Sony Xperia Z2 Kullananlar Kulübü | Xperia Z2 Teknik Detay Sorun ve Çözümleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar Z2 telefon kullanıyorum lakin telefonumu arayan bir çok arkadaşımın telefonumun kapalı olduğundan ulaşamadığını (operatöründe göndermiş olduğu mesajla kanıtlanarak) söylüyorlar. aceba telefon ayarlarında böyle bir sorunla karşılaşan olup olmadığını merak ettim. bu sebeble sorumu yönetmek istedim.
Telefonun Artı ve eksilerine gelince günümüzün full + full diyebileceğimiz bir yapıya sahip en azından telefonumun şarzı 1 günde bitmiyor maksimum 3 günü gördüğümden dolayı mutluyum. Kamera özellikleri güzel sonuçta reklamı kamera üzerine yapılıyor bu telefonun. suya batması batmaması pekte önemsediğim bir olay değil kendi adıma. internet sayfa geçişleri ve hızı konusundada gayet performansı yerinde sadece telefonu arayınca ulaşılamama konusu kafama takıntı yaptı yoksa şuana kadar benden sonra 4 kişiye daha tavsiyem sonucu aldırdım.. böyle bir sorunu onlarda yaşarsa diye korkum.. sevgiler saygılar

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Merhabalar Z2 telefon kullanıyorum lakin telefonumu arayan bir çok arkadaşımın telefonumun kapalı olduğundan ulaşamadığını (operatöründe göndermiş olduğu mesajla kanıtlanarak) söylüyorlar. aceba telefon ayarlarında böyle bir sorunla karşılaşan olup olmadığını merak ettim. bu sebeble sorumu yönetmek istedim.
Telefonun Artı ve eksilerine gelince günümüzün full + full diyebileceğimiz bir yapıya sahip en azından telefonumun şarzı 1 günde bitmiyor maksimum 3 günü gördüğümden dolayı mutluyum. Kamera özellikleri güzel sonuçta reklamı kamera üzerine yapılıyor bu telefonun. suya batması batmaması pekte önemsediğim bir olay değil kendi adıma. internet sayfa geçişleri ve hızı konusundada gayet performansı yerinde sadece telefonu arayınca ulaşılamama konusu kafama takıntı yaptı yoksa şuana kadar benden sonra 4 kişiye daha tavsiyem sonucu aldırdım.. böyle bir sorunu onlarda yaşarsa diye korkum.. sevgiler saygılar
Imei kaydı yaptırmadıysa vergi dairesine arkadaşınız hattınız kapanabilir doğal bir durum her cihazda oluyor

bycnrkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
09/07/2014 tarihinde turkcellden taahütle aldığım z2 cihazımı ertesi gün yani ayın 10 unda servise göndermek zorunda kaldım.
sebebine gelince telefona arama geldiğinde cevapladığımda ekran simsiyah oluyordu hiçbir müdahalede bulunamıyordum.aynı şekilde birini aramaya başladığımda telefonu kulağıma getirip sonra tekrar elime alınca ekran yine simsiyah oluyordu.
yani bir günlük telefonum teleservice e gitmek zorunda kaldı.
ayında 11 inde telefon ellerine ulaştı araya cumartesi pazar girdi. bugün ise gittiği günü saymazsak 4.iş günü ama hala teleservice kaydımı bile açmamış.
yani ilk defa sony kullanmaya başlayacak birisi olarak ilk günden hayattan bezdirdiler beni.umarım değişim kararı verebilirler.

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Teleservice şuan Türkiye'deki en kötü servis olma yolunda ilerliyor arkadaşlar. Z2 aldım su geçirdi gönderdim. Kullanıcı hatası desinler de dünyayı başlarına yıkarım. Bugün 18.gün hala ses seda yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
17.1.1.A.0.402 numaralı güncelleme geldi telefona. Telefondan yazılım güncellemede çıkmıyor. PC Companion programı yardımıyla güncellemeyi alabilirsiniz.

alperixx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
17.1.1.A.0.402 numaralı güncelleme geldi telefona. Telefondan yazılım güncellemede çıkmıyor. PC Companion programı yardımıyla güncellemeyi alabilirsiniz.

Ben denedim ama en son yazilim yuklu diyor. Bugun aldim telefonumu bende. Seri sonu benim 24. Alacaklara yardimci olabilirim.

flowerrose

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimki debsorunlu seri ama değişim yapmadılar sizin değişim oldu mu? Olduysa. Değişim formuna ne yazınız bir de ne kadar süre içinde değişim olabiliyor? Teşekkürler

ekrem3428

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar güncellemeyı bilgisayar üzerinden yaptım ilk izlemlerim akıllı cevap calıştı 4k video 14 dk cekti devam ediyordu ben durdurdum (oda sıcaklığında) ilerki zamanda bakalım neler olacak

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben ya bu telefonu yada z1 compactı alıcam eğer bunda lens kayması kasa açıklığı ve olu piksel sorunu cozuldu ise alacagım yalnız dhde adamın biri 1080p 60fps 10dk cektikten sonra kamera soguması gerek hatasını almış zaten 4k onemli değil benim içinde ve foto kısmındada aynısı oluyormuş cevap verirseniz iyi olur şimdiden teşekkürler

Sedatn.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mrb arkadaslar bende 3 gun önce Z2 aldım seri numarası 14W24 olan sanırım Son seri ama bu seride sorunlu. Telefonda Az bir işlem yaparken el yakacak derecede ısınıyor albümdeki resimlere bakarken kendi kendine tus kilidine giriyor dokunmatıginde donma oluyor facebook da Video izlerken bazen kapanıyor konusurken karsı tarafa ses derinden geliyormuş sanırım sonuc olarak bu kronik sorunlar seri numarasıyla ılgısı yok bence yazılımsal hata mı bilemiyorum :( servise veren arkadaslar ne kadar sürede geri geliyor bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
g3 diyenler kendi sayfanıza gidiniz sizinde serilerinizde sorunlar var zaten her teknolojide sorun olabilir benim telefonum sorunsuz şimdi hepsi sorunsuz mu demek. saçma yorumlar yapıp kafa bulatmayın.

