LG G2 Kullanıcıları Kulübü

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
g2 deki arka tuslara farklı görevler atayabiliyozmu mesela acma kapama tusuna önüne gelen knock code kullanmama rağmen acmaya calsııyo basıyo ekran acılıyo kilit yeri geliyo bu arka tuslara farklı bişey verebiliyozmu

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Sorunsuz yuklenir demi ? Denemistim cunku %49 da hata almistim
Tum lg driverlerini ve programlarini silin virüs programini kapatin ve driver ve programlari baştan kurup yapin en iyisi yinede %49 kalirmi bilmem [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] e sormak lazım

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu nedir böyle minicik olay için adam banlanmaz. Bu konuyu canlı tutanlar çizgi yiyor. Ben de girmeyeceğim artık.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] Hoş geldin :), artık 2li tartışmalara girmemeye özen gösterirsin umarım.
Şimdi de internetim engel yedi sanırım yav. Hotspot ile açıyor SDN'yi. Kendimi azılı suçlu gibi hissediyorum.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] hapisten kaçma keyff :D, benim bu konuda bir bilgim yok ama [MENTION=279993]Keylogger[/MENTION] 'in vardır :)

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler sa hakkaten cok sorunluyum biliyorum ama arjadasin gazina gelerek f
Hard reset atmami istedi daha hizli stabil sorunsuz calisir dedi bende tamam dedim ama simdi google playe giris yapamiyorum
Google sunuculariyla iletisimde bi sorun olustu dhaa sonra tekrar deneyin diyo ben ne yapmaliyim bi fikri olan var mi yarin ise gidicemdert
gidicem dertsiz basima dert aldim :(

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Hard reset atmami istedi daha hizli stabil sorunsuz calisir dedi bende tamam dedim ama simdi google playe giris yapamiyorum
Google sunuculariyla iletisimde bi sorun olustu dhaa sonra tekrar deneyin diyo ben ne yapmaliyim bi fikri olan var mi yarin ise gidicemdert
Bende g3 romu yuklemistim bi ara bu sorunun aynisi olmustu ne yaptıysam giriş yapmamisti sonra ustune hard reset atip duzelmisti

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende g3 optimus v1.1 kurdum iste ilk bisey yoku hard reset aytim boyle oldu acaba. Yanlis mi attim cunku chrome falan da gitti yada tekrar mi atmaliyim sen nasil attin acaba bana da hangi yolla attigini soyler misin

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bende G3 ROM'u attıktan sonra kendi oluşturduğum sorun üzerine hard reset atmıştım ve böyle bir sorunla karşılaşmıştım. ROM'u yeniden kurdum ve düzeldi.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bende g3 optimus v1.1 kurdum iste ilk bisey yoku hard reset aytim boyle oldu acaba. Yanlis mi attim cunku chrome falan da gitti yada tekrar mi atmaliyim sen nasil attin acaba bana da hangi yolla attigini soyler misin
Sen en iyisi romu baştan kur cunku ben oyle yapmistim ayni sendeki gibi butun google uygulamalari yoktu sen simdi romu telefonuna at full wipe yap ve romu kur rom kurulurken kurmak istediginiz uygulamalr ekranindan hepsini sec altta lg bot mu oyle birsey vardi knu secme kur benim boyle duzelmisti

EfsaneGeriDondu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Root yok ise romu bastan kur var ise etc klasorundeki hosts u sil

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Liquido dedigini yapiyim cunku efsane geri dondumun dediklerini anlamadim o kadar bilgim yok :)

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
üstümde bi aksilik var çözemedim şimdi de telefonu bilgisayar görmüyo romu atamıyorum hard reset yaptığım içinde içindeki rom da silindi :)

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İşte bu yüzden gusül abdesti almalıyız. :)
vallahi abdestliyim :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

:D usb hata ayiklamayi acip tak bir pc ye
deniyorum ama aygıt sürücüsü yazılımı yüklemesi başarılı olamadı diyor internet kafe açık olsa gidicem Allahım sabır ver :D

arkadaşlar başka android telefonu bağlasam lg (p970) ona atıp ondan bluetootla almaya çalışsam çok uzun sürer mü?

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
vallahi abdestliyim :)

deniyorum ama aygıt sürücüsü yazılımı yüklemesi başarılı olamadı diyor internet kafe açık olsa gidicem Allahım sabır ver :D
Anlamadim şimdi bende :D lg usb driverleri felan yuklumu veya otg kablon varsa romu flaş bellege at ordanda telefona at

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ah şimdi Bloother abi olsaydı... Gurur yapıp yeni hesapla da gelmez. Yerini kimse tutamaz ya. Değerini bilemedik. Bu konu yakında ölür, belki forum...

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anlamadim şimdi bende :D lg usb driverleri felan yuklumu veya otg kablon varsa romu flaş bellege at ordanda telefona at
lg mobile united falan bişey yüklü ama tam bilmiyorum otg kablosu tablet için var bunun girş biraz daha ince naısıl bi bathsız bedeviyim ben bluetootha ne diyorsun gider mi?

sonuna kadar haklısın değerlini bilemedik

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler iyi geceler hayırlı ramazanlar. Bana saf android custom rom lazım. One plus one denedim ve cm11 denedim. Pek iç açıcı gelmedi. cm11 de google play bulamadım, one plus one da da bildiğin apex launcher yapmışlar falan baya berbat. Başka saf android rom bilenler var mı? Stabil çalışan?

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
lg mobile united falan bişey yüklü ama tam bilmiyorum otg kablosu tablet için var bunun girş biraz daha ince naısıl bi bathsız bedeviyim ben bluetootha ne diyorsun gider mi?
Dene yollasa bile çok uzun surer en iyisi romu telfonuna indir

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Beyler iyi geceler hayırlı ramazanlar. Bana saf android custom rom lazım. One plus one denedim ve cm11 denedim. Pek iç açıcı gelmedi. cm11 de google play bulamadım, one plus one da da bildiğin apex launcher yapmışlar falan baya berbat. Başka saf android rom bilenler var mı? Stabil çalışan?
Cm 11 saf android cm 11 le gapps yuklemen lazim yoksa google uygulamalari olmaz

EfsaneGeriDondu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu Brother mi ne bu bahsettiginiz. Kim bu? Yani niye herkes bu kadar özlüyor? Ayrica viking diye bir arkadas da bu konuda cok uğraşıyor neden ondan yardim istemiyosunuz ki? Her gittigim yer boyle ya gittigimde hep bir olay çıkıyor