Sizce Apple, Iphone'un Boyutunu Büyüterek Hata mı Yaptı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kadima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce İdeal Ekran Boyutu Ne Olmalı?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .

mrtadtp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
9 unda tanıtılacağı söyleniyor. Satışa ne zaman çıkar ki ?

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
batarya sorunu olmayan bi akıllı telefon söyleyebilir misin?
Gün boyu 3g açık feys tivitır Vatsap takılabileceğimiz telefon çıksa bu sefer gün boyu oyun oynayabileceğimizi isteriz. Doyumsuzluk durumundayız. Ben söyliyim g2nin efsane şarj süresi var. Kullanmadım ama z2de gayet iyi diyorlar. Fakat liderliği 3500 mah pili HD ekranı ile g flex çekiyor.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
İphone lardan kat kat iyi batarya performansına sahip olan cihazlar var bunu zaten sizin biliyor olmanız gerekir :dirol:

Yani? varsa iphone kullanmayınmı diyorsunuz? o zaman o iphonedan 2 kay iyi batarya performansına sahip cihazların 2 kat daha iyisi çıkınca, iphoneden 2 kat iyi cihazlar çöpmü oluyor?

Marka kötülemekten başka bir şey yapmıyorsunuz.

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sdn yönetimi şu kayıp Japon ceosunu neden hala forumda tutuyor anlamış değilim. Adam ortamı germekten başka bir iş yapmıyor.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Yani? varsa iphone kullanmayınmı diyorsunuz? o zaman o iphonedan 2 kay iyi batarya performansına sahip cihazların 2 kat daha iyisi çıkınca, iphoneden 2 kat iyi cihazlar çöpmü oluyor?

Marka kötülemekten başka bir şey yapmıyorsunuz.
Bunu ben değil sen söylüyorsun laflarımı boş yere çarpıtmayın
İphoneların geride olduğu bir noktadan bahsettim yani mevcut olan bir durum olmayan birşey yazılıp çizilmiyor dediğim gibi lafımı çarpıtmayın

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Hangisi hosunuza gidiyorsa onu kullanin kardesim, kimse silah zoruyla size telefon satmiyor ki.

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ama cidden küçük kalıyordu artık. 4.7 çok da iyi oldu çok da güzel tamam mı :(

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
iPhone nin öyle abartılacak bir batarya sorunu yok ama isterse olsun yinede iOS için değer diye düşünüyorum.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Burda iPhone'un bataryasına laf atıcağına vasat Sony'e baksın öncelikle işsiz ceo. :lol:

Kamera sorunlarımı dersiniz,kronik ısınma sorunları mı ne ararsanız var. Z3'de aynı şekilde vasat çıkınca karalama kampanyasına başladı. Tek başına Sony'i kurtaracak. :lol:

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
arkadaşlarımın hepsi küçük ve havalı diye iphone u tercih etti şimdi büyük diye alırlar mı bilmiyorum ama iphone 3310 yapsa arkasına elma işaretine koysa alacak çok insan tanıyorum o yüzden iphone her türlü gider hacı :)