Sony Xperia Z2 Kullananlar Kulübü | Xperia Z2 Teknik Detay Sorun ve Çözümleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
XPERİA Z2 17-1-2-a-0-314 güncellemesi sonrası kasmaya başladı soft key tuşlarına basınca iz bırakıyor makine kendini toparlayamadı oyun falan da yok makine boş fabrika ayralarına döndürdüm nafile alındığında iyiydi bu güncelleme sonrası soft keyler de iz bırakıp bekleme yapmaya başladı tavsiyesi olan arkadaşları bekliyorum.

Çok sıkıntılı bir durumda hissediyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
pc den yaptığım 314 Güncellemesi sonrası cihaz kendini kasmaya başladı.Soft keylere dokununca iz bırakıyor ve geç tepki veriyor, fabrika ayarlarına geri döndürdüm, cihazda oyun vs. yok 4k da çekmedim sadece konuşma yaptım 1 hafta içinde yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam lazım.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
pc den yaptığım 314 Güncellemesi sonrası cihaz kendini kasmaya başladı.Soft keylere dokununca iz bırakıyor ve geç tepki veriyor, fabrika ayarlarına geri döndürdüm, cihazda oyun vs. yok 4k da çekmedim sadece konuşma yaptım 1 hafta içinde yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam lazım.
Pc companionla yazılım onarımı yapıp tekrar yükleyin güncellemeyi

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Z2 sorunlardan geçilmiyor. Almayın şu telefonu. G3 alın. Tek sorunu kendi kendine kapanması. Ama herkeste de yok. [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] 'da yok mesela. Güncellemeyle de düzeltilebilir bir sorun zaten. Z2 almayın

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Z2 sorunlardan geçilmiyor. Almayın şu telefonu. G3 alın. Tek sorunu kendi kendine kapanması. Ama herkeste de yok. @Meridian 'da yok mesela. Güncellemeyle de düzeltilebilir bir sorun zaten. Z2 almayın

Sucfore haklı. Kapanma sorunuyla karşılaşmadım.Başka bir sıkıntıda görünürde yok telefonda.15 Temmuzda aldım telefonu.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Dh de ne hikmetse g3te ısınma sorunların geçilmiyor :)))
O su gibi tükenen bataryası için bile alınmaz g3
Grenli kamera çekimleri
Lg nin vermediği güncelleme desteği ortadayken hiç alınmaz
Birde touchwiz + ios7 nin çakma arayüzü ve plastik olduğu düşünülünce hiç alınmaz :)
Kendi kendine kapanma sorununa da şimdi bunlar der Lg pil tasarrufu modu bulmuş ondan kapatıyo cihaz kendini diye :lol::lol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kötü yorumların çogu kötü niyetli . bir tane adam çıkıpta belge kağıt göstermiyor. itibat etmiyorum ben . yabancı siteleri tabip edin. hep aynı şeylerden dahsedip g3 alın deniyor bu işte bir iş var. bekliyorum habi 1 kişi bi belge göndersin

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ya lütfen biri yardım etsin, telefondan internete girince wifi ile, bi süre sonra internet bağlı gözüktüğü halde internet yokmuş gibi, giremiyorum biyere.wifi kapatıp açıyorum, bi süre kullandıktan sonra yine aynısı oluyor. Acil yardım.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Ya lütfen biri yardım etsin, telefondan internete girince wifi ile, bi süre sonra internet bağlı gözüktüğü halde internet yokmuş gibi, giremiyorum biyere.wifi kapatıp açıyorum, bi süre kullandıktan sonra yine aynısı oluyor. Acil yardım.
Verilerinizi yedekleyip pc companiondan onarım yapın
314 güncellemesini yaptınız mı ?

