Suçsuz yere sucluyum

yigitalp222

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba öncelikle benim bi dost vardi bu eskiden benim facebook calmisti benim ve herkese küfür yazmıştı herkesle kavga etmiştim onun yüzünden anneme soleyince hiç bişi olmaz falan demişti ve daha fazla şeyler yapmıştı bende dün onun faceini aldım şifresini vermişti ben hic küfür yazmadim ve herkese sonra kendimi virüs gibi tanıtım bu çocuğun annesi benim annemi aşkını bul sitelerine koymuştu 3 kez yaptı ha ben senin anana küfür etsem nolacak sen yapmışsın yapacağını herneyse bu çocuk mahkemeye vercem diye yalan soledi arkadaşları beni tehdit etti okullar baslayinca dovulcekmisim neyse bu çocuk bana 100 tane şey yaptıysa ben ona 5 tane falan yaptım anlayın durumumu çok kötüyüm ben ne yapıcam biri anlatabilirmi

yhatam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardes oncelikle dayak yemekten korkmican zaten 4-5gun kalmis dava olayina gelirsede onun yaptina dair kanit lazim isin zor bence sen dayagini ye okuluna deva et yas kac bu arada ?

yigitalp222

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardes oncelikle dayak yemekten korkmican zaten 4-5gun kalmis dava olayina gelirsede onun yaptina dair kanit lazim isin zor bence sen dayagini ye okuluna deva et yas kac bu arada ?

Ben dayak yemek istiyorum suç onda olsun diye dava olayİda yalan bana neler yaptığını yazdım anneme annesini neler yapmış okuduysan ben 13 yaşındayım ben sadece bu olayda napayım ben sucsuzum beni herkes taciz ediyo simdi

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
hiç ummadığı anda sırtında bir sopa kıracan bir daha sana yaklaşamadığı gibi okulunda en pısırığı olur.ama dediğim gibi ansızın önce sen basacan sopayı

yigitalp222

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiç ummadığı anda sırtında bir sopa kıracan bir daha sana yaklaşamadığı gibi okulunda en pısırığı olur.ama dediğim gibi ansızın önce sen basacan sopayı

Kardes sen beni anladıysan saol Annemde diyo eğer bişi olursa gerekirse kafasında masa kır diye ben suçsuz yere dovulcem ime yada dovcegime kızdım bide arkadaşlarına yalan solemis

KaptaPrism

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kim kimi dövüyor la, adam dövmek o kadar kolay değil. Mümkünse uzak dur ama öyle bir durum olursa da pısırık olma.

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Dayak atma fırsatı bulmuşsun kaçırma derim.Dalsınlar hiçbirinin yüzlerini unutma.Sonra :dirol:
Hepsini tek tek ansızın yakalayıp ağzını yüzünü kır.Annene neler yapmışlar.
Yanlış şeyler deyip banlanmak istemiyom ama benim anneme onu yapacaklar...!

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
vur kardeşim silahı çek vur ben öyle yapıyorum

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,921
Öyle arkadaşlardan uzak dur. Onunla aynı seviyeye düşme. Sadece kendini savunmayı ve haklarını da korumayı bil. Bunu da yumrukla değil, argumanla yapabilmen gerekir. Yaptığın her iyiliğin de, kötülüğün de mutlaka karşılığını bir gün göreceksin. O arkadaşın sandığın kişi için de aynısı geçerli. Facebook adresine sahip çıkamakış olmak, senin hatan. Bedelinide elbette ödeyeceksin. Annen de kişisel bilgilerini koruyamamış ve kendine kötü bir arkadaş bulduğu için, en başta kendisi suçlu. Davayı Annen açsın, hakkını korumayı öğrensin. Hayat bir okuldur. istesende istemesende, her şeyi yaşamak zorundasın. Yaşadığın her gün sana bir şeyler öğretir. bunları değerlendirebilmek sana kalmış.