Sony Xperia Z2 Kullananlar Kulübü | Xperia Z2 Teknik Detay Sorun ve Çözümleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ysrtncr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon alcam ama kararsızım sorun mu cıkarıyor Z2 ? s5 veya z2 düşünüyordum ?

Xperia s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
telefon alcam ama kararsızım sorun mu cıkarıyor Z2 ? s5 veya z2 düşünüyordum ?
Git plastik telefon al öyleyse ama inan s4 s5den daha iyi sony candr. Xperia sten beri sony şimdi z2. Z4 çıksın z3 almam zaten faturadan z4 alacağım:-)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
İşte eski sürüm ne bileyim lens kayması kasa açıklığı falan var diyor millet bende öyle düşündüm ama bende herhangi bir sıkıntı yok?
Sizde yoksa bence gerek yok böyle bişi yapmanıza zaten eski serilerde de aynı şey geçerli Örneğin 14w15 kullanıyosunz diyelim bu bütün 14w15lerin sorunlu olduğunu göstermezki %30 - %40 lık bir oranda veya daha azında karşılaşma ihtimaliniz var yani sizde bir problem yoksa aynısı tekrar almanız pek mantıklı değil açıkçası

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bidaki garanti arızalı çıkar :) enazından ben alrsam öle olur :D

Xperia s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Peki bu drm Keys yedek olayı botladeri açmadan önce bunu nasıl yaparız yapan var mı yada yardım edecek olan.

rumru24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizce kılıf almak gerekli mi? Çok kararsız kaldım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şu forumda littlemonster gibi düzgün bilgi paylaşan çok az insan var.. g3 tek geçilir (aklıma bile gelmezdi lg bir cihazdan bahsedeceğim) inceliyorum günlerdir 2k video çekip izleyebileceğim tek cihaz tabi bi 6-8 milyar bayılıp eve tv alma fikriniz yoksa en azından çektiği görüntü ve fotoyu görebileceğim bir cihazım olsun.. ve 2 dakka inceleyemediğim z2 hala ısınma sorununu çözememiş sony ye hayran olsamda hala olmamış diyorum ekran yanıyor o çerçeveler nedir rahatsızlık hat seviyede ve o iphone 4 çakması tasarımdan vazgeç artık full aleminyum m8 gibi bir kasa yap en azından ısı sorununu çözersin arka cam nedir ya sene 2014 offf diyorum off. playstation gibi bir artın var bu firmaların hiçbirinde olmayan iyi bir store yap ps oyunları koy tele alalım piyasayı siler süpürürsün saygılar sevgiler.

caryzman1973

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba bayramdan önce z2 aldım ayrıca evde note 3te var.benim sorunum note 3 ile yaptığım çekim kalitesini z2 ile yakalayamam.Gündüz ev içerisinde z2 ile çekim yaptığımda tam aydınlık çekim yapamıyor otomatikteyken ama aynı açı ve otomatik modta note 3 ile yaptığım çekimler net.z2 nin ön kamera çekimi yine ev içierisnde çok karanlık çıkıyor note 3te ise gayet güzel.ikinci bir telefonu alırken sağlam kasa olsun 4gyi desteklesin 4k çeksin dedim ve sony z2 aldım ama açıkçası kamerasının sorun çıkartacağı aklımın ucundan geçmemişti.çünkü fotoğraf işinde baya önde sony.yanlış olan ne anlamadım.açıkçası hüsrana uğradım.cihazın üretim serisi 14 w 27 son çıkanlardan anladığım kadarıyla

