iPhone 5s Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
hocam bende ekran koruyucu hayatta takamazdım kendim öğrenmeye başladım hele bu power support bence daha kolay takılıyor öyle baloncuk falan da kalmıyor. Turkcell bayisine rica edersen yaparlar diye düsünüyorum :) garantiye göndermeye korkuyorum zorlu center bakmaz diye şu an Ankaradayım burayada güvenemiyorum.

Şu ekran koruyucuyu Hepsi buradan veya Gitti gidiyordan araştırıcam bakalım yoksa kendi sitesinden sipariş vericem fakat Türkiye ye kaç yılda gelir orası tartışır :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bizim burda ki Turkcell bayisi tanıdık onlar free takım yaparlar.

vdturkey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu ekran koruyucuyu Hepsi buradan veya Gitti gidiyordan araştırıcam bakalım yoksa kendi sitesinden spariş vericem fakat Türkiye ye kaç yılda gelir orası tartışır :)

Bizim burda ki Turkcell bayisi tanıdık onlar free takım yaparlar.
ben kılıf söylemiştim 8-9 günde geldi :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
ben kılıf söylemiştim 8-9 günde geldi :)

Babama söyledim gelsinde kartını alıp sipariş veriyim, şu anda öyle tırt bir ekran koruyucu kullanıyorum umarım kimse bu ekran koruyucuyu kullanmaz.

Telefonu aldığımızda orta takmışlardı toplamda 4 parça, 1 ön 3 arka, arka taraftakiler bu alıcağım jelatin gibiler kaygan ve mat gibi fakat önde ki jelatin ovv diyorum günde yaklaşık 25 kere üstüme siliyorum üstü hep yapış yapış gibi oluyor, parmağım kaymıyor o derece dandik bir şey.

Beleş olunca böyle, çıkartmayada kıyamıyorum çizilir vs.

vdturkey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Babama söyledim gelsinde kartını alıp sipariş veriyim, şu anda öyle tırt bir ekran koruyucu kullanıyorum umarım kimse bu ekran koruyucuyu kullanmaz.

Telefonu aldığımızda orta takmışlardı toplamda 4 parça, 1 ön 3 arka, arka taraftakiler bu alıcağım jelatin gibiler kaygan ve mat gibi fakat önde ki jelatin ovv diyorum günde yaklaşık 25 kere üstüme siliyorum üstü hep yapış yapış gibi oluyor, parmağım kaymıyor o derece dandik bir şey.

Beleş olunca böyle, çıkartmayada kıyamıyorum çizilir vs.
power support iyidir :D pişman olmicaksınız

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
power support iyidir :D pişman olmicaksınız

Tabiki de olmam, İphonedo o parmağını jelatinde gezdirirken ki hissi yaşamak için alıyorum zaten, benim parmağım yapışıyor o derece dandik bir jelatin kullanıyorum :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
merak ettim ttec mi kullanıyorsunuz acaba?

Markasını falan bilmiyorum, satın aldığımızda orda hediye olarak yapıştırmışlardı iğrenç bir hissi var, kenarda 15 dakika beklesin yapış yapış gibi oluyor hani su şişesinin üstünde ki kağıdı söktüğümüzde bir yapışık yapışık bir yer var işte orası gibi bir hissiyatı var artık bıktım çıkartacam o derece.

vdturkey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Markasını falan bilmiyorum, satın aldığımızda orda hediye olarak yapıştırmışlardı iğrenç bir hissi var, kenarda 15 dakika beklesin yapış yapış gibi oluyor hani su şişesinin üstünde ki kağıdı söktüğümüzde bir yapışık yapışık bir yer var işte orası gibi bir hissiyatı var artık bıktım çıkartacam o derece.

Hmm. anladım

kararsizadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Silver en çok satan ve en çok tercih edilen rengi. Gold bence erkek eline pek yakışmaz. Silver öneririm

Değişim garantisi yapan varmı 5s alanlar arasında?

00onur00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba

Resimdede görüldüğü gibi bir kabartı var onun altındaki yapıştırmaya takıldı kafam inceleme videolarında böyle bir yapıştırma görmedim çıkarmayı denedim çıkmadı çok zorlamak istemedim arka koruyucu onun yüzünden hava yapıyor gözüme takılıyor sürekli sizlerin telefonunda böyle bir yapıştırma varmıydı

NYnWrk.jpg

00onur00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde aynı model arkadaşımdada varmış niye orada 2 tane olduğunu bilen yok ama çıkarmış onlarda arka koruyucu biraz bozuldu ama çıkarmayı başardım :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar parmak tanıtırken ekranda parmak izi çıkıyor ya parmak okuttukça kırmızı çizgiler oluyor hani parmak tanıtırken çizgiler olşuyor sonra geri siliniyor sizdede böyle bir problem var mı ? Cihazımın parmak izi okuma performansı gerçekten çok kötü :(

