Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Biz lan yazalım herkes görür adam bok yazmış kimse görmemiş. :P

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Haftalar oldu yap şu operasyonu kurtar konsolos görevlilerini, nasıl bi yüzsüzlük bu ? Suriyeye operasyon yapabilmek için neler yaptın, yapsana asıl operasyonu kendi halkını rehin tutanlara. Dünyanın en güçlü ekonomilerinden biri olmak için hedefin olacak ama daha kendi vatandaşına sahip çıkamıyorsun.

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Haftalar oldu yap şu operasyonu kurtar konsolos görevlilerini, nasıl bi yüzsüzlük bu ? Suriyeye operasyon yapabilmek için neler yaptın, yapsana asıl operasyonu kendi halkını rehin tutanlara. Dünyanın en güçlü ekonomilerinden biri olmak için hedefin olacak ama daha kendi vatandaşına sahip çıkamıyorsun.

Normalde ABD'ye İsraile falan kafa tutar iş icraata gelince sesleri cikmaz bunlarin

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
5e8yha8u.jpg

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
mustafa karataş ın konuğu mahmut tuncer. beraber halay çekmezler İnşallah :D

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Imdb Advanced Search bölümünü kullanabilen var mı?

Mesela 15.000 üzeri oy kullanılan filmlerden; 2000 ile 2014 yılları arasında, 8.0 ve üstü puan alan filmlerin listesini oluşturmaya çalıştım, yapamadım.

YaralıKeko

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Ulan Ne Sıkıcı Bi Hayat.Dışarı Çıktığım Yok, Pc Başında Oturmaktan G*tüm Uyuştu,Mal Gibi Sabahtan Akşama Kadar Evdeyim,Hep bi Şeler Düşünüyorum,Hep Depresif Bi Hayat,En Büyük Heycanım Sitenin Duvarından Dışarı Çıkmak.Bu Yaz Tatili Bana Yaramadı Arkadaş

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ulan Ne Sıkıcı Bi Hayat.Dışarı Çıktığım Yok, Pc Başında Oturmaktan G*tüm Uyuştu,Mal Gibi Sabahtan Akşama Kadar Evdeyim,Hep bi Şeler Düşünüyorum,Hep Depresif Bi Hayat,En Büyük Heycanım Sitenin Duvarından Dışarı Çıkmak.Bu Yaz Tatili Bana Yaramadı Arkadaş

Sakin ol keko sakin...

biribizidrdrsun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sahurdan sonra evin tuvalet kismindan yataga gelemiyoruz arkadaş.birakalim Göller yöresine mi dönsün yatak. :/

ssslytherin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nereye doğru gidiyor bu forumdaki dil kullanımı?...

İki satır yazı yazacaklar, onu da adam gibi yazmaktan acizler herhalde.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
sıcak çöl rüzgarı esiyor burada :) serinlemek için azıcık dışarı çıksan daha çok terler, susar eve dönersin :)

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bu shiftdelete.netin anasayfası şahin , forumu mercedes gibi keşke anasayfada böyle güzel tema olsa :D

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Bu shiftdelete.netin anasayfası şahin , forumu mercedes gibi keşke anasayfada böyle güzel tema olsa :D

Tasarımı bırakın eskiden anasayfaya girip girdiğiniz gibi sayfayı yeniden yükle yapınca direk yeni haber geliyordu artık 30 dk sonra bile yenileyince bi haber gelmiyor malesef.

biribizidrdrsun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anneme iftar için ekmek aldık mı diyorum.
-ekmek yoksa pasta ye! diyor. anne bana mı ters gidiyosun yoksa ailemiz fransız kraliyetine mi dayanıyor bilmek istiyorum ?

:huh:

Türker 26

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herbirine lanet olsun bana delikanlılıktan söz edip karısının arkasından orucum diye küfredip karısı bunu duyunca küsüp bana patlaması.Çok onur kırıcı.o adamdan da nfrt ediyom o kadındanda.Neymiş küfrediyo ardından kıyamam diyon ama ben kötüleri anlatıyom.Güya.Anneme böle böle küfrediyo demeliydim annem laf aldı benden.Hepinize dünyaya lanet olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...