Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 119
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] in dediği gibi lg custom rom killer custom rom yüklemek gereksiz bence orjinal romu zaten stabil.O zaman ben bekliyim mi
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] in dediği gibi lg custom rom killer custom rom yüklemek gereksiz bence orjinal romu zaten stabil.O zaman ben bekliyim mi
Sayfada stable'ye tıkladım 10.2 çıktı
Stabil ama hoş değil bence@Bloother in dediği gibi lg custom rom killer custom rom yüklemek gereksiz bence orjinal romu zaten stabil.
Peki 10.2 yi yükledikten sonra en son çıkan sürüme geçemez miyim ?
10.2 android 4.3 dür, bir hevesle yüklüyorsunuz yapmayın bunu, lg zaten 4.4.2 vermiş touchwiz gibi kasan bi arayüzü de yok kullanın mutlu mutlu
Bende z1c var stocktan başka rom kullanmayı düşünmüyorum
10.2 android 4.3 dür, bir hevesle yüklüyorsunuz yapmayın bunu, lg zaten 4.4.2 vermiş touchwiz gibi kasan bi arayüzü de yok kullanın mutlu mutlu
Bende z1c var stocktan başka rom kullanmayı düşünmüyorum
Benim ki 4.4.2
CM11 kitkattır CM10 ve altı jellybeandır.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ali abi stock romu stabil fakat bazı yerlerde takılmalar yaşadım, rehber müzik gibi ama takılıcak şey değil.
Arkadaş yenilik arıyorsa yüklesin zaten stock gayet iyi
Ali abi stock romu stabil fakat bazı yerlerde takılmalar yaşadım, rehber müzik gibi ama takılıcak şey değil.
Arkadaş yenilik arıyorsa yüklesin zaten stock gayet iyi
Stabilite sorunum yok sadece hoş gelmiyor bana arayüzü falan
@TARIK KFY Nerdeyse tüm romları kullandım sonunda dönüp dolaşıp ya Stock yada G3 romuna dönüceksin, öğrenme amaçlı yükle 1 hafta falan takıl zaten kendin dönmek isteyeceksin belirli şeyleri arayacaksın.
Şu anda g3 gayet stabil çalışıyor şarj süreside çok iyi Stockla kafa kafaya gidiyor nerdeyse.
G3 romunda sıkıntı var mı peki ?
Sıkıntı yok şimdilik.
G3 romunuda sevmedim. 4ever CM![]()
Sen bilirsin ama bi nova launcher yada google asistant launcher kur bence root da gerekmiyor
Hepsini denedim.Aynı tadı vermiyor.
Google Asistan launcher'ı denemedim sanırım.APK mı indiricem markette varmıHepsini denedim.Aynı tadı vermiyor.
Google Asistan launcher'ı denemedim sanırım.APK mı indiricem markette varmıHepsini denedim.Aynı tadı vermiyor.
Google Asistan launcher'ı denemedim sanırım.APK mı indiricem markette varmı
Google Asistan launcher'ı denemedim sanırım.APK mı indiricem markette varmı
@Vikings pc suit ile aldığım yedeği costum rom'a nasıl atacam?
Almanya 20d atcaksnArkadaşlar ya bu Son güncellemeden sonra telefonun kamera kısmı nasıl ısınıyor anlatamam ya yanıyor resmen nasıl iş bu nasıl düzelir
Optimus G3 v1.1 ROM'u at. Al sana G3. Sadece 2K ekranı ve lazeri eksik.Arkadaşlar ya bu Son güncellemeden sonra telefonun kamera kısmı nasıl ısınıyor anlatamam ya yanıyor resmen nasıl iş bu nasıl düzelir
Bu 20 d c bilmem ne nasıl yani nerde yazıyo birde bende PC yok nasıl yükleye cez kiAlmanya 20d atcaksn![]()
Bu 20 d c bilmem ne nasıl yani nerde yazıyo birde bende PC yok nasıl yükleye cez ki
Hiç anlamam bu işlerden ya mersinde olan bi arkadaş yokmu buluşalım ayarlayın [emoji1]Optimus G3 v1.1 ROM'u at. Al sana G3. Sadece 2K ekranı ve lazeri eksik.![]()
Eyvallah bi deneyim ama yapabileceğimi sanmıyorumIste o zaman internet kafeden yapcan forumda kitkat yükleme rehberi diye konu var ordakileri aynen yap takıldığın yer olursa sor
Eyvallah bi deneyim ama yapabileceğimi sanmıyorum![]()