Ezinezko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu 2 gun onceden aldım 14w24 telefonda aşırıya kaçmayan nadir ısınma var ve kutuda standart kulaklık yok nc tarzı olan kulaklık mevcut pil durumu ise elimden hiç durmadan 1.5 gun
cihaz gercekten cok guzel lutfen buraya cihazı karalamaya gelenlere itibar etmeyin

kmlzkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
-Nasıl oluyor anlamış değilim ama tuş kilidi cebimde açılıp sağı solu arıyor.
-Dibimdeki çekmecede duran teknoloji harikası bu alet 6-7 kere arama gelmesine rağmen sesini bana duyurmayı beceremiyor.
-Bildirim mesaj vs. uyarılar duyulmuyor.
-Alarm ses seviyesi uyandırmaya yetmiyor.
-Akıllı cevaplamamıdır nedir o fonksiyon çalışmıyor.
-Wifi 5 dk bir kopuyor
-Alet gavur atı gibi ısınıyor hacılar.
..şimdilik 2200 TL'lik z2min sorunları bu kadar,sorunlar çoğaldıkça buraya eklerim..

snowdrop

Asistan
Reaksiyon puanı
0
-Dibimdeki çekmecede duran teknoloji harikası bu alet 6-7 kere arama gelmesine rağmen sesini bana duyurmayı beceremiyor.
-Wifi 5 dk bir kopuyor
..şimdilik 2200 TL'lik z2min sorunları bu kadar,sorunlar çoğaldıkça buraya eklerim..

Enteresan. kullanımlamı ilgili acaba? Yada herkesin standardı başkamı ki? Ses geliştirme özelliklerini bi kurcalama istersen.
Cepte power tuşuna basıldıktan sonra ve terliyken mineral etkisiyle dokunmatik olarak kilit ekranı açılabilir. Gerçi bende olmuyor. Kilit ekranı için desen yada pin kodu ekleyip dene istersen.bende Wifi yaptığım ayardan dolayı standby da bir süre sonra bağlantıyı kapatıyor. Akıllı cevaplamayı hiç kullanmadım. Denerim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonu 2 gun onceden aldım 14w24 telefonda aşırıya kaçmayan nadir ısınma var ve kutuda standart kulaklık yok nc tarzı olan kulaklık mevcut pil durumu ise elimden hiç durmadan 1.5 gun
cihaz gercekten cok guzel lutfen buraya cihazı karalamaya gelenlere itibar etmeyin
Telefonu nereden aldığını sorabilirmiyim? Ben 14w21 serili telefonumu Vatan Bilgisayar'dan üç hafta filan önce aldım, hiçbir soruna denk gelmedim şimdiye kadar fakat kutudan standart, yine kalitesi iyi fakat standart bir kulaklık çıktı, reklamı yapılan MDR-NC31EM değil. Bildiğim kadarıyla bütün Türkiye'de de böyleymiş.

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Telefonu nereden aldığını sorabilirmiyim? Ben 14w21 serili telefonumu Vatan Bilgisayar'dan üç hafta filan önce aldım, hiçbir soruna denk gelmedim şimdiye kadar fakat kutudan standart, yine kalitesi iyi fakat standart bir kulaklık çıktı, reklamı yapılan MDR-NC31EM değil. Bildiğim kadarıyla bütün Türkiye'de de böyleymiş.

up. ↟
Bende merak ediyorum.

alperixx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar güncelleme şuan itibari ile sony companion a geldi yükleme yapabilirsiniz. bende seri sonu 24 olandan aldım gayet iyi telefon inşallah sorun yaşamayız .

Ezinezko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ben media markttan aldım kulaklık şu silikonlu olanlardan

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
-Wifi 5 dk bir kopuyor
Pc Companiondan yazılım onarımı yapın

kmlzkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Enteresan. kullanımlamı ilgili acaba? Yada herkesin standardı başkamı ki? Ses geliştirme özelliklerini bi kurcalama istersen.
Cepte power tuşuna basıldıktan sonra ve terliyken mineral etkisiyle dokunmatik olarak kilit ekranı açılabilir. Gerçi bende olmuyor. Kilit ekranı için desen yada pin kodu ekleyip dene istersen.bende Wifi yaptığım ayardan dolayı standby da bir süre sonra bağlantıyı kapatıyor. Akıllı cevaplamayı hiç kullanmadım. Denerim.
Akıllı cevaplama telefon dilini ingilizce yaptığın zaman çalışıyor.sorun yazılımsal sanırım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Facebookta video izlerken 10-15sn sonra ''video oynatılamıyor üzgünüz, ancak bu videoyu oynatmaya çalışırken bir hata oluştu'' şeklinde uyarı veriyor. sebebi nedir bilen varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru

her hangi bi kasa açıklığı yok galiba ? beni tek rahatsız eden konu kasa açıklığı.