LG G3 Kullanıcıları Kulübü

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lg g3'te hem ısınma hem batarya sorunu yar diyenler de haklı, yok diyenler de, telefon çıktıgı ilk günlerde almıştım, yıllarca iphone kullanan biri olarak hele batarya süresnin saçmalaması ve aşırı ısınma haliyle sıkıntı yapmış ve negatif düşüncelerimın artmasına sebeb olmustu, bir şekilde hard brick yaptm ve servise yolladım telefonu 15 gun bir süre sonra değiştirdiler yeni gelen g3'te ısınma sorunu yok denecek kadar az ve batarya kullanım süresi kesinlikle çok iyi, hele greenify gibi programlar desteği ile batarya kullanımım çok çok rahat bir şekilde 24 saati çıkartıyor. batarya ve ısınma sorunu yasayanlar muhakkak servisle iletişime gecsınler.

arkadaşım tam olarak hangi sorundan dolayı servise gönderdinde yenisini gönderdiler,ben kapanma sorunu nedeniyle servise gönderdim(31 temmuz),halen bekliyorum,saçma saçma serviste bakımı devam ediyor mesajı geliyor,sorun belli hata belli,ürün ayıplı ürün ama halen bekliyorum..

byred74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
G3 kullanan arkadaşlara sorum olacak . Mobil veri sürekli açık, ekran parlaklığı orta seviye , akşama kadar whatsapp,twitter,instagram,facebook vs(sürekli olarak değil mesaj geldiğinde , arada bi face,instagram gezinme . ;) ... kullanınca şarj süresi ne kadar kaç saat gider , sadece bunları kullanmak telefonun ısınmasına neden olur mu ?. bide bu arkadaki tuşların olduğu yerde aşırı derecede ısınma oluyor mu .?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
G3 kullanan arkadaşlara sorum olacak . Mobil veri sürekli açık, ekran parlaklığı orta seviye , akşama kadar whatsapp,twitter,instagram,facebook vs(sürekli olarak değil mesaj geldiğinde , arada bi face,instagram gezinme . ;) ... kullanınca şarj süresi ne kadar kaç saat gider , sadece bunları kullanmak telefonun ısınmasına neden olur mu ?. bide bu arkadaki tuşların olduğu yerde aşırı derecede ısınma oluyor mu .?
G3 kullanmıyorum ancak g2 de bile mobil veri ile zor yetiyor gerekmedikce mobil veriyi acmani onermem o zaman 1 gun yeter

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mobil veri kullanmadan cihazın 3310 dan farkı ne olur ki mobil veri sürekli açık olacak ve arkadaşın dediği uygulamalar ile birgünü çıkarır gibi geliyor o kadar sorum değil harici batarya kullanıyorum da ısınması ne alemde konuşma esnasında filan rahatsız edici mi sıcakların da etkisi var ısınmasında tabiki

byred74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yani mobil veri mutlaka açık olmalı , oyun oynamayı sevmem bi bu uygulamalar onuda belki aktif olarak sadece whatsapp diğerlerini o kadar sıkta kullanmam , bu uygulamalar ısınmasına neden olur mu ?

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Okadar da ısınmasına sebep olmaz herhalde diye düşünüyorum o uygulamaların yoksa bu kadar kişi rağbet etmezdi telefona

byred74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şarjı tam gün çıkarır mı acaba bide en çok merak ettiğim şey bu

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Şarjı tam gün çıkarır mı acaba bide en çok merak ettiğim şey bu

Ekran parlaklığını kaçta kullanıyorsunuz? Wifi üzerindenmi 3G üzerindenmi internet kullanıyorsunuz?

3G + %80-100 ekran parlaklığı ile bir günü zor çıkartır, telefon elinizden düşmüyorsa sıkıntı.

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ekran parlaklığını kaçta kullanıyorsunuz? Wifi üzerindenmi 3G üzerindenmi internet kullanıyorsunuz?

3G + %80-100 ekran parlaklığı ile bir günü zor çıkartır, telefon elinizden düşmüyorsa sıkıntı.

Sabah 7 akşam 9:30-10 gibi biter herhalde diye düşünüyorum

adere77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ısınmasına sebeb olmaz, arka ısı biraz daha fazla, 24 saati rahatlıkla çıkartır

- - - Mesaj Güncellendi - - -

...............

arkadaşım tam olarak hangi sorundan dolayı servise gönderdinde yenisini gönderdiler,ben kapanma sorunu nedeniyle servise gönderdim(31 temmuz),halen bekliyorum,saçma saçma serviste bakımı devam ediyor mesajı geliyor,sorun belli hata belli,ürün ayıplı ürün ama halen bekliyorum..

hard brick oldu telefon ve hiç bir şekilde yanıt vermiyordu, ve çok abartılı ısınma sorunu vardı, servise ilettiğim sorun ise kapanma ve batarya sorunuydu. 15 gun sonra değiştirildi yenisini gönderdiler. su an bu sorunlardan hıcbırını yasamıyorum

arkadaşlar titanium backup ile yedek alınırken yedeğin kaydedilecegi dizini nasıl belirlerim?

adere77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ısınma sorunu sıfıra yakın nerdeyse. avea'dan almıstım ilk cihazı sonra lg servisten yenısı verıldı.

