LG G2 Kullanıcıları Kulübü

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar su alttaki 3 dokunmatik tuş bazı oyunlarda tam ekran olup gidiyor bazilarinda gitmiyor 3 gün önce aldim bugun güncelleme geldi güncellemeden önce hep vardı o tuşlar ne yapmam gerek
Lg g3 de bu desteği sundu istediğin uygulamada gizleyebiliyorsun fakat g2 de ya root yapacaksınız yada custom rom yükleyeceksiniz .

cabbarus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Böyle sorunlar bir kaç kullanıcıda da var. LG Pc suite ile yükseltme hatalarını geri yükle yapın yada romu tekrardan el ile yükleyin. ''Almanya 20D'' romunu öneririm.

peki bu işlemi yaparken bir hata olur mu ? veya almanya 20 d yi nasıl yükleyecegim ? yükledigimde cıkacak yeni güncellemeleri alır mı ? (lg ye cok yeniyim )

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
peki bu işlemi yaparken bir hata olur mu ? veya almanya 20 d yi nasıl yükleyecegim ? yükledigimde cıkacak yeni güncellemeleri alır mı ? (lg ye cok yeniyim )

Merhaba,

Bu tarz işler yaparken hata alabilirsiniz, almayabilirsinizde. Stock rom yükleme ile ilgili forumda konular mevcut '' LG '' bölümünde sabit konular kısmında kitkat yükleme konusunda almanya 20d nasıl yüklenir anlatılıyor.

Telefonunuzun ülkesinin romu haricinde farklı romlar kurarsanız güncellemeleri alamazsınız.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://forum.shiftdelete.net/lg/362407-%5Brehber%5D-lg-g2-4-4-2-kitkat-surum-yukleme.html

Baran1231

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g3 de bu desteği sundu istediğin uygulamada gizleyebiliyorsun fakat g2 de ya root yapacaksınız yada custom rom yükleyeceksiniz .
hayır beni yanlış anladınız örnek veriyorum ben clash of clans oynuyorum bu sabvaha kadar oyuna girdigimde hep o 3 tuş yeri vardı ancak güncelleme geldi ve fabrika ayarına döndürdüm artık tam ekranda giriyorum ve sürüklersem o yer geliyor bazen gene normal giriyor clash of clans a bu normal mi telefonuma bir şey mi oldu ve ayrıca o üst tarafta wifi ve batarya yeri maviydi şimdi beyaz bunun nedeni ne kafaya cok taktim

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaslar suan italya 20F kurdum ilerleyen gunlerde bu rom hakkinda bilgilendirme yapacagim sarj suresini felan atacagim
u8aza9ar.jpg

cabbarus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar LG Pc Suite ile yükseltme hatalarını geri yükle yapıyorum %30 da hata veriyor neden acaba ?

hayır beni yanlış anladınız örnek veriyorum ben clash of clans oynuyorum bu sabvaha kadar oyuna girdigimde hep o 3 tuş yeri vardı ancak güncelleme geldi ve fabrika ayarına döndürdüm artık tam ekranda giriyorum ve sürüklersem o yer geliyor bazen gene normal giriyor clash of clans a bu normal mi telefonuma bir şey mi oldu ve ayrıca o üst tarafta wifi ve batarya yeri maviydi şimdi beyaz bunun nedeni ne kafaya cok taktim

4.4.2 nin nimeti o uygulamarda tam ekran olma. status bar'ın beyaz olması da 4.4.2 ile gelen yenilik

Baran1231

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar LG Pc Suite ile yükseltme hatalarını geri yükle yapıyorum %30 da hata veriyor neden acaba ?

4.4.2 nin nimeti o uygulamarda tam ekran olma. status bar'ın beyaz olması da 4.4.2 ile gelen yenilik
sizdede beyaz mi veya geri nasıl düzelticem su wifi ve batarya simgesinin mavi olmasi cok sinirimi bozuyor

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Herkese merhaba bugün telefonum geldi garantiden sorun düzeltilmiş.2 hafta aradan sonra gene burdayım telefonumu ozlemisim yaf :) Bu arada merak ettiğim bir durum var nexus 5 tarzı lg g2 kılıfı gören denk gelen var mı hiç normal slikon ama arkasında nexus yerine lg yazan güzel bir kılıf çok aradım ama bulamadım.Bilen varsa çok makbule gecicek :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Oh be abimin google olay hesabini ekledim nova prodan tutta hd widgetsa office suitedde osmos hdye birsuru ucretli uygulama yukledim ins guncelleme de aliyordur :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Oh be abimin google olay hesabini ekledim nova prodan tutta hd widgetsa office suitedde osmos hdye birsuru ucretli uygulama yukledim ins guncelleme de aliyordur :D

Hadi bakalım bro hayırlı olsun :) eğer satın alınan uygulamaları indirmişsen güncellemelerin hepsinide yükleyebilirsin :P

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Optimus g3 1.1 rom kullanıyorum şimdilik stabil çalışıyor maşallah. Kamera özellikleri çok hoşuma gitti. Öz çekim yaparken timlerin durma işareti gibi. Birde [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] radyo varmı çalışan 310k için?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Optimus g3 1.1 rom kullanıyorum şimdilik stabil çalışıyor maşallah. Kamera özellikleri çok hoşuma gitti. Öz çekim yaparken timlerin durma işareti gibi. Birde @Vikings radyo varmı çalışan 310k için?

Merhaba,

Ben 310K LG G2 kullanmaktayım sprit FM diye bir radyo var internetsiz çalışıyor. 310K serisi tüm radyo programlarını sorunsuz çalıştırması gerekiyor çünkü 310K radyoyu destekliyor, yenilerinin aksine.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler bu g2 de 16 gb yerine 10gb gozukuyo ya bu neden boyle duzeltemiyozmu bunu

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Merhaba,

Ben 310K LG G2 kullanmaktayım sprit FM diye bir radyo var internetsiz çalışıyor. 310K serisi tüm radyo programlarını sorunsuz çalıştırması gerekiyor çünkü 310K radyoyu destekliyor, yenilerinin aksine.
Teşekkürler cem kuzene atınca bilgilendiririm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bazen video izleyeceğim zaman bu eklenti desteklenemiyor diyor ne yapmam gerekli

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler ben video felan izleyeceim zaman bazen Bu eklenti desteklenemiyor diye neden dir?

Sephirot1403

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar film izleyeceğim zaman bazen bu eklenti desteklenmiyor diye yazı çıkıyor nedendir?