S
SDN Okuru
SDN Okuru
4s ve ustune gelicek dostum sorun yok 

iyi geceler arkadaşlar. ben iphone 5 kullanıyorum da şu fotoğrafları şifrelemek için bir türlü bişey bulamadım yardımcı olur musunu fotoğrafların olduğu yere kilit koyabilme imkanımız var mı
Arkadaslar 5s ve ipad airim var kutularının içindeki kağıtlarda 5s de 5sene ipad airda da 7 sene kullanıcı ömrü yazıyor. Belirtilen yıllardan sonra çöpe mi atcaz?![]()
Arkadaslar 5s ve ipad airim var kutularının içindeki kağıtlarda 5s de 5sene ipad airda da 7 sene kullanıcı ömrü yazıyor. Belirtilen yıllardan sonra çöpe mi atcaz?![]()
Merhaba
Facebook ile sorun yasiyorum her hangi bir uygulamayi facebook da acmak istedigim de "facebook da oturum acma iptal" edildi diye uyari aliyorum lakin facebook da o an oturum acik vaziyette oluyor. cözümü nedir bu isin? hic bir uygulamayi baglayamiyorum facebook'a.
arkadaslar su isin cozumunu bilen yok mu? gina geldi artik bana.
merhaba ipod touch 6 çıkar mı sizce?
@kemal_ksk Yapıcağınız çok basit telefonu bilgisayara bağlayıp itunes üzerinden iphoneyi geri yükle diyeceksiniz.
Arkadaşlar 2 gündür ipadde safaride dolaşırken böyle bir uyarı alıyorum ayrıca youtube felan açılmıyor bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir iphone da böyle bir sorun yok
![]()
İos 8 güncellemesinden sonra oldu benim ipad miniyede böyle oldu bir kez oldu daha tekrarlamadı umarım tekrarlamaz.
Gençler iPhone kilit kodumu unuttum da bunu fabrika ayarlarına sıfırlamadan halledecek bir yol var mı? Ben tek yol geri yükleme yada fabrika ayarları diye biliyorum internettede öyle yazıyor ama şansımı denemek istiyorum bilen söyleyebilirse çok dua ederim ona![]()