• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sınava girip kazanamayanlar kıskanın :D sınava bile girmeden %30 indirimle özel üniversite kazanmışım :D ayrıca % 50,75,100 de beni bekliyormuş :D

androit'te avast korumuyor diyor kardeşim doğru mu? avast bence daha iyi dark evopad 3g m7220 mac adresini değiştiriyor sanki bu normal mi?

değişim rüzgarına benden önce katılmışsın :D

--------------

Altı üstü 4 gün tarayıcıdan girmedik foruma, ne ara biriktirdiniz bu kadar bildirimi :D
NVP6g5.jpg

Buda bir şeymi :D ben 1 hafta bakmadım 300 falan vardı 250si alıntıydı sadece :D

Kızlar artık toplansın karar versin, ilgilenince mi seviyolar yoksa ilgilenmeyince mi ona göre sevcem.

Gazi Üniversitesi mühendislik fakültesi (elektrik-elektronik bölümü özellikle iyi olur) hakkında okuyanlardan ö.m. ile ulaşabileceğim birileri var mı?

turkcelltv+ android uygulaması üst pakette daha performanslı 20'deki proramı izliyorum sorun yok nekadar ekmek o kadar köfte hikayesi gerçekmiş 5,99TL'yi hak ediyormuş.

Dereceli maçta 2 maç üste üste aldım bakalım bu maçıda alırsam güzel olcak formdayım :dirol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri