Zenfone 5 mi Casper via v8 mi

baki99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence kesinlikle zenfone 5 casperdan daha iyi ve ucuz ben gmd aldım zenfone 5 ben alırken olsaydı alirdim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kesinlikle asus al. Bende zaten ya 4 ya 5 alacağım. Adamlar öncelikle karı değil performans ve şıklığı öne sürüyor. Casper zaten çinden getirip bayağı karla türkiyede sattığına göre pek güncelleme alacağını da sanmıyorum . Birkaç özellik olarak asusdan iyi olabilir ama birkaç özellik için 500 tl daha fazla ödemen hiç doğru bir davranış olmaz doğrusu . Gerek şıklığı , gerek oyun performansıyla fark atıyor zaten . :dil:

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
benim için root cok önemli değil ya telefonun kullanılabilirliği ömrü kalitesi özellikleridir.

Sizi anlıyorum lakin şunu gözardı etmeyin, cihazda güncelleme desteği kesildiğinde dahi, güncel kalmak için custom rom şarttır. Android cihazlar için bu bir vazgeçilmezdir.. (özellikle de garanti süresi bittiğinde)

Dediğimin daha destekleyici olması için şu örneği vermek gerekirse; Sony Xperia C (cihaz Mediatek işlemciliydi) Android 4.2 ile kullanıcıya sunuldu ve Android 4.2 ile güncelleme desteği sona erdi. Bu tür gerçekler hiçte kenarı atılır cinsten değildir benim şahsi fikrime göre

gencfener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sizi anlıyorum lakin şunu gözardı etmeyin, cihazda güncelleme desteği kesildiğinde dahi, güncel kalmak için custom rom şarttır. Android cihazlar için bu bir vazgeçilmezdir.. (özellikle de garanti süresi bittiğinde)

Dediğimin daha destekleyici olması için şu örneği vermek gerekirse; Sony Xperia C (cihaz Mediatek işlemciliydi) Android 4.2 ile kullanıcıya sunuldu ve Android 4.2 ile güncelleme desteği sona erdi. Bu tür gerçekler hiçte kenarı atılır cinsten değildir benim şahsi fikrime göre

bilgilendirmeniz için teşekkür ederim peki asusun işlemcisinde custom rom atabilecekmiyiz peki bilginiz var mı?

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=33163]gencfener[/MENTION] emin olmamakla beraber sanırım evet

gencfener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@gencfener emin olmamakla beraber sanırım evet

şimdi bide şöyle bişey oldu casperdan vazgeçtim artık zaten ama birde wp lu lumia 1320 var işletim sistemini biliyorum ve kullanıyorum bir tarafta ram cok yiyen android ama 2 gb ram diğer tarafta 1 gb ram stabil işletim sistemi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şahsen ben bir kere casper aldım daha ölsem caspewr telefon almam çöpten ibaret telefonda bir kere kalite 0 aşırı ısınan (ısınma telefonu cebime hiç bi şekilde kullanmadığım halde ısınması ) şim yeni telefon alıcam asus zen fone 6 almayı düşünüyom