LG G3 Kullanıcıları Kulübü

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Z2 aşırı derecede ısınma yapıyormuş kullanıcı yorumları o yönde o yüzden z2 ye hiç bakmadım s5 ve g3 bakıyorum büyük olasılıkla da g3 3gb modelini alıcam iPhone 5s verip

TargoN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende LG G3 almayı düşünüyorum. HTC ONE M8 ile arasında kaldım. Ama büyük ekran istediğim için galiba g3 alıcam. Diğer forumlarda okudum canım sıkıldı kararsız kaldım mesala şarj ve ısınma sorunu bideökapanma ama kapanma önemli deil zaten okuduğuma göre uzun süre telefona bakmıyınca (kullanmıyınca) kapanıyormuş gece yatıp sabah kalkınca kapanıyormuş mesela bu problem deil bnim için ama diğer konuda şarj ben gün içinde dışarıdayken enfazla 1 saat oyun oynarım face tweet de 2 - 3 saat gezinirim toplam zaten bunlarrı dışarıda yapacağım için eve gelince şarj ederim sıkıntı yok eğer bu kadar şeye dışarıda şarj yeterse problem yok ısınmada telefon zaten küçük bilgisayar artık günümüzde elbette ısınıcak bn iphone5 kullanıcısıyım o bile ısınıyor azda olsa bunlar hayli hayli ısınır ama elime aldım 1 saat nette takıldım elimi yakacak kadar ısınırsa sıkıntı.bide son bişey g3 e gelen güncelleme için telefonun bataryasını daha çabuk bitiriyor diyolar ve kamerayı kötüleştirdi diyolar bn bide bunu merak ediyorum. Almayı düşündüğümde 32 gb olanaı çünkü o telefona 3 gb ram anca yeter. Bu bahsettiğim konuları kullanıcılar cevaplaya bilirmi lütfen.:)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bende LG G3 almayı düşünüyorum. HTC ONE M8 ile arasında kaldım. Ama büyük ekran istediğim için galiba g3 alıcam. Diğer forumlarda okudum canım sıkıldı kararsız kaldım mesala şarj ve ısınma sorunu bideökapanma ama kapanma önemli deil zaten okuduğuma göre uzun süre telefona bakmıyınca (kullanmıyınca) kapanıyormuş gece yatıp sabah kalkınca kapanıyormuş mesela bu problem deil bnim için ama diğer konuda şarj ben gün içinde dışarıdayken enfazla 1 saat oyun oynarım face tweet de 2 - 3 saat gezinirim toplam zaten bunlarrı dışarıda yapacağım için eve gelince şarj ederim sıkıntı yok eğer bu kadar şeye dışarıda şarj yeterse problem yok ısınmada telefon zaten küçük bilgisayar artık günümüzde elbette ısınıcak bn iphone5 kullanıcısıyım o bile ısınıyor azda olsa bunlar hayli hayli ısınır ama elime aldım 1 saat nette takıldım elimi yakacak kadar ısınırsa sıkıntı.bide son bişey g3 e gelen güncelleme için telefonun bataryasını daha çabuk bitiriyor diyolar ve kamerayı kötüleştirdi diyolar bn bide bunu merak ediyorum. Almayı düşündüğümde 32 gb olanaı çünkü o telefona 3 gb ram anca yeter. Bu bahsettiğim konuları kullanıcılar cevaplaya bilirmi lütfen.:)

Selam,

http://forum.shiftdelete.net/telefo...00-2200-tl-arasi-abileceginiz-telefonlar.html

Bu konuda g3 ve m8 ile bilgiler var bakabilirsiniz karar vermenize yardımcı olabilir.

İphone 5 kullanıyorum demişsiniz sanırım? İphone 5 hala takır takır çalışan bir telefon neden G3'e geçmek istiyorsunuzki veya M8'e, iphone 5'i kullanmaya devam edin 1 yıl sonra değiştirin tabi isterseniz karar size kalmış.

jeldart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka bir kulaklık taktığımda jak biraz oynadığında google sesli arama açılıyor veya müzik açılıyor veya kapanıyor. Bu sorun herkeste olan bir şey mi acaba ?