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar parmak tanıtırken ekranda parmak izi çıkıyor ya parmak okuttukça kırmızı çizgiler oluyor hani parmak tanıtırken çizgiler olşuyor sonra geri siliniyor sizdede böyle bir problem var mı ? Cihazımın parmak izi okuma performansı gerçekten çok kötü :(

Bende takır takır çalışıyor, parmağı koyuyorum kırmızılar doluyor ve titreyince çekip tekrar koyuyorum eğer senin telefon algılamıyorsa büyük ihtimal home tuşu zarar görmüştür o yüzden algılamıyordur.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Kırmızılar dolmuyor sorun orada parmağı hareket ettirmiyorum parmak hareket ettirdi diyor parmak okunamadı diyor Apple den randevu düşürmeye çalışıcam bakalım alabilirsem götüreceğim telefonu , sağolun.
Bu arada darbe de yok telefonda anlam veremedim açıkçası.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kırmızılar dolmuyor sorun orada parmağı hareket ettirmiyorum parmak hareket ettirdi diyor parmak okunamadı diyor Apple den randevu düşürmeye çalışıcam bakalım alabilirsem götüreceğim telefonu , sağolun.

Dostum bak biraz temizle üfle müfle parmağında temiz olsun birazda zaman geçsin tekrar dene arkadaştada bi ara kırmızılar %98 i doluyor sonu dolmama gibi birşey olmuştu ama çocuk yarın geldi bana oldu bir sıkıntı yok hızlıda demişti.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Restore edermisin cihazı? her şeyi silde itunesden sen yazılımı el ile kurma bırak program indirip kursun eğer sorun halen devam ediyorsa yazılımsal bir problem değil anlaşılan okuyucuda sorun olabilir.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Dostum bak biraz temizle üfle müfle parmağında temiz olsun birazda zaman geçsin tekrar dene arkadaştada bi ara kırmızılar %98 i doluyor sonu dolmama gibi birşey olmuştu ama çocuk yarın geldi bana oldu bir sıkıntı yok hızlıda demişti.

Bende de dolmama yapıyor, şöyle anlatayım 2-3 kere parmak okuttuğum zaman 10-15 dk sonra okumuyor, ayna gibi parlatacaksın da amca öyle okuyor.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Birde siz her okutmaya okuyucuyu mu siliyorsunuz ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Birde siz her okutmaya okuyucuyu mu siliyorsunuz ?

Hayır bizim böyle sorunumuz yok arka arkaya silmeden temizlemeden 10 parmağımızıda ekleyebiliyoruz, telefonu açarken silmeden 10 parmak basarak hemen açıyor senin home tuşunda bir sorun var yada yazılımında restore edip deneyin bakalım düzelicekmi eğer düzelmiyorsa garantiye götürün.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=390518]sosyalli2[/MENTION] yok brother ayarlardan Touch ID kısmında yeni parmak izleri ekleyebiliyosun ben 5 tane ekledim rahatça açıyorum. Telefonu uyandırmak için Power değilde Home tuşuna basıyorum hem uyanıyor hemde tanıyor direk menü geliyor

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Hayır bizim böyle sorunumuz yok arka arkaya silmeden temizlemeden 10 parmağımızıda ekleyebiliyoruz, telefonu açarken silmeden 10 parmak basarak hemen açıyor senin home tuşunda bir sorun var yada yazılımında restore edip deneyin bakalım düzelicekmi eğer düzelmiyorsa garantiye götürün.

Restore ettim 7.1.1 imzaları açıktı 2 hafta önce 7.1.1 yükledim yine aynı , ekleme sınırı bitene kadar aynı parmağı tanıttım yine aynı ayna gibi tertemiz yapmam lazım 1. De okuyor 2. De okumuyor darbe de yok birde oyunlar da örneğin gt racing 3 dk oymuyorum telefon alev gibi oluyor , restore filan çare değil maalesef :(

offi987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar üniverstiye geçiçem saglam bir telefon istiyorum.Note 2 Samsung Ace Discovery gibi telefonları 6-7 aylardan fazla kullandım.5S fiyatı iphone 6 cıktıktan sonra veya yılbaşından sonra düşermi bunu ögrenmek istiyorum.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar üniverstiye geçiçem saglam bir telefon istiyorum.Note 2 Samsung Ace Discovery gibi telefonları 6-7 aylardan fazla kullandım.5S fiyatı iphone 6 cıktıktan sonra veya yılbaşından sonra düşermi bunu ögrenmek istiyorum.

0 fiyatı öyle düşmez 100-150 lira oynar 2. Ele gelince 1400-1600 arası değişir.