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cihazın herhangi bi sorunu varmı açıklık lens kayması olu piksel gibi ve çok ısınıyormu bide nerden aldınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
inegöl teknosada az önce aldım. 14w22 serili. cihaz süper açıklık yok . ısınma konusu ise emin oldun note3 ten az ısınıyor. internetteki ısınma hakkındaki herşey abartı. 4k çekerken bile çok ısınmadı. donma kasma yok. tereddüte olanlar bi dakika düşmesin . cihaz süper(yeni seriler). isteyenlere foto veya belge resmi atabilirim . satıcı falan değilim anlıyacagınız.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
arkadaşlar merhaba bayramdan önce z2 aldım ayrıca evde note 3te var.benim sorunum note 3 ile yaptığım çekim kalitesini z2 ile yakalayamam.Gündüz ev içerisinde z2 ile çekim yaptığımda tam aydınlık çekim yapamıyor otomatikteyken ama aynı açı ve otomatik modta note 3 ile yaptığım çekimler net.z2 nin ön kamera çekimi yine ev içierisnde çok karanlık çıkıyor note 3te ise gayet güzel.ikinci bir telefonu alırken sağlam kasa olsun 4gyi desteklesin 4k çeksin dedim ve sony z2 aldım ama açıkçası kamerasının sorun çıkartacağı aklımın ucundan geçmemişti.çünkü fotoğraf işinde baya önde sony.yanlış olan ne anlamadım.açıkçası hüsrana uğradım.cihazın üretim serisi 14 w 27 son çıkanlardan anladığım kadarıyla
SüperOtomatik modda da çekseniz uygun ortam koşulunu seçmenizde fayda var
Note 3 ile Z2 nin isterseniz birde gece çekimlerini karşılaştırın farkı görürsünüz bence :)

Khan.BY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

caryzman1973

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ön kamera nasıl loş ortamlarda

- - - Mesaj Güncellendi - - -

SüperOtomatik modda da çekseniz uygun ortam koşulunu seçmenizde fayda var
Note 3 ile Z2 nin isterseniz birde gece çekimlerini karşılaştırın farkı görürsünüz bence :)
ön kamerası nasıl loş ortamda birde gece çekiminden resim paylaşırmısın

quviii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. 3 gün oldu Xperia Z2 alalı. Herşeyi ile mükemmel fakat bir sorunum var. ne olduysa yüksek ses alamıyorum telefondan. telefonla görüşmeler iyi ancak müzik, film dinlerken ses azaldı. ne kadar ayar yapmaya çalıştıysamda bir türlü ilk haline dönemedim. bilgisi olan varmı acaba ?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Arkadaşlar pilinizin kaç mAH olduğunu öğrenmek için
*#*#7378423#*#* tuşlayın
Gizli menüde services test > Battery health infoyu tıklayın
Bakalım pilleriniz kaç mAH ?
Biliyosunuz pilimizin minimum değeri 3200mAH diye geçiyor
Yani 3200mAH altıysa bir problem var demektir
Mesela bnm z2 3390 mAH çıktı
XDA da birinde 3400mAH çıktı.
Sizde paylaşın bakalım en yüksek kapasiteli pil kimde :)
72MJBr.png

md231969

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar şu vifi açılınca şebeke Bağlantısı kopma durumuna bir çare bulundumu? Birde 314 güncellemesi vifi üzerimi yoksa pc den mi alınıyor??

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Arkadaslar şu vifi açılınca şebeke Bağlantısı kopma durumuna bir çare bulundumu? Birde 314 güncellemesi vifi üzerimi yoksa pc den mi alınıyor??
314 numaralı güncellemeyle giderildi
OTA'dan da Pc Companiondan da güncellemeyi yapabilirsin

md231969

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
su8yqu6y.jpg
eğer 314 dediğiniz buysa bende şebeke sorunu devam ediyor!!

md231969

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son çare öyle yapacam hocam oradan da bir sonuç çıkaramazsam söylenecek iki kelime var " Satılık Z2" :)

mehmetzengin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu 314 Güncellemesinden sonra Akıllı arama çalışıyor. Bilginize.
Telefona Yüzüstü çevirdiğinde sessize alma. Salladığında Meşgul. Kulağa götürdüğünde ise Otomotik cevaplama. hadi hayırlı olsun.