TargoN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğim gibi ekranı büyük telefon istiyorum iphone 5 ekranı küçük bide telefonu kullanırken özgür deilsin bişey indiremiyorsun çoğu şey paralı android de ise oyle deil istediğini indirebilirsin bi nevi telefonu kullanırken özgürsün kısıtlama yok :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Selam,

http://forum.shiftdelete.net/telefo...00-2200-tl-arasi-abileceginiz-telefonlar.html

Bu konuda g3 ve m8 ile bilgiler var bakabilirsiniz karar vermenize yardımcı olabilir.

İphone 5 kullanıyorum demişsiniz sanırım? İphone 5 hala takır takır çalışan bir telefon neden G3'e geçmek istiyorsunuzki veya M8'e, iphone 5'i kullanmaya devam edin 1 yıl sonra değiştirin tabi isterseniz karar size kalmış.

Dediğim gibi ekranı büyük telefon istiyorum iphone 5 ekranı küçük bide telefonu kullanırken özgür deilsin bişey indiremiyorsun çoğu şey paralı android de ise oyle deil istediğini indirebilirsin bi nevi telefonu kullanırken özgürsün kısıtlama yok :)

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet iPhone da böyle sıkıntı var onun haricinde on numara cihaz ama kısıtlı ve ekran yetmiyor biryerden sonra bende bu yüzden androide geçmek istiyorum daha özgür kullanıyosun cihazı

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bi telefon alalım dedik çektiğimiz dertlere bak :hammer:
-Güncelleme desteği gelecek mi? Ne kadar süreli gelir? Bu konuda LG'ye güvenilmeli mi? Yoksa hangi markalara güvenilmeli?
-LG cihazının arkasında ne kadar durur? G3,Z2,M8 Beni ne kadar süre idare eder?
-Stabilte ne zamana kadar sürer, dayanır?
-Isınma hangi işlemlerde ne kadar sürede gerçekleşiyor? Ne kadar rahatsız edici? Ne kadar performans düşürüyor?
-Menüler arası geçişte lag oluyor mu? (Kimisinde olduğuna dair yorumlar okudum)
-Şarj ne kadar dayanıyor en az 1 gün çıkartabiliyor muyuz?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bi telefon alalım dedik çektiğimiz dertlere bak :hammer:
-Güncelleme desteği gelecek mi? Ne kadar süreli gelir? Bu konuda LG'ye güvenilmeli mi? Yoksa hangi markalara güvenilmeli?
-LG cihazının arkasında ne kadar durur? G3,Z2,M8 Beni ne kadar süre idare eder?
-Stabilte ne zamana kadar sürer, dayanır?
-Isınma hangi işlemlerde ne kadar sürede gerçekleşiyor? Ne kadar rahatsız edici? Ne kadar performans düşürüyor?
-Menüler arası geçişte lag oluyor mu? (Kimisinde olduğuna dair yorumlar okudum)
-Şarj ne kadar dayanıyor en az 1 gün çıkartabiliyor muyuz?
Güncelleme konusunda pek umutlu olmamanda fayda var bataryasıda pek iyi giden bir cihaz olduğu söylenemez
Amiraller arasında performans ve batarya olarak en geride olan cihaz :dirol:

PromeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g3 de otg kablosu ile flash bellek bağladığımda içine telefonda bulunan bir dosyayı atamıyorum.Atılmıyormu ben mi bulamadım acaba yardımcı olabilirmisinz acaba ? Şimdiden teşekkürler.

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende 5s kullanıyorum film müzik torrent download yapamıyorum o yüzden android telefon almak istiyorum ve g3 çok hoşuma gitti ama sıkıntılarını okudukça soğumaya başladım s5 düşüneyim dedim samsung yani zamanında dilimiz yandı m8 sanal tuşlar yüzünden ekran boyutu ve ücretinden dolayı vazgeçiriyor adamı napacaz belli değil.. [emoji16][emoji16]

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Amiral gemiler vasat. Git G2 veya Z1 Compact al. Hem amiral gemilerden ucuz hem performanslı.

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Z2'den memnum genelde kullanıcılar. Ama G3'ün performansı biraz daha iyi olsaydı bu kadar aşağılanmazdı :confused1:

G3 almaya çalışıyoruz bu kadar kötü mü cihaz ya tam karar veriyorum sonra tekrar düşünüyorum performansta ciddi sıkıntılar mı var..

zafer1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G3 almaya çalışıyoruz bu kadar kötü mü cihaz ya tam karar veriyorum sonra tekrar düşünüyorum performansta ciddi sıkıntılar mı var..

konu ne ara aşağılanma noktasına geldi bende anlamadım vallahi.
aldığımdan beri en ufak takılma yaşamadım. eğer bahsedilen kapanma sorunu da yaşamazsanız canavar gibi cihaz.

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
konu ne ara aşağılanma noktasına geldi bende anlamadım vallahi.
aldığımdan beri en ufak takılma yaşamadım. eğer bahsedilen kapanma sorunu da yaşamazsanız canavar gibi cihaz.

Okuduğum kadarıyla sadece 3gb ram olan modelde oluyor bende ondan alcam birde son serilerde yokmuş nasıl anlaşılır son seri olup olmadığı

zafer1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Okuduğum kadarıyla sadece 3gb ram olan modelde oluyor bende ondan alcam birde son serilerde yokmuş nasıl anlaşılır son seri olup olmadığı
Son seri ile ilgili bir olay olduğunu sanmıyorum. cihazın Türkiyeye girişinden 2 gün sonra vatandan aldım telefonu. son seri olduğunu sanmıyorum. kapanma sorunu da yaşamıyorum

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar teknosa'dan taksitle LG G3 32 gb alıcam. Fakat kararsızım beyazda çok şık titan modelide sizce hangisi ?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Titan alırsan metal görünümlü gibi durur daha şık.

G2 de olsa hiç düşünmez beyaz alacaktım ama g3 te ki titan çok kafamı kurcalıyor beyazda ekran çerçevesinin çok ince görünmesi çok hoşuma gidiyor neyse bakalım gideyim elime alayım hangisi hoşuma giderse

adere77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g3'te hem ısınma hem batarya sorunu yar diyenler de haklı, yok diyenler de, telefon çıktıgı ilk günlerde almıştım, yıllarca iphone kullanan biri olarak hele batarya süresnin saçmalaması ve aşırı ısınma haliyle sıkıntı yapmış ve negatif düşüncelerimın artmasına sebeb olmustu, bir şekilde hard brick yaptm ve servise yolladım telefonu 15 gun bir süre sonra değiştirdiler yeni gelen g3'te ısınma sorunu yok denecek kadar az ve batarya kullanım süresi kesinlikle çok iyi, hele greenify gibi programlar desteği ile batarya kullanımım çok çok rahat bir şekilde 24 saati çıkartıyor. batarya ve ısınma sorunu yasayanlar muhakkak servisle iletişime gecsınler.

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefonumu sözlü olarak satışı gerçekleşti ay başında büyük olasılıkla g3 alıp aranıza katılcam :))

Optimum23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bu ay'ın 25'inde aranıza katılıyorum. Büyük ihtimal gold rengi alacağım. Telefonda olmazsa olmaz, G3'te kesinlikle olması gerekir dediğiniz uygulamalar nedir?
Teşekkürler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon güzel hoşuma gitti zaten g2 de var bende bazı şeyleri geliştirmişler fazla bı fark yok ama kılıflarından şikayetçiyim 1 ay oldu g3 alalı hala kılıf ve ekran jileti bekliyorum

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Alacak arkadaşlara hayırlı olsun :) Göze batan olumsuz yorumlardan sonra insan düşünüyor sadece. Ama Z2'mi G3'mü deseler genelde 3 kişiden 2si Z2 diyor nabalım insan düşünüyor işte bi sorunla karşılaşmamak için