geç gelme kasılma sorunları yok. 4-5 gündür kullanıyorum. bugün bi oyunda ki çok oynamadım ısındığını hissettim onun dışı bi sorun yokTelefonunuzdaki sıcaklık ne kadar oluyor ?
Ve aramada geç gelme sorunu varmı?
Arayüzde donma kasma oluyormu ?
geç gelme kasılma sorunları yok. 4-5 gündür kullanıyorum. bugün bi oyunda ki çok oynamadım ısındığını hissettim onun dışı bi sorun yokTelefonunuzdaki sıcaklık ne kadar oluyor ?
Ve aramada geç gelme sorunu varmı?
Arayüzde donma kasma oluyormu ?
geç gelme kasılma sorunları yok. 4-5 gündür kullanıyorum. bugün bi oyunda ki çok oynamadım ısındığını hissettim onun dışı bi sorun yok
ekranın üst tarafında küçük mesaj bildirimi geliyo ekran açıkken onu mu diyorsun yoksa quickcircle kılıf kapalıyken gelen yuvarlak ekranı mı diyorsunyok yok bildirim led i değil. bildğin ekran açılıyor yani. o saat simgesinde msj bildirimi çıkıyor ekran parlıyor açılıyor anlatabildim umarım)
yuvarlak ekranı diyorum kılıf kapalıyken. msj gelince orasıda aktif hale geliyor. ama whatsapp gibi diğer uygulamalarda sadece ses olarak geliyor ışık falan yanmıyor. msj da öyle bir garipekranın üst tarafında küçük mesaj bildirimi geliyo ekran açıkken onu mu diyorsun yoksa quickcircle kılıf kapalıyken gelen yuvarlak ekranı mı diyorsun
yuvarlak ekranı diyorum kılıf kapalıyken. msj gelince orasıda aktif hale geliyor. ama whatsapp gibi diğer uygulamalarda sadece ses olarak geliyor ışık falan yanmıyor. msj da öyle bir garip)
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] Güç optimizazyonu nedir ? Kısa bir bilgi verir misin ?![]()
Telefon güç tasarrufu için optimize edilmiş anlamnda![]()
Biraz daha açar mısın ?![]()
sorun ben de anlayamdım
![]()
![]()
Pil için iyileştirmeler yapılmış yani![]()
Valla ben vatandan odea bank kredisi ile 80 tl farkla aldım imkan varsa onları dene diğer teknoloji marketlerde sunuyo ama en düşük burda çıkmışdı ben aldığımdaArkadaşlar bir yardımcı olurmusunuz yardıma ihtiyacım var.
Pazartesi günü LG G3 almayı kesinleştirdim. Yalnız şöyle bir sıkıntım var. Faturalı hat üzerine alacağım taksit imkanı ile. Başka turde, nakit alma şansım yok. Telefonu Avea'dan alacağım. Yalniz Avea ile bugün görüşmeye gittim. Ellerinde 32 GB'lık versiyonun olmadığını söylediler. Gelme imkanı olmadığını, gelmeyecegini söylediler. Turkcell ve vodafone'da da aynı şekilde durum. Sadece Avea'dan alma şansım var o ayrı bir konuher ne ise, 16 GB'lık versiyon için aylık 100 Tl ödeyeceğim.2400 e geliyor toplamda. 400 tl faizi varmış taksitin. Sizce ne yapmalıyım? G3 32GB 2.400 tlye almalımıyım, yoksa vazgeçip başka bir telefonamı yönelmeliyim? Sizin tavsiyeniz ne olur? Eğer alma deriseniz ne almalıyım? Teşekkürler, yardımlarınızı bekliyorum.
Ekran parlaklığını kaçta kullanıyorsunuz? Wifi üzerindenmi 3G üzerindenmi internet kullanıyorsunuz?
3G + %80-100 ekran parlaklığı ile bir günü zor çıkartır, telefon elinizden düşmüyorsa sıkıntı.
dışarıda olacağım için mobil veri kullanacağım . ekran parlaklığıda %50 ve altı olarak düşünelim , telefon çalıştığım süreler arada bi mesajlara cevap vermek için elimde olur . onun dışında oyun felan oynamam ben zaten . böyle bi durumda ne kadar gider diye merak ediyorum
dışarıda olacağım için mobil veri kullanacağım . ekran parlaklığıda %50 ve altı olarak düşünelim , telefon çalıştığım süreler arada bi mesajlara cevap vermek için elimde olur . onun dışında oyun felan oynamam ben zaten . böyle bi durumda ne kadar gider diye merak ediyorum
Beyler 1589TL'ye LG G3 16 GB bizdeuygun.com'da buldum.Eylül ayında almayı planlıyorum.Zaten G3 çok iyi bir cihaz.Bu yıl haziran ayında almak isterken maalesef maddi durumlardan dolayı alamadım.İyi ki de almamışım zaten.
Soru: Sizce G3 alınmalı mı?Çünkü kesin gözle bakıyorum da?
Doğru söylüyorsun dostum ama G3'ün 32GB modeli 1749TL.Kardeşim G3 4 gün kullandım güzel benim için telefon tasarımı önemli yılın telefonu seçildi G3 al pişman olmazsin 3gb 32 gb alırsan hafizada yer olur
2 gb çok kasinca kapanma oluyor dediler güncelleme ile sorun çözüldü 32gb öneririm pişman olma sonuçta 1 kere alacaksın
Doğru söylüyorsun dostum ama G3'ün 32GB modeli 1749TL.
Slimport ile hdmi kablo ile bağlıyabilirsin
Kablosuz kontrol eder görüntü yansıtabilirsin ayarları kurcalaman gerek.