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
D855 Gibi birşey var acaba omu telefonun serisi oluyo? ve ya o ne oluyor?

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaan033 galiba g3 almayı düşünüyorsun.Burada g3 almayı düşünen herkes için bazı şeyler söyleyeceğim.1 aydır kullanıyorum.İlk olarak batarya 1 günü çıkarır.Aşırı oyun oynarsanız tabii çıkarmaz ama internet face twitter falan çıkarır.Arayüzde kasılma evet var yani lag var ama arayüzden.Yoksa ne kadar hüçlü bir işlemciye ve ram e sahip olduğunu biliyorsunuz.Kapanma bende olmadı.32 gb gold renk var bende.Hiç sıkıntı yok.2 güncelleme aldı.Gayet memnunum.Öbür amiral gemileriyle ilgili şöyle düşünüyorum:m8 tarz işi müzik dinlemek aşırı film izlemek ve metal kasa zevk işi.z2 su geçirmezlik bir zaman sonra yalan oluyor.Kasa açılıyor falan.s5 derseniz o da su geçirmez falan diyorlar ama full time denize girmiyorsanız çekim yapmıyorsanız ne anlamı var?Bence g3 gerçekten güzel bir telefon.Alacak olanlar soru da sorabilir.

Uygulama olarak cleanmaster ve battery doctor gayet iyi.Oyun olarak gt racing 2 six guns olabilir.

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kaan033 galiba g3 almayı düşünüyorsun.Burada g3 almayı düşünen herkes için bazı şeyler söyleyeceğim.1 aydır kullanıyorum.İlk olarak batarya 1 günü çıkarır.Aşırı oyun oynarsanız tabii çıkarmaz ama internet face twitter falan çıkarır.Arayüzde kasılma evet var yani lag var ama arayüzden.Yoksa ne kadar hüçlü bir işlemciye ve ram e sahip olduğunu biliyorsunuz.Kapanma bende olmadı.32 gb gold renk var bende.Hiç sıkıntı yok.2 güncelleme aldı.Gayet memnunum.Öbür amiral gemileriyle ilgili şöyle düşünüyorum:m8 tarz işi müzik dinlemek aşırı film izlemek ve metal kasa zevk işi.z2 su geçirmezlik bir zaman sonra yalan oluyor.Kasa açılıyor falan.s5 derseniz o da su geçirmez falan diyorlar ama full time denize girmiyorsanız çekim yapmıyorsanız ne anlamı var?Bence g3 gerçekten güzel bir telefon.Alacak olanlar soru da sorabilir.

Uygulama olarak cleanmaster ve battery doctor gayet iyi.Oyun olarak gt racing 2 six guns olabilir.

Telefon ısısı nasıl aşırı ısınma söz konusu mu bende ay sonuna kadar alıcam inş ısınma konusu biraz kafamı karıştırıyor da

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=405021]Pro26[/MENTION] 32 GB Modelin arayüzünde nasıl lag olabilir 3GB ram'dan sonra saçma doğrusu.

1-Peki telefon face, twitter, intagram, whatsapp vs. uygulamalarda ısınıyormu? (Bunlar tek tek açık olmayacak birçoğu çalışır durumda olacak ve aralarında sürekli geçiş yaptığımızı düşünelim)
2-Telefonon yukarda saydığım uygulamarda ısınıyorsa ne kadar ısınıyor (Rahatsız edici şekilde mi?) Ne kadar sürede ısınıyor? (kaç saat ve ya dakika) Isınıyorsa performansı ne kadar etliliyor? Arayüz'de geçişte lag oluyormu? ya da daha fazla lag oluyor mu?
3-Telefonun arayüzünde lag olduğunu söylemişsiniz bu lag hepmi var yani oyun oynamadık telefonu açtık direk menüler arası geçiş yaptığımızda o takılmayı yaşıyor muyuz?
4-Telefonun ön kamerasında elimizi açıp kapattığımızda 3-2-1 diye sayıyor biliyorsunuz peki bu sadece telefonun kendi kamerasındamı çalışıyor? (Retrica vs. diğer kamera uygulamalarında çalışıyor mu?)

Şimdilik bu kadar teşekkürler.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Arkadaşlar telefonunuzun ekranı çok fazla parmak izi bırakıyor mu ? (jelatinsiz ekran)

Parmak izi telefon açıkkten sıkıntı değil.Gözükmüyor.Ekran kapalıykende rahatsız edici değil aslında.Ama titizlik açısında bakınca farklı oluyor tabi :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar telefonunuzun ekranı çok fazla parmak izi bırakıyor mu ? (jelatinsiz ekran)

Parmak izi telefon açıkkten sıkıntı değil.Gözükmüyor.Ekran kapalıykende rahatsız edici değil aslında.Ama titizlik açısında bakınca farklı oluyor tabi :D

Mat ekran koruyucuları var, iphonedo'yu bilirmisiniz? onun kullandığı yansıtma yapmayan parmak izi tutmayan ve mat gibi ekran koruyucu alırsanız cok rahat edersiniz, ben büyük ihtimal iphone 5s için yarın sipariş vericem bakalım, g3 içinde olması lazım.

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Clean Master vb turevi uygulamalar hic bir ise yaramiyor hic tavsiye etmem. Ayni sekilde battery doctor, advanced battery saver vb uygulamalarda ise yaramiyor arka planda calisip sistemi yoruyor o kadar

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Mat ekran koruyucuları var, iphonedo'yu bilirmisiniz? onun kullandığı yansıtma yapmayan parmak izi tutmayan ve mat gibi ekran koruyucu alırsanız cok rahat edersiniz, ben büyük ihtimal iphone 5s için yarın sipariş vericem bakalım, g3 içinde olması lazım.

Youtube'de görmüştüm şimdi baktım.Yurt dışında galiba o filmler.Verdiği site filan yabancı.Sizde oradan mı sipariş vericeksiniz?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@Meridian Daha demin iphone ile ilgili bir gurupta şarjınız %20de veya %30 fark etmez %0 olmadığı halde kapanıyorsa bataryanız bozuktur servise yollayın yenisi ile değişim yapıyorlar bataryanın demiş, bir kaç kişide bu durumu yaşamış ve onaylamışlar böyle bir sorunun olduğunu ve bataryayı değiştirdiklerinde sorunun kalktığını söylemişler.

G3'de bazen kapanıyor yada şarjı az olunca kapanıyor demiştin sanırım batarya bozuk olabilir? yazılımdan çok sorunu bataryada aramak lazım, belki batarya kendini falan kapatıyordur bir anlık olabilir böyle enteresan durumlar.

Yeni bir batarya '' son üretilmiş orjinal '' alıp onu kullanın eğer kapanma devam ediyorsa sorun telefondan, devam etmiyorsa servise yollayın bataryayı değiştirsinler :)

Youtube'de görmüştüm şimdi baktım.Yurt dışında galiba o filmler.Verdiği site filan yabancı.Sizde oradan mı sipariş vericeksiniz?

http://www.powersupportintl.com/Anti-glare-Film-for-iPhone-5s-5c-5-p/upjk-02.html

Ben burdan sipariş edicem, iphone ve motorola falan var onun haricinde farklı markalar için yokmuş anlaşılan.

Biraz araştırırsan mat ekran koruyucu elbette bulabilirsin, power support kadar kaliteli olup olmayacağı tartışılır ama kaliteliyse 30 TL den ucuz olucağını sanmam.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
@Meridian Daha demin iphone ile ilgili bir gurupta şarjınız %20de veya %30 fark etmez %0 olmadığı halde kapanıyorsa bataryanız bozuktur servise yollayın yenisi ile değişim yapıyorlar bataryanın demiş, bir kaç kişide bu durumu yaşamış ve onaylamışlar böyle bir sorunun olduğunu ve bataryayı değiştirdiklerinde sorunun kalktığını söylemişler.

G3'de bazen kapanıyor yada şarjı az olunca kapanıyor demiştin sanırım batarya bozuk olabilir? yazılımdan çok sorunu bataryada aramak lazım, belki batarya kendini falan kapatıyordur bir anlık olabilir böyle enteresan durumlar.

Yeni bir batarya '' son üretilmiş orjinal '' alıp onu kullanın eğer kapanma devam ediyorsa sorun telefondan, devam etmiyorsa servise yollayın bataryayı değiştirsinler :)

Galiba %10'dan az iken kapandı hep. Ama dikkat edicem bakalım kapandığında sarj kaç.Eğer %20 veya %30 ise dediğini yapıcam ve pili değiştiricem.Sonra ortaya çıkar zaten. Yalnız şöyle bir şey var telefonu kullandığımda yani elimde olunca kapanmadıd hiç.2-3 saat telefona dokunmadım hep öyle kapandı kendi kendine.
Hayırlısı bakalım.İnşallah telefondan değildir.Yazılım olarak sıkıntım yok şuana kadar :)

--- Araştırıyorum bakalım Türk sitelerini.Bulabilirsem ekran koruyucuyu ,burada arkadaşlara da öneririm.

Bu arada teşekkür ederim pil bilgisi için :)