LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bende G2 aldım.3 ay oldu.Ban yediğim için yazamadım tabi foruma :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben nexus almaya giitim nexus kalmamış o kadar yol geldik bari g2 alalım dedim.Yani benim iş biraz değişik oldu
Aynısı bizede oldu işte tanıdık yetkili baye vardı nexus istedik adam g2 iyidir dedi g2 al dedi :D Kakaladı öyle işte benimkide :D

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Zaten bütün sorunlu şeyler beni bulur.Napıcez kullanıcaz mecbur 2 sene.

Hocam bütün incelemeleri izledim kamera canavar gibi bi elime aldım tırt.Garantiye falan göndersem mi acaba

Yani akşam çekimleri kötü ama gündüz çatır çatır çekiyor gündüz kötüyse değişim taleb edin

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Sizde de mi G2 var?

Bu root işinden falan anlıyorsanız bana özelden ulaşır mısın ?

Evet g2 var ya yardmcı olmak isterdm ama iş yerindeyim kusura bakmayn yardmcı olcak biri bulamazsanız eve gidince yardmcı olurum :) forumda konusu var okuya okuya yapn eğer takldığınız yer olursa sorun her türlü yardm ederim :)

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet g2 var ya yardmcı olmak isterdm ama iş yerindeyim kusura bakmayn yardmcı olcak biri bulamazsanız eve gidince yardmcı olurum :) forumda konusu var okuya okuya yapn eğer takldığınız yer olursa sorun her türlü yardm ederim :)

Forum da çok bilen yok ya da bildiğini zannedenler var.Zaten yazılanları anlıyacak kadar da bilgim yok bu konuda. En iyisi akşam konuşalım :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam TWRP, custom rom hangisini atmam lazım cm11 için.Daha onu bile Bilmiyorum ki ben :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hocam TWRP, custom rom hangisini atmam lazım cm11 için.Daha onu bile Bilmiyorum ki ben :D

İlk root yapıp telefonu yetkilendirin, TWRP Recovery yükleyin ardından cm kurucaksanız sitesinden istediğiniz sürümü indirin ve kitkat için gapps indirin googleden, bunları telefona atıp twrp recovery'e girin '' quickboot diye bir uygulama var google play storede onu indirip recovery'e tıklayıp twrp recovery'e gidebilirsiniz ''.

Sonra konuda anlattıklarımı yaparsınız veya videoları izleyerek mantığını anlarsınız.

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Onlar ne diye geçiyor yav.Benim bildiğim 10.2 11 falan öyle değil mi ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Onlar ne diye geçiyor yav.Benim bildiğim 10.2 11 falan öyle değil mi ?

Gecelik sürüm var yani her gün çıkan, stable sorunsuz hali, snapshot var olayını tam bilmiyorum ama gecelik sürümden cok daha iyi stable sürümden daha kötü gibi bir şey.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Cynogenmod sayfasnda sol tarafta type bölümde yukardan aşagı doğru sıralanmış stabilden experimentse kadar yani en stabil stabil sürüm en çok hata olabilecek sürüm experiments

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Peki sorun olurmu bug vs. ve güncellemeleri nasıl alıcam

Genelde sorunsuz bir sürüm bulmuşsan Stable gelene kadar sürümü bozmanı önermem, cmde devamlı hatalar oluyor buglar sorunlar vs.

M8 indirebilirsin şimdi gördüm, eğer sıkıntı yaratırsa m7 kur