LG Mobile Support Tool Yüklenmiyor

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba. 2 Saat boyunca bu lanet olası sorunu çözmeye çalışıyorum ama nafile ya. Cidden sinirimden duvarları yumrukladım.

Telefonumda almanya romu yüklü olduğu için 4.4 kit kat güncellemesini alamıyorum. Bu yüzden telefonuma Türkiye Romunu kurum otadan 4.4'ü indiricem. Tabi bunun için LG mobile support tool lazım.

daha 1 hafta önce support tool'u pcden silmiştim ve bugun indirdim açtığımda ise karşıma şöyle hata verdi '' to check for software upgrades you need to connect your pc to the internet and press continue '' continue 'e tıklıyorum yine aynı hata geliyor yine tıklıyorum yine aynı hata geliyor. Farklı bir yerden indirdim bu sefer lanet olası program dolarken takılıp kalıyor tam 1 saat tam 1 saat bekledim yok abi dolmuyor ya. Yahu sorun nedir ya ? neden beni buluyor bu tarz şeyler ? Birisi lütfen yardımcı olsun rıca ediyorum sinirden çıldırmak üzereyim.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Yardım bro ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aga internetinde bi sıkıntı mı var ki o uyarıyı veriyor?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Aga internetinde bi sıkıntı mı var ki o uyarıyı veriyor?

Yok bro ya Skype ts gibi uygulamaları Online oyunları ve tüm internet sitelerini sorunsuz açıyor.

Dnsleri değiştirdim olmadı, otomatik al yaptım olmadı yani internetimde hiç bir problemim yok fakat bu hatayı halen daha alıyorum :(

Bak bro 2 tane internette LG Mobile Support Tool diye uygulama var.

Birisinin Logosunun rengi Açık kırmızı, Diğeri ise yani seninde Kit kat yükleme konundaki support tool uygulamanın logosunun rengi biraz daha açık kırmızı.

Senin uygulamanı açmaya çalıştığımda :

Böyle hata alıyorum. Coutinue'ye basarsam hata gidiyor yarım saniye geçmeden yine aynısı geliyor yani cancel demekten başka çağrem kalmıyor.

Diğer daha koyu renkli logosu olan Support Tool uygulamasını açtığımda burda takılı kalıyor, Hatta 4.2.2 rom indirirken 2 3 saatliğine uyumuştum o süre zarfında bile bi tık dolmadı :

Ben bilgisayarıma Support Tool kurmadan telefonuma orjinal rom kurmam mümkünmü ?

Birde dün ablamı aradım işten gelirken bilgisayarını getir dedim tamam dedi, bi getirsin onada kurucam eğerki aynı hatayı alırsam demekki benim internetimde bir sorun var bunun içinde ttnetle kung fu yapıcaz.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Dedimki ben telefonuma romu kurmaya çalışıyım nasıl olsa sonunda support tool açılıp yükleme yapıcaktır, böylelikle yüklü değilse ordan ayarlardan belki düzeltebilirim yani tamamen bir tahmin bi deniyim dedim. Ve romu seçtim Start uprage dedim ve ne hikmetse şu anda support tool açıldı ve telefonuma Türkiye romu yüklüyor. Bir yandan sevinçliyim düzeldi diye diğer yandan ise Program ekle ve kaldırda veya program C or D de Support tool ile ilgili hiç bir klasor olmamasına rağmen bu programın verileri nerde saklanıyor cok merak ediyorum. Demekki bende yüklü olduğu için kuramıyormuşum fakat suç bende değilki, Ne program ekle veya kaldırda nede Yerel disk C veya D de lg mobile support tool ile alakalı hiç bir belge dosya hiç bişi yoktu :D şu anda cidden rahatlamış ve üstümden aşırı yük kalkmış olarak hissediyorum şu anda. Telefona D802 (10C) Kurdum ve direk güncelleme geldi kısayol çubuğunu indirdim tıkladım şu anda 500 küsür mblik yükleme yapıyor.

saol knki yardım için :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Lg mobile'in klasörü gizli. C:'nin içinde direkt. Yani program files'ta falan değil.

xrasimx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar hosts dosyasını değiştirmis olmayasınız ? bu yüzden bu hata ile karşılaşabilirsiniz