb594e8ec.jpg

erayozgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar varsa yardimci olun lutfen

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
kartını çıkar kuru bir bezle sil ve tekrar tak.

erayozgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaptım yine olmuor hep donuyor bu cark

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
digiturk'ü aradınız mı peki ? cihazın elektiriğini bir süre kesip tekrar açın.
bu sırada kartını çıkarın ve öyle deneyin. son olarak bunu yapın ve arayın derim.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Hocam o dönüp duruyorsa anten kablosunda jack ıle bağlanan yerınde oynama olmuş kablo ıle kabloyu çeviren grı kagıda benzer yapı temas edıyor ondan o kabloyu söküp tekrar düzgün baglandıgında çalışacaktır, daha önce başıma geldı.
Resimdeki metal örgü ile bakır tel birbirine temas ediyor o yüzden bu hatayıo verıyor makine bu yüzden makıneyı kapatıp doğrı şekilde bağlayıp makineyi açarsan düzelir diye düşünüyorum.

Haberlesme-Tesisatlari_img_38.jpg

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Decoderi kullanmadım, bu nedenle kesin birşey diyemem, ama anladığım kadarı ile cihazın kendisinde bir sıkıntı var. Cihazı bir Digiturk servisine götür derim.

erayozgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediklerinizi kablodan kontrol ettim çıkarıp yeniden taktım hala aynı şey. Bu kutu o dönme olayı sürekli o kısmıda kaldı. Bunu bir resetleme yapma yolu yokmudur acaba? Çünkü ne zaman güç versem cihaza hep aynı yerden dönmeye devam ediyor ne kutu üzerindeki düğmeler işlem yapıyor ne kart çıkarınca tepki veriyor ne de kumanda çalışıyor. Bence bir resetleme işlemi olmalı. Digiturke götürmek istemiyorum. Öneriniz nedir?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Cihazı sıfırlamaya yönelikte birşey yok. Ne biçim iş yapıyor bunlar ya arkadaşlar. Cihazdan benim bildiğim gücü kesince kendine gelir en baştan başlar. Ne zaman güç versem dönüp duruyor ayar oldum iyice...

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Cihazı neden Digitürk'e götürmek istemiyorsun. Bizim de başımıza D-Smart'ta gelmişti benzer bir olar ve bağlayan servisi aradık. Gelip cihazı değiştirdiler.

erayozgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazı götürmek isteseydim buraya yazmaz baştan hemen götürürdüm. Forumlar alternatif aramak ve bilinmeyenlerin bilindiği bilgi kaynağı yerlerdir. Bu neden dolayısı ile sadece bilgi almak istedim. Çünkü hep böyle bişey olunca onlara mı vericez. Gel değiştir, git değiştir. Meseleyi anlamak istiyor insan. Bu..

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Hocam bizde next uydu alıcı vardı oda elektrik kaçagı v.s. gibi duurmlarda bu olayı yapıyor arıza veriyordu, bu başka oldugundan şahsen aklıma bir şey gelmedi açıkçası.

erayozgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar değerli bilgileriniz için gerçekten teşekkür ederim. Alıp bu cihazı onlara vericem yenisini versinler diye. Bir daha olmayacağı ne malum bilemiycem. Yazık onca para onca çaba uğraş. Şu hayatı bir keyifle yaşayamacağız anlaşılan. Hep bir problem. Çok saolun iyi forumlar herkese...

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Arkadaşlar değerli bilgileriniz için gerçekten teşekkür ederim. Alıp bu cihazı onlara vericem yenisini versinler diye. Bir daha olmayacağı ne malum bilemiycem. Yazık onca para onca çaba uğraş. Şu hayatı bir keyifle yaşayamacağız anlaşılan. Hep bir problem. Çok saolun iyi forumlar herkese...
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir dekoder'daki basit ve ücretsiz çözümlenecek bir problemi bu kadar sorun haline getiriyorsan sana birşey söyleyim, hayat hiç de öyle gül bahçesi değil... Hadi iyi günler,

erayozgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Burda kim kaç yaşında muhabbetine girersek emin ol senden katça büyüğümdür bu 1.
Forum da amaç sorunları paylaşıp çözüm var ise tartışabilmektir 2.
Gelip sorunla ilgili yorum yapacağına veya çözüm yolu göstereceğine daha da ortalığı bulandırmak senin işin 3.
Hayatın gül bahçesi mi diken bahçesi mi olduğu herkese göre değişir 4.
Herkes aynı hayatı yaşamıyor bunu da bil 5.

Hadi bakalım sana da iyi günler.
Boş yere insanın canını da sıkmayın. Kime göre ney nasıl problem onu da sen ölçemezsin.

unsur

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Burda kim kaç yaşında muhabbetine girersek emin ol senden katça büyüğümdür bu 1.
Forum da amaç sorunları paylaşıp çözüm var ise tartışabilmektir 2.
Gelip sorunla ilgili yorum yapacağına veya çözüm yolu göstereceğine daha da ortalığı bulandırmak senin işin 3.
Hayatın gül bahçesi mi diken bahçesi mi olduğu herkese göre değişir 4.
Herkes aynı hayatı yaşamıyor bunu da bil 5.

Hadi bakalım sana da iyi günler.
Boş yere insanın canını da sıkmayın. Kime göre ney nasıl problem onu da sen ölçemezsin.

arkadaşım yanlış sularda yüzüyorsun servise götür müşteri hizmetlerini ara, burada bu konuyu açıp saatlerce cevap vermeye çalışacaklar bu kadar tembellik yapma. bunun sevisi var müşteri hizmetleri diye bir şeyi var gelip anın da sorunu çözme gibi bir durumları da var 12 senedir digiturk abonesiyim. karşılaştığım sorunlarla senin gibi feryat figan etmiyorum arıyorum sorunuma anında müdahale ediyorlar. buraya gelmiş trip atıyosun sen en iyisi iptal ettir valla hiç boşuna uğraşma, tövbe tövbe adamı sinirlendiriyorsunuz böyle konularla