İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efnandiren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birkaç yıl önce bi film izlemiştim bi adam bi çanta dolusu para buluyordu bu parayı bi heriften kaçırıyodu ancak takip eden adam sürekli bu adamın nerede olduğunu çantadaki verici sayesinde buluyordu hidrolikli bi alet kapı kilitlerini uçuruyordu sanırım Oscarlı bi filmi yardımcı olursanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Epey bi sene önce kanal d de bi film izlemistir korku filmi filmin konusu 3-4 tane cocuk var ve bi tane yaslı kadından kacıyolar kadını öldürüyolar ama kadın sonradan tekrar geliyor filmde hatırladıgım kdar sonlara dogru yaslı kadının üstünde noel baba kıyafeti vardı bilgisi olan varsa lütfen yazsın bi anda aklıma geldi bulamayınca buraya geldik :D

remy_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
filmin adı NO COUNTRY FOR OLD MEN ihtiyarlara yer yok...GUSEL FİLM

- - - Mesaj Güncellendi - - -

NEXT

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bir tane adam vardi kadinin hissettiklerini duygu his onuda goruyodu ruyasinda filan yasiyodu kadini tanimiyo onu bulmaya gidiyo buluyo sonra kadin onu olduruyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb yıllar önce izlediğimiz bir film vardı adını yanımdaki düşman diye hatırlıyoruz ama çıkmıyor. ciftlik sahibi olan bir adamın yanında çalıştırmak üzere aldığı adamla karısının arasında gecen bir aşk hikayesi sonunda da zengin arazisi olan adam ilişkilerini öğrendikten sonra çalıştırdığı adamı dövdürüp uçurumdan aşağı atıyor karısının yuzunu çiziyor ve uçurumdan attığı adam kurtulup kadını arıyor kilisede buluyor kucağında ölüyor.

Haackeer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARkadaşlar Ben İzlediğm Fİlmde 1 Tane Adam Yeni Bir Düzen Kuruyodu Zengin İnsanlar Para Vererek Kendi Yerine Başkalarına İstediklerini Yapıyorlardı Hatta Böyle İdda Oynama Amaçlı İnsanları Birbirleriyle Savaş Yaptırıyolardı HAtırlayan Varmı KAnal D De Oynamış 4 5 ay önce Bulamadım Bir Türlü.

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Haftalar önce takılıp kaldığım ve bitiremediğim bir film vardı. Bir kız vardı. Birçok kişiyle birlikte olmuş zamanında. Bir dergide Abd'li kadınların ortalama kaç kişiyle birlikte olduğunu okuyordu. Kendisininkini hesapladığında 19 çıkıyordu. Kendi kendine 20. ile evleneceğini söylüyordu. Sonra da bir gece bir partiye katılıp sarhoş olup toplam sayıyı 20'ye yükseltiyordu. Tam orada kalmıştım neydi bu film :D Ha birde apartmanda komşusu vardı erkek. Ona da görev veriyordu eski sevgililerini bulsun diye :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bir film vardı bir adam birisini ruyasında bir kız goruyo kadın bole ne acı hissetse aynısını adamda hissedıyo sonra kadını aramaya gıdıyo sonra kadını buluyo ve takip ediyo konusuyorlar tartısıyolar kadın sonra adamı olduruyo.
Bu filmi bilen varmı aceba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar 2-4 Yıl içinde bir film izlemiştim ismini hatırlamıyorum ama konusu şöyle bildiğim kadarını anlatıcam çoğunu biliyorum izlemiş olan varsa hemen hatırlar zaten ama ismini hatırlayamıyorum filmin Başliyim Anlatmaya : Adamın teki çok zengin bu adam evlerde sanat eseri tablolarını çalıyor yani resimleri adamların evde olup olmadıgını öğrenip orjinal tablolarını çalıyor ve bir parti oluyor bu hırsız olan baş rol başrol da ki adam ve karısı bir partiye gidiyorlar zenginlerin oldugu bir parti sanat tablolarını gösteriyorlar duvarlarda felan bir adam bu baş rol ile tanısmak istiyor bizim baş röl diyor ki ne iş ile meşgulsünüz diyor ki izleyiciyim yani şöyle izlieyiciyim demek istiyor takip cihazları yapıyorlar mesela ahmetin üstüne bir çakmak veya sigara koyuyorsun sigaranın içinde takip cihazı var gibi adam da onları yapıyormuş takip cihazlarını felan adamlar tanışıyor sonra bizim baş rol o adamda taplo oldugunu öğreniyor ve onun evine gidiyor tablosunun gerçeğini alıyor sahtesini yerine koyuyor sonra dışarda çocukları görüyor baş rol de ki adamın karısı hep çocuk istiyormuş ama bizim baş röl istemiyormuş sonunda çöcukları görmüş ve tamam yapalım demek için aramış telefondan kadının telefon şarkısı o evden geliyor bir bakar yatakda o kadının telefonu neye uğradığını şaşırır felan böyle böyle devam ediyor bu adamın üstüne takip cihazı koymuş o adam bu adam kaçıyor hep herşeyi darma dağan oluyor adamın en sonunda tam yakalanırken adam bir tuvalete gidiyor ve tuvalet kapağını açıyor lahımın içine atlıyor b*kların içine yani adam açıyor kapıyı yok lahımın oraya bakıyor baş rol içine girmiş kafası felan içinde gözükmüor adam gidiyor en sonunda adam herşeyini atıyor elbisesini çıkarıyor saçlarını sıfıra vuruyor yani kel oluyor bir baksın saçında izleyici çipi ordan anlıyor hep onu nasıl buldugu sonra ölü süsü veriyor felan karısına gidiyor anlatıyor herşeyi diyor ki o adam seni tablo için takip etmiyor çok büyük bir hisse seneti varmış sana kalıcakmış onu almak için seni öldürücek felan filan karısı o adamla yatıyor film böyle çok güzel bir film arkadaşlar lütfen şunun ismini bulun bana gözünüzü seviyim çok eski bir film degil

