LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ben Deezer kullanıyorum premium+ üyeliği aylık 5₺ birde Spotify var onun üyeliği 10₺ idi en son şu an ne kadar bilmiyorum.

İkisi de oldukça başarılı uygulamalar.. @Vikings

Aradığım cevap.

Serhat abi Deezer'i indirdim kullanımı kolay ve rahat cidden beğendim, Spotify karışık geldi yani bir şarkı açmak istedim bana dinletmediği şarkı kalmadı :P

Deezer'in premium üyeliği 12.99 TL olarak gösteriyor? :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Aradığım cevap.

Serhat abi Deezer'i indirdim kullanımı kolay ve rahat cidden beğendim, Spotify karışık geldi yani bir şarkı açmak istedim bana dinletmediği şarkı kalmadı :P

Deezer'in premium üyeliği 12.99 TL olarak gösteriyor? :)

EQz2VD.png

Takip et bir süre illaki bir şeyler yaparlar.

Edit hala 4,99 ₺ olarak görüyorum ben...

GbpG27.png

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
EQz2VD.png

Takip et bir süre illaki bir şeyler yaparlar.

Edit hala 4,99 ₺ olarak görüyorum ben...

GbpG27.png

Evet sitesinde 4.99 olarak gözüküyor, telefondan 12.99tl olarak gözüküyor enteresan :)

İos'a indirdim, ios ile android'in arasında fiyat farkı olabilir?

Şimdi google hesabım ile hem ip 5s'den hemde siteden giriş yaptım bu durumda google hesabım ile internet üzerinden deezer pre alırsam telefonda da aktifleşirmi?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Web'den al hepsinde aktive olur o sıkıntı olmaz.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@REDFOKS Serhat abi premium'u aldım Deezer'de gayet başarılı iyi hoşta programı ilk indirdiğimde yüksek ses kalitesi için HQ mu HD mi seçeneği vardı onu da aktifleştirmek için premium lazımdı şimdi aldım mesela rihannadan diamond'u açıyorum yukarda HQ yada HD artık neyse o seçenek çıkmıyor 3 nokta yan yana var? :)

Bu arada kredi karttan her ay çekicekmi şimdi? yoksa ben her zaman el ilemi yapıcam :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Full apk si varmı acaba

Neyin full apksı?

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@REDFOKS Serhat abi premium'u aldım Deezer'de gayet başarılı iyi hoşta programı ilk indirdiğimde yüksek ses kalitesi için HQ mu HD mi seçeneği vardı onu da aktifleştirmek için premium lazımdı şimdi aldım mesela rihannadan diamond'u açıyorum yukarda HQ yada HD artık neyse o seçenek çıkmıyor 3 nokta yan yana var? :)

Bu arada kredi karttan her ay çekicekmi şimdi? yoksa ben her zaman el ilemi yapıcam :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Neyin full apksı?
Programı full yapma mesela bende retrica full

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Programı full yapma mesela bende retrica full

Dediğinizi tam olarak anlayamadım ama Cracklamaktan bahsediyorsanız ben o tarz şeylere karşıyım, 5 tl ne ki 1 ay için :)

Şu anda dinliyorumda cidden youtube üzerinde ki ses ile premium üyelik aldıktan sonra ki ses kalitesi çok farklı :)

Herkese tavsiye ederim Deezer'i.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Google play storeden yada App storeden '' ios android artık ne kullanıyorsanız '' deezer yazıp uygulamayı indirin ve kullanın.

Reklamlar olabiliyor ve bazı kısıtlamaları var bunları aşmak içinde 5 tl vermek gerekiyor bence hiç bir şey.

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Google play storeden yada App storeden '' ios android artık ne kullanıyorsanız '' deezer yazıp uygulamayı indirin ve kullanın.

Reklamlar olabiliyor ve bazı kısıtlamaları var bunları aşmak içinde 5 tl vermek gerekiyor bence hiç bir şey.
Sıkıntı orda babam kredi kartını vermez :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
ininal kartı almak icin kac yaşında olmamız gerekiyor ve almak icin belge falan gerekiyor mu?

İnnal kart bildiğim ver parayı veren düdüğü çalar mantığında satılıyor, tek kullanımlık ve doldurma olmuyor diye biliyorum sallamış olmayım.

Yaş sınırıda gerekmiyor diye hatırlıyorum.

tolga9009

Doçent
Reaksiyon puanı
0
tek kullanımlık mı? yoksa para yükleyip istediğin kadar kullanabiliyor musun?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Parayı yükleyip kullanıyorsun fiyatı emin değilim ama sadece kart 5 tl mis

tolga9009

Doçent
Reaksiyon puanı
0
çok tabiki google play appstore hb gg gibi bir sürü sitede kullanabiliyorsun + paypal e de eklenebiliyo :) Mastercard olarak alışveriş yapıyorsunuz.

o genişmiş ama marketlerde falan kullanılıyo mu? mesela alışverıse gittin kartında para varsa kartını verip alisveriş oluyo mu?