Tictoc'un Yeni Sürümünü Test Etmek İster misiniz?

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Merhaba Arkadaşlar,

SK Planet tarafından sunulan anında mesajlaşma yazılımı Tictoc'un gelecek nesil sürümünün kapalı beta testleri için forumumuzdan gönüllü arkadaşlar arıyoruz.

Bu testler için kapalı bir alanda sizlere sağlanan görüntüler ve test sürümleri için yorumlarınızı SK Planet Türkiye ekibiyle paylaşacaksınız.

Seçilmek için özel bir kriter yok fakat kararını SK ekibiyle birlikte vereceğiz. Bununla birlikte şu noktalara dikkat çekmemiz gerekiyor.

- Günlük hayatta iPhone veya Android kullanmanız önemli.
- Telefonunuz, firmanın sunduğu resmi bir işletim sistemiyle çalışıyor olmalı. Root, custom ROM veya Jailbreak testlerde sorun çıkartabilir.
- Gördükleriniz mümkün mertebe grup içinde kalmalı.
- Şu an Tictoc kullanıcısı olmayabilirsiniz ama gündelik olarak kullanmaya başlamak için hazır olmalısınız. :)
- Size sunulan konularla ilgili olarak kişisel fikir ve deneyiminizi anlaşılır biçimde paylaşabilmeniz gerekecek.

Bu mesajın altına sizi neden ekibe dahil etmek isteyebileceğimizi açıklayan birkaç satırın yanı sıra kullandığınız akıllı telefonu ve işletim sistemi sürümlerini (ROM Release ve Android sürümü gibi) yazabilirsiniz.

Bu çalışmaya katılması için seçilen arkadaşlarımıza test sürecinin sonunda, başta ShiftDelete.Net kupası olmak üzere, minik hediyeler de vereceğiz.

Güzel günler dileriz.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Gönüllü olabilirim ancak konusmalar o grup içinde mi yapılacak rehberdekilerden kullanan yoktur da çünkü :)
Android 4.4.2 kitkat lg g2 telefonum :)

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Gönüllü olabilirim ancak konusmalar o grup içinde mi yapılacak rehberdekilerden kullanan yoktur da çünkü :)
Android 4.4.2 kitkat lg g2 telefonum :)

Beta sürümleri kullanarak istediğin kişiyle iletişime geçebilirsin tabii ki; onda sorun yok. tek gereken şey paylaşımların ve iletişimin grup içinde kalması.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bende gönüllü olayım madem yapacak iş yok bunu deneriz :D

Android 4.4.2 kitkat lg g2

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Kesinlikle orjinal ellenmemiş telefonlarda deneyin arkadaşlar,

Ben az önce yükledim , CM11 4.4.3 te çok sıkıntı yarattı bana telefon. Çalışmayı durdurmayan prog. kalmadı nerdeyse..

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
orjinal rom olsa katılırdım bende :)

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Çevrenizden kişileri de yönlendirebilirsiniz arkadaşlar, orijinal ROM kullanan birileri illa vardır. :)

Hiç çıkmamış sürümleri evvelden görecekler.

iPhone testçilerine de ihtiyacımız var tabii...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Uygulamayı çok kullandığım söylenemez ama deneyenler arasında olabilirim.

Xperia Z stok Android 4.4.2

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Jailbroken olabilir, trollemesene arkadaşım. :P

Konuyu okudum da şimdi anladım :D konuyu okumadan Ertan abinin mesajını gördüm ondan Mehmet abiye sormak istedimde jbli cihazlarda da olmuyormuş anlaşılan :)

Benim cihazda jb falan yok İphone 5s, ios 7.1.2 kullanıyorum gönüllü katılmak istiyorum kim ne sormak isterse sorsun seve seve cevaplarım.

Sadece merak ettiğim bilgisayar üzerinden cevaplayabilecekmiyiz? cünkü telefondan yazı yazmak bana işkence geliyorda yinede bir şeyler yaparız.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
@Berkin Bozdoğan Evet Berkin abi biraz araştırdım click to tactic diye bir seçenek olması lazımmış ama bende böyle;

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
İphone'nun başka romlarıdamı varmış Mehmet abi :mrgreen:

iphone 5C yi sattım. iphone 6 nın çıkmasını bekliyorum. 6 çıkınca 5s in fiyatı düşecek bende 5s alacam :mrgreen:

Avea inTouch 2 kullanıyorum şimdi :crying: tabi rootlu ve cm10 yüklü :mrgreen:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
iphone 5C yi sattım. iphone 6 nın çıkmasını bekliyorum. 6 çıkınca 5s in fiyatı düşecek bende 5s alacam :mrgreen:

Avea inTouch 2 kullanıyorum şimdi :crying: tabi rootlu ve cm10 yüklü :mrgreen:

Valla biz ortam böyle diyorsun yani :mrgreen:

Kaça gitti 5c? ve 5s'i kaça almayı planlıyorsun Mehmet abi?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Bende bir an şaşırdım :D temiz bulman lazım bakalım, şu parmak izi okumayı ve okuma bitince kullanmayı test et hatalı veya sıkıntılı olabiliyorlar.

özele gel la sohbet konusu mu burası :mrgreen: