LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
çok teşekkür ederim sayende yaptım romuda yükledim ama telefona internet gelmiyor şimdi bi ayar yapmam gerekiyo mu acaba internete bağlanamıyorum?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

çok teşekkür ederim sayende yaptım romuda yükledim ama telefona internet gelmiyor şimdi bi ayar yapmam gerekiyo mu acaba internete bağlanamıyorum?

Beyler kimse yok mu telefona optimus v1.1 romu yükledim cihazda internet bağlantısı yok hattım avea?(recovery'de wipe yaptım ardından kk baseband'i flashladım ardından romu flashlayıp reboot ettim)
Forumda kimse yok eskiden cevapsız soru kalmazdı artık kimse cevap vermiyor Apn ayarlarını ayarla

Üstteki barı aşağıya indir veri akışına basılı tut erişim noktası adlarına git üstte 3 kare üst üste var ona tıkla varsayılana dön de avea gelmesi lazım gelmesse bana de

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Forumda kimse yok eskiden cevapsız soru kalmazdı artık kimse cevap vermiyor Apn ayarlarını ayarla
Bunun sebebide modlar sayesinde oldu bilgi sahibi olan uyeleri kendi egolari icin sudan sebeplerle banladiklari icin bu sorularda cevabsiz kaliyor ve kalacak gibi

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim dediğini yaptım çok sağol ilgilenmdiğin için ama olmadı

sana cevap yazmaya çalışıyorum düz yolluyo anlamadım gitti

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14

sana cevap yazmaya çalışıyorum düz yolluyo anlamadım gitti
Bildirim panelini aşağı indir veriye basili tut açılan yerden erişim noktası adlarına bas ordan yeni apn de isim yazan yere istediğini yaz apn yazan yere internet yaz ve kaydet sonra onu sec

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Üstteki barı aşağıya indir veri akışına basılı tut erişim noktası adlarına git üstte 3 kare üst üste var ona tıkla varsayılana dön de avea gelmesi lazım gelmesse bana de
hallettim sayende çok sağol teşekkür ederim basit bi sorun gibi ama insan endişeleniyor sizin gibi ilgilenen arkadaşlar sağolsun :)

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eskiden olsa tık diye cevap gelirdi ama arkadaşlar banlaninca burasi boş kaldı

haklısın aslında ben çok fikir paylaşımı yapmıyorum ama çok takip ederim yazılanları okurum arkadaşları ama bloother gibi bazı arkadaşlar banlanmış ki foruma inanılmaz faydaları dokunuyordu bende anlamış değilim

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
haklısın aslında ben çok fikir paylaşımı yapmıyorum ama çok takip ederim yazılanları okurum arkadaşları ama bloother gibi bazı arkadaşlar banlanmış ki foruma inanılmaz faydaları dokunuyordu bende anlamış değilim
Bosver kendileri bilirler

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Onun gibi birşey neyse fazla uzatmayalim simdi bizde banlaniriz
G2 kullanıcıları kulübü en büyük kulüp bile batıyo demek böyle bizde banlanırsak kimse kalmaz

Ben hala şu G3 ün orijinal boot animasyonunu bulamadım burda cevap yok diğer sitelerdede yok yabancılara baktım xda ya orda buldum fakat başka telefon için oluyor fakat küçücük birşey gözüküo şimdi oraya yazdım cevap bekliyorum hiç değilse ingilizcem var

EfsaneGeriDondu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar, Aranıza yeni katıldım ama ben geldim diye forumu boşalttılar galiba .s şansa bak ya :/

Beyler root atamiyorum bi turlu giris yapmadan yazmisim kimse cevap vermemis birisi yardimci olsada yarim sabaha onu yapmak icin kalksam :)

BEYLER OLAYİM SU YARDİMCİ OLCAK Bİ YARDİMSEVER FORUMDAS YOK MUDUR?
kardeşim yapamadıysan özel mesajdan teamviewer id ve şifre at yardımcı olayım

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
xda'da G3 Lockscreen- G3 boot animation iceren bir flashlanabilir zip dosyasi paylastilar. Onu bulabilirsem size gondermeyi denerim. Rootlu, twrp yuklu g2'ye g3 kilit ekrani ve boot animasyonu ekliyor bu dosya.
Saol bnde optimus g3 rom var sadece boot lazm

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Ya ben bu telefondan epey sogudum arkadaslar,cok.cok severek kullandigim telefondan gelen guncelleme ile sogudum ya.satmayi dusunuyorum.
Sorun ustune sorun sorun.
Telefonu 10 dk kullaniyorum (oyun oynamiyorum normal galeride resimler whatsapp falan) telefon ates topuna donuyor asiri.sicaklik uyarisi verip isigini kapatiyir otomatik olarak surekli.
Ayrica malum bildiginiz su gece yatinca otomatik olarak sessize gecme sorunu cok can sıkıcı.
Sebeke sorunu var telefonda.her konusmamda sebeke birden gidiyor ve sesim karsiya iletilmiyor.sehrin tam gobegindeyim vodafone sebekesi 1 cubuktan fazla.cektigini gormedim daha.
Telefon orjinal tr romunda

EfsaneGeriDondu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya ben bu telefondan epey sogudum arkadaslar,cok.cok severek kullandigim telefondan gelen guncelleme ile sogudum ya.satmayi dusunuyorum.
Telefonu 10 dk kullaniyorum (oyun oynamiyorum normal galeride resimler whatsapp falan) telefon ates topuna donuyor asiri.sicaklik uyarisi verip isigini kapatiyir otomatik olarak surekli.
Ayrica malum bildiginiz su gece yatinca otomatik olarak sessize gecme sorunu cok can sıkıcı.
Sebeke sorunu var telefonda.her konusmamda sebeke birden gidiyor ve sesim karsiya iletilmiyor.sehrin tam gobegindeyim vodafone sebekesi 1 cubuktan fazla.cektigini gormedim daha.
kardeşim hard reset atıp romu yeniden flashlamayı denedin mi?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
kardeşim istersen g3 boot animation un part1 ve part 2 sini rastgele bi boot anımasyon flashlamak için kullanılan ziptekiler ile değiştirirsen işini görür diye düşünüyorum
G3 boot animasyonunu buldum zaten fakat baska telefonlar icin yapilmis bazilari buyuk bazilari kucuk oluyo cozunurlukten kaynaklandigibi dusunuyorum

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Sen en iyisi almanya 20D kur

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] Hoş geldin :), artık 2li tartışmalara girmemeye özen gösterirsin umarım.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Pek bi bilgim yok bu konularda maalesef.

Bu rom olaylarini tam bilmiyorum.bilgisayarda olmadigindan pek yapmak istemiyorum

Merhaba,

Merak ettiğiniz yapmaya çalıştığınız bir şey varsa sorabilirsiniz, detaylı bir şekilde link yardımları ile bilgilendirmeye çalışırım.

cabbarus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Yukseltme hatalarini geri yukle yapmayi denedin mi ?

cabbarus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar 405 tr 20c yi 4.2.2 ye10c ye nasil dusurebiliriz yapamadimda..