- Konuyu başlatan
Lazzz
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 3,278
Arka plan verileri kapalı, yani veri alışverşi yapmaması gerekiyor arka planda.okur'un dediği gibi borsa - hava durumu gibi dahili uygulamalar, facebook - twitter gibi harici uygulamalar düzenli olarak internete bağlanıp yeni bir paylaşım/mesaj var mı kontrol ediyorlar. donanımsal veya yazılımsal bir problem değil yani.. özellikle son zamanlarda sık görmeye başladıysan son yüklediğin uygulamaları kaldırabilirsin..
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Cevabını zaten bilmeniz gerekmiyormu?
Genelde ana ekranda beklerken pek çıkmaz o dönen işaret ama internette gezerken veya bir indirme işleminde veya bir şey upload ederken dönmeye başlar, internetin kullanıldığını gösteren bir işarettir o benim İpad ve İphonede de var ve kafaya takılıcak bir şey değil, wifinin çalıştığını gösterir.
Hatta bir video açarsanız youtubeden dönmeye başlar görürsünüz.
3G'nin de çalıştığını gösterir ve 2G'nin de.
Dönen çark çok ünlüdür, telefon kapanırken de döner o her yerde var yüklemek veya indirmek ile alakalı yada dolma işlemleri ile ilgili bir zımbırtı, mesela video açtığımızda donar ve ekranda dönme işareti çıkar ya bunu yukarıda farz edin![]()
Benim sorunumda o işte cihaz boşta duruyor ana home ekranında sürekli, dönüyor dönmediği an yok, sadece internete girince olsa sorun değilde boşta bekelrken arka plan verileri kapalı, olduğu halde bu işaret çıkıyor.
Appstore yi aradım,bu konu hakkında dedikleri her çözümü denedik fakat uzaktan çözüm bulamadık, cihazımın şarj süresinin sürekli kulanımda ( sadece sosyal ağlar kullanarak oyun oynamıyorm ) 4 saat olduğunu söyledim normal olmadığını ve cihazı servis noktasına çağırdırlar isterseniz batarya değişimi yapabiliriz dediler, cihazı sıfırlama yapacağım o da olmazsa appstore ye götüreceğim.