HTC ONE M8 pişmanlığı

sayk0tek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şu anda türkiyenin en pahalı telefonu olan htc one m8 aldı bir abim aldıktan 1 ay 3 gün sonra titreşiminin çalışmadığını fark ettik garantiye gönderip telefonu değiştirmelerini istedik adamlar 3 gün geçti diye değiştirmediler parça takıp gönderdiler ama sonuçta telefonun içi açılmış oldu biz kabul etmedik bir daha gönderdik sonuçta 2500 liralık telefon içi açıldı diye yarı fiyatına alırlar ancak ve şu anda 2 haftadır telefonsuz geziyor abim 3 gün için telefondan oldu adam söyleyin şimdi ne yapalım

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
1 ay geçtiyse geçmiştir yapacak bir şey yok size özel bir muamele değil bu + alttarafı titreşim motoru değişmiş anakart değişmiyor ki fiyat düşsün.Eğer 1 ay içinde alamazsanız yenisini vermek zorundalar diye biliyorum :)

mereket21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam bende galaxy s4 titreşimi için yollamıştım sadece ondan için açılmıştı sattığımda bir sorun çıkmadı dert etme bence

ozgurcrs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Öyle bir yazmışsın ki en pahalı telefon işte şöyle böyle bu telefon en pahalı telefon olabilir ve aynı zamanda en sağlam telefonlardan biridir ve teknoloji şans işi bozulmuş olabilir ve telefonun içi açılmış olabilir ama telefonun için açıldığı bile belli olmuyor ki belli olsa kimse göndermez ve alınırken servis kaydına bakmıyorlar bu kadar sorun etmene gerek yok bu sorun Samsung Lg Sony'de de de meydana gelebilir o kadar sorun etme

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
duyanda sana bunu kutusuna koyup aldığın yere götür kullanamıcak kadar aptalım demeni söylediler sanacak titreşim motorunun değişimi önemli değil sanki su geçirmez z2 o açılınca su geçirmezliği bozuluyor sanki.

umut_1432

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ne alırsam alıyım 1 hafta içinde didik didik kurcalarım size de bunu tavsiye ederim bi daha böyle sorun yaşamazsınız

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Çok abartmıssınız o kadar sıkıntı etmeyin derim küçük bir değişim.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Ben ne alırsam alıyım 1 hafta içinde didik didik kurcalarım size de bunu tavsiye ederim bi daha böyle sorun yaşamazsınız

doğrusu da bu gt-s5360 aldım ikinci el manyetik sensör varmış dijital pusula var ama yazılımı yok galiba kod ile gördüm 3g modeme ekran koymuşlar biraz ram ve android2.3.6 koyup telefon diye satmışlar izlenimi veriyor usb modem oluyor ama düşük hızı var m8 bende olsa bunu sorun etmezdim...