- Reaksiyon puanı
- 201
Xperia klavye güncellendi kelime önerilerine ikonlar gelmiş 

Xperia klavye güncellendi kelime önerilerine ikonlar gelmiş![]()
6.4.A.1.24 ama sözlük zımbırtısıda güncellendiversiyon numarası kaç? portunu bulalım hemen.
Sizde de ikonlar çıkıyor mu peki mesela pc yazınca çıkan gibi?evet benimde kullanığım sürüm bu sen yenisin galiba [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] :dirol:
128Kb sim fiyasko çıktı yada dark evopad 3g m7220 h+ olmasına ramen ch@t527'den daha kötü çekiyor...
Bende bu sene üniversite gidiyorum üni sonu pomem düşünüyorum .Kısmetimizde ilk yıl polis olmak yokmuş demekki.
Peki neden sana telefon almıyor onlar? Sen mi istemiyorsun?
bunun tel özelliği var cpusu telefon cpusu A7 MT8312 rami 512Mb az Nand flash hafızası 8Gb az ama temple run da sorun olmuyortabi telefonlara taksit olmadığı için bu 249,99TL olması 9 taksit olmasından bunu almışlar 250liraya tel yok en azından görüntülü görüşme olan yok bunda 3g görüntülü konuşma var ablamda 3g m7200 var bu çift simli o tek kasa kalitesi kötü plastiği iyi değil burdan kimse almaz bunu.
http://www.dark.com.tr/dark-evopad-...core-8gb-and-4-2-beyaz-tablet-bilgisayar.html
3G'li tabletlere de taksit olmuyordu yanlış mı hatırlıyorum.![]()
@Eric Cartman Avatara nasıl gif koyuyoruz? araştırdım araştırdım bulamadım
@Eric Cartman Avatara nasıl gif koyuyoruz? araştırdım araştırdım bulamadım
Avatar şekil :dirol:@Eric Cartman Avatara nasıl gif koyuyoruz? araştırdım araştırdım bulamadım