EFE 61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun yıllar önce izlediğim fakat ismini hatırlamadığım bir filmi arıyorum.
Konusu; filmin kahramanı çocuk belli bir dönem büyüdükten sonra daha yaşlanmamaktadır.
Çocuğa yaşlı bir kadın bakmıştır. Onun yaşlanmadığını görünce kendi yaşlılığından dolayı bakamayacağından onu terk etmiştir. Filmin bir sahnesinde çocuk kendinden küçük çocuklara basket oynatmayan çocukları uyarmış onları da oyuna almaları gerektiğini söylemiştir. Yıllar geçince küçük çocuklar büyümüş yaşlanmayan gencimiz onlardan genç görünmüştür. Genç çocuklar bu sefer onu oyuna almamıştır.
Genç bir kız gencimize aşık olmuş genç ise bu aşka karşılık bu sevginin gerçekleşmeyeceğini çünkü genç kızın annesinin bir zamanlar sevgilisi olduğunu söylemiştir. Kız ise bu duruma çok şaşırmıştır.
Bu filmi yaklaşık 20 sene önce izlemiştim. Daha da eski olabilir. Bulabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Not: Film Peter Pan değil.

Çok güzel bir konu açmışsınız, bu sayede ismini hatırlayamadığımız filmleri bulma fırsatı veriyorsunuz teşekkürler.

Warriorsofpro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yardım edin ellen page in oyndağı süper adlı filmi bulamıyorum türkçe altyazı dublaj fark etmez indirme linkide olur sırf filmi bulabilmek için 10 tane foruma üye oldum lütfen yardımcı olun varsa elinizde dvd falan söyleyin bir şekilde hallederiz
BU ARADA HATA VARSA AfFEDİN İLK KEZ KONU AÇIYORUM FORUMDA YENİYİM

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar benim hatırlamadığım film çocukluğumdan bi 20 yılı var herhalde. Her TV yi açtığımda aklıma gelir ama bi türlü adını hatırlayamam.
Filmin başını hatırlıyorum oda şöyleydi. 9-10 yaşlarındaydı galiba bir çocuk evlerindeki bozulan TV yi tamir etmeye çalışıyor hatta ablası kızıyor bozacaksın diye. Birkaç gün sonra ablası TV deki haberlerin bir gün sonraki haberler olduğunu anlıyor gibi bişeydi.
Hatırlayan olursa sevinirim ne de olsa çocukluk anısı :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir kaç kişi banka soyuyor bunlar mekanlarına geldikten sonra başka hırsızlar bunlardan paraları çalıyorlar bir tanesi kafasına kurşun yemesine rağmen ölmüyo koluna bir dövme yaptırıyo hapishanede bu dövmeyi görenler ona saygı gösteriyomuş hapisten çıktıktan sonra arkadaşlarını öldüren adamları teker teker öldürüyo bu filmde bir de kiralık katil var öldürdüğü her adam için 1 dolar alıyo bu adamın babası kafasına kurşun yiyipte ölmeyen adamın arkadaşlarını öldürenlerin arasındaydı. hatırladığım bu kardar bulursanız gerçekten sewinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam arkadaşlar kaç gündür aklımda ancak filmin ismini hatılamıyorum filmde adam zengin ingiliz soyundan karısıda sıradan bir amerikalı müzisyendi karsı hamile iken adamın çevresindeki aç kurt sürüsü tarafından kocanı terk et yok öldürürüz diyorlardı kadın kocasını sevdiği için ona hamile olmadığını söylemeden adamı terk edip gider bir kız çocuğu doğurur kız 13 mü 16 mı tamhatırlamıyorum yaşına geldiğinde dedesi ile anesi konuşurken duyar babasının kim olduğunu babası ünlü zengin ve ingiltere başbakanı olmak üzeredir kız babasının yaşadığı yere gider babasının evinin bahçesine atlar ve yakalanır babası kızı önce paparazi sanar ancak kız ben senin kızınım der ve film başlar. İzleyen varsa Lütfen ismini yazabilir mi?

memos1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Filmin adi faster kardeşim iyi sehirler

Merhaba bir film ayıroyurm ismi mezarlık bekcileri ama filmi bulamıyorum korku filmiydi yaklaşık 5-10 sene içinde izledim bulurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Film bu evet ama filmi bulamıyordum linkini ama buldum dün yeşekkürler

marsli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Haftalar önce takılıp kaldığım ve bitiremediğim bir film vardı. Bir kız vardı. Birçok kişiyle birlikte olmuş zamanında. Bir dergide Abd'li kadınların ortalama kaç kişiyle birlikte olduğunu okuyordu. Kendisininkini hesapladığında 19 çıkıyordu. Kendi kendine 20. ile evleneceğini söylüyordu. Sonra da bir gece bir partiye katılıp sarhoş olup toplam sayıyı 20'ye yükseltiyordu. Tam orada kalmıştım neydi bu film :D Ha birde apartmanda komşusu vardı erkek. Ona da görev veriyordu eski sevgililerini bulsun diye :D
"The Back-up Plan" olabilir mi? :)

Ferhatsengelir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Flimin ismi KAFA AVCILARI

Merhaba arkadaşlar 2-4 Yıl içinde bir film izlemiştim ismini hatırlamıyorum ama konusu şöyle bildiğim kadarını anlatıcam çoğunu biliyorum izlemiş olan varsa hemen hatırlar zaten ama ismini hatırlayamıyorum filmin Başliyim Anlatmaya : Adamın teki çok zengin bu adam evlerde sanat eseri tablolarını çalıyor yani resimleri adamların evde olup olmadıgını öğrenip orjinal tablolarını çalıyor ve bir parti oluyor bu hırsız olan baş rol başrol da ki adam ve karısı bir partiye gidiyorlar zenginlerin oldugu bir parti sanat tablolarını gösteriyorlar duvarlarda felan bir adam bu baş rol ile tanısmak istiyor bizim baş röl diyor ki ne iş ile meşgulsünüz diyor ki izleyiciyim yani şöyle izlieyiciyim demek istiyor takip cihazları yapıyorlar mesela ahmetin üstüne bir çakmak veya sigara koyuyorsun sigaranın içinde takip cihazı var gibi adam da onları yapıyormuş takip cihazlarını felan adamlar tanışıyor sonra bizim baş rol o adamda taplo oldugunu öğreniyor ve onun evine gidiyor tablosunun gerçeğini alıyor sahtesini yerine koyuyor sonra dışarda çocukları görüyor baş rol de ki adamın karısı hep çocuk istiyormuş ama bizim baş röl istemiyormuş sonunda çöcukları görmüş ve tamam yapalım demek için aramış telefondan kadının telefon şarkısı o evden geliyor bir bakar yatakda o kadının telefonu neye uğradığını şaşırır felan böyle böyle devam ediyor bu adamın üstüne takip cihazı koymuş o adam bu adam kaçıyor hep herşeyi darma dağan oluyor adamın en sonunda tam yakalanırken adam bir tuvalete gidiyor ve tuvalet kapağını açıyor lahımın içine atlıyor b*kların içine yani adam açıyor kapıyı yok lahımın oraya bakıyor baş rol içine girmiş kafası felan içinde gözükmüor adam gidiyor en sonunda adam herşeyini atıyor elbisesini çıkarıyor saçlarını sıfıra vuruyor yani kel oluyor bir baksın saçında izleyici çipi ordan anlıyor hep onu nasıl buldugu sonra ölü süsü veriyor felan karısına gidiyor anlatıyor herşeyi diyor ki o adam seni tablo için takip etmiyor çok büyük bir hisse seneti varmış sana kalıcakmış onu almak için seni öldürücek felan filan karısı o adamla yatıyor film böyle çok güzel bir film arkadaşlar lütfen şunun ismini bulun bana gözünüzü seviyim çok eski bir film degil
Flimin ismi kafa avcıları