murt82

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkdaşlar sivasdaki sony centerden z2 almayı düşünüyürum telefonu açmadan seri numarasını öğrenebilirmiyim?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Arkdaşlar sivasdaki sony centerden z2 almayı düşünüyürum telefonu açmadan seri numarasını öğrenebilirmiyim?
Telefona hat takmadığınız sürece bakabilirsin sol taraftaki microsd slotunun içinde seri numarası yazar 14wXX şeklinde

murt82

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sizin telefonuzun seri numarası nedir sizin bir sıkıntınız varmı telefondan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar 3 gün önce z2 aldlm Azerbqycandan, kutudan ses geçirmeyen kulaklık çıktı,telefonda sorun yok, her telefonda oldugu gibi aşırı opmayan ısınma var, kafya takılacak bi şey deyil, gayet iyi performans gosteriyor serisi 14w21

ferhatyunli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
goldcomputer dan 45 gün önce z2 aldım ilk hafta da kapakları kapalı olmasına rağmen su kaçırdı garantiye yolladım kullanıcı hatası die hiçbir işlem yapmadan geri yolladılar.yenisi ile değiştirmek için yaklaşık 1500 tl fark isticekler .su kaçırmama olayı hikaye almayın sakın en ufak problemde karşınızda muhattap bulamıyorsunuz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende de aynı problem vardı ektrada su da kaçırdı servise yolladım kullanıcı hatası diye geri yolladılar servis berbat sony den bişey almamak lazım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende sony kullanıcısıydım bir çıkmadan bilemiyor insan xperia z vardı önceden z2 ile değiştirdim bin pişman oldum kapaklar kapalı olmasına rağmen su kaçırdı servis sıvı teması var die kullanıcı hatası diyor nasıl iştr anlamadım bu telefonun su kaçırmama özelliği yok mu bu şekilde satmıyorlar mı servis berbat

xanuha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende bugün telefon hafızasındaki uygulamaları sd card a atmaya çalıştım ama atılmıyor nasıl atılacağını bilen var mı?

murt82

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
son bi soru nerden aldınız telefonu ne mağzası

ylmz_bulent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
14w21 den sonraki serileri kullanan arkadaşlar telefonunuzda sorun falan çıktı mı şu 4k video çekmedeki sorun hariç yok ölü pixel yok kenarlarda açıklık gibi

yalc1n46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb arkadaşlar bende yaklaşık bir ay oldu z2 alalı. Benim z2 nin dokunatiğinde bir problem var sanki eldiven modu açıkmış gibi elimi yaklaştırdığımda yaklaşık 3mm algılama oluyor ara sıra tuş kilidini açıp katattığımda düzeliyor. 2 defadır servise vveriyorum yazılım yükleyip geri veriyolor. Aynı sorunla karşılaşan varmı

kmlzkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu aldığımdan beri hiçbir videoyu tam izleyemedim ekde paylaştığım uyarıyı veriyor sürekli,aynı sorunu yaşayan veya çözen var mı?
u4e7yjyp.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
teknik servise gönderdiğini ve yardım alamadıgını iddaa eden arkadaşlar belge gösterebilir mi?

snowdrop

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu aldığımdan beri hiçbir videoyu tam izleyemedim ekde paylaştığım uyarıyı veriyor sürekli,aynı sorunu yaşayan veya çözen var mı?
u4e7yjyp.jpg

Google play Store'dan facebook'u bulup oradan kaldırıp tekrar aynı yerden yüklemeyi denedin mi?

blkc06

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cihazın siminin takıldığı yerde siyah plastik var ben onu işe yaramıyor diye attım (simi takmadan once) simdi tel simi okumuyor siz onu çıkarmışmıydınız ve o parçayı nerden bulabilirim LÜTFEN CEVAP...

Xperia s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Selamınaleyküm. Beyler bir aydır cihaz elimde 402 sürüm numarasi cihaz rootlu bana hala 314 gelmedi Update service yada pc compationdan??

kmlzkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google play Store'dan facebook'u bulup oradan kaldırıp tekrar aynı yerden yüklemeyi denedin mi?
Evet denedim sorun devam ediyor,güncellemeyle düzeldiğini söylüyorlar ama facebooku düzelteyim derken başka sorunlar eklensin istemiyorum,zira yeni güncellemeden pek memnun değil kullanıcılar.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
u4e7yjyp.jpg

bu hata benim xperia z de var arkadaşımın z1c dede vardı bi ara telefondan değil facebook uygulamasının hatası bu...

kmlzkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün konuşma yaparken yüzüm ekranla her temas ettiğinde tuş Sesi duydum,ekrana baktığımda herhangi bi uyarı ve konuşma ekranından başka bişey yoktu.