Git plastik telefon al öyleyse ama inan s4 s5den daha iyi sony candr. Xperia sten beri sony şimdi z2. Z4 çıksın z3 almam zaten faturadan z4 alacağımtelefon alcam ama kararsızım sorun mu cıkarıyor Z2 ? s5 veya z2 düşünüyordum ?
Sıkıntı yok satmayada niyetim yok ama istersen Xperia s var![]()
Git plastik telefon al öyleyse ama inan s4 s5den daha iyi sony candr. Xperia sten beri sony şimdi z2. Z4 çıksın z3 almam zaten faturadan z4 alacağım![]()
Sizde yoksa bence gerek yok böyle bişi yapmanıza zaten eski serilerde de aynı şey geçerli Örneğin 14w15 kullanıyosunz diyelim bu bütün 14w15lerin sorunlu olduğunu göstermezki %30 - %40 lık bir oranda veya daha azında karşılaşma ihtimaliniz var yani sizde bir problem yoksa aynısı tekrar almanız pek mantıklı değil açıkçasıİşte eski sürüm ne bileyim lens kayması kasa açıklığı falan var diyor millet bende öyle düşündüm ama bende herhangi bir sıkıntı yok?
SüperOtomatik modda da çekseniz uygun ortam koşulunu seçmenizde fayda vararkadaşlar merhaba bayramdan önce z2 aldım ayrıca evde note 3te var.benim sorunum note 3 ile yaptığım çekim kalitesini z2 ile yakalayamam.Gündüz ev içerisinde z2 ile çekim yaptığımda tam aydınlık çekim yapamıyor otomatikteyken ama aynı açı ve otomatik modta note 3 ile yaptığım çekimler net.z2 nin ön kamera çekimi yine ev içierisnde çok karanlık çıkıyor note 3te ise gayet güzel.ikinci bir telefonu alırken sağlam kasa olsun 4gyi desteklesin 4k çeksin dedim ve sony z2 aldım ama açıkçası kamerasının sorun çıkartacağı aklımın ucundan geçmemişti.çünkü fotoğraf işinde baya önde sony.yanlış olan ne anlamadım.açıkçası hüsrana uğradım.cihazın üretim serisi 14 w 27 son çıkanlardan anladığım kadarıyla
ön kamerası nasıl loş ortamda birde gece çekiminden resim paylaşırmısınSüperOtomatik modda da çekseniz uygun ortam koşulunu seçmenizde fayda var
Note 3 ile Z2 nin isterseniz birde gece çekimlerini karşılaştırın farkı görürsünüz bence![]()
314 numaralı güncellemeyle giderildiArkadaslar şu vifi açılınca şebeke Bağlantısı kopma durumuna bir çare bulundumu? Birde 314 güncellemesi vifi üzerimi yoksa pc den mi alınıyor??
Bilgisayara bağlamadan yapabilirsiniz mobil veri veya wi-fi ileHocam cahilliğimi bağışla ota ne oluyor?
Derleme numarasına bakın Ayarlar > Cihaz hakkında bölümündeneğer 314 dediğiniz buysa bende şebeke sorunu devam ediyor!!![]()
Birde verilerinizi yedekleyip Pc Companiondan yazılım onarmayı deneyinMalesef hocam bendeki 314 ancak sorunum devam ediyor![]()