LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Sanırım kamerası kendisi odakladığı yerlerde flash'ı kullanmanıza izin veriyor, siz bir yere odaklandırırsanız kamerayı flash patladığı zaman kötü resimler çıkabilir diye düşünüyorum '' tamamen tahmin ''.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler telefonum almanya romundayken h+ vardı türkiye orjinale gectim ve h+ kayboldu sadece h ve netimi yavaslattı programlarla ayarlayabilirmiyiz bunu yada bu 3845#*802# den düzeltebilirmiyiz yapabilirmiyiz [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] yardım edebilirmisin ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
beyler telefonum almanya romundayken h+ vardı türkiye orjinale gectim ve h+ kayboldu sadece h ve netimi yavaslattı programlarla ayarlayabilirmiyiz bunu yada bu 3845#*802# den düzeltebilirmiyiz yapabilirmiyiz [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] yardım edebilirmisin ?
psikolojik seninkisi. Almanya romundaki h+ sadece görüntü. hızları aynı.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Son stock rom dan aldigim kullanim süresi 😀 optimus g3 rom cok yer kaplıyor yedekle beraber
qunu4egu.jpg

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
ya piskolojikte düştü biraz ya bide bişey sorcam bu 3g nin ısınmasını nasıl engelleyebiliriz ? telefonun

3G maalesef her telefonu ısıtıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ya piskolojikte düştü biraz ya bide bişey sorcam bu 3g nin ısınmasını nasıl engelleyebiliriz ? telefonun

Mobil veri ayarlarından sanırım 3g kapatabiliyoruz sadece 2g kullanıyoruz buda daha yavaş bir internet sağlıyor ama daha az şarj gidiyor ve ısınması bir nebze azalıyor.

3G açıksa ayar yerinden bir sıkıntı yok demektir yukarıda ne yazdığı pekte önemli değil romdan roma değişebiliyor.

tarsuslu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lg g2 32 telefonum var.sıvı teması oldu ve servis 850 tl masraf çıkardı.dışarda da gösterdim yapabilen yok.anakart yanmış dedi servis.ne yapmam lazım lütfen yardım edin.çok memnundum telefonumdan durduk yere çöpemi atacağım şimdi.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar lg g2 32 telefonum var.sıvı teması oldu ve servis 850 tl masraf çıkardı.dışarda da gösterdim yapabilen yok.anakart yanmış dedi servis.ne yapmam lazım lütfen yardım edin.çok memnundum telefonumdan durduk yere çöpemi atacağım şimdi.

Geçmiş olsun. Telefon çalışırken suya falan düşmüşse ana kartık yanması gayet doğal. istedikleri ücret sadece ana karttı kapsamıyordur belki diğer parçalarada hasar vermiştir, dışarıda tamir ettirirseniz servis dışı kalıyor. En güvenilir yer telefonun kendi servisinize verip yaptırtmak.

tarsuslu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim ilginiz için.peki sizce ne yapmalıyım 850 lira verip yaptırsam telefonum eski haline döner mi? yoksa general mobile falanmı alsam sıfır 700 tl ye siz olsanız ne yaparsınız benim yerimde?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
teşekkür ederim ilginiz için.peki sizce ne yapmalıyım 850 lira verip yaptırsam telefonum eski haline döner mi? yoksa general mobile falanmı alsam sıfır 700 tl ye siz olsanız ne yaparsınız benim yerimde?
Telefonu yedek parca olarak sahibindende sat bir de ekran calisiyorsa aslinda para eder

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Eğer benim gibi telefona önem veren biriseniz para bulup yaptırırdım, yok ben daha düşük model telefonlarla idare ederim diyorsanız Moto G veya Discovery alırdım. Yada birazcık daha ekleyip Nokia lumia 925 alabilirdim.

tarsuslu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonumun ekranı çalışıyor.servisin dediği anakart yanmış değişecek diyor..birde benim merak ettiğim 850 lira verip telefonu yaptırırsam,eski randımanı alırmıyım?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
telefonumun ekranı çalışıyor.servisin dediği anakart yanmış değişecek diyor..birde benim merak ettiğim 850 lira verip telefonu yaptırırsam,eski randımanı alırmıyım?

Telefonu tamir ettirdiğinizde ilk aldığınız gün gibi kullanmaya devam edersiniz.

tarsuslu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunu duyduğum çok iyi oldu.yarın ilk işim telefonu teknik servise göndermek olacak.inşallah dediğiniz gibidir.ilginiz için çok teşekkürler

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
1.5 saatlik asphalt 8 oynadıktan sonra 38 derece olması gayet iyi birşey yani hiç endişe edilicek durum değil.

Dahada geliştirilirse şu g3 romu cidden stock rom falan kalmayacak gibi. Geçen biri ekran süresine atmıştı 8 saat küsür ekran süresi almış ve bu çok iyi custom roma göre. Şarjı iyi gidiyor stock gibi, ısınma sorunuda arkadaşın dediğine göre gayet normal, kamerasıda gayet iyi ama gece ışıklı ortamlarda çekim yapmadım eğer yapan arkadaşlar varsa stockta olduğu gibi kasma sorunları oluyormu? olmuyorsa cidden bir numara rom galiba :)
Bnde ara ara oluyor kamera gece kasmalsrı

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Antutu gibi değişken bir test programı ile kırma g2 sonuçu. Modifiye arabam gibi 😀
5e5aqu8y.jpg

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar mesela g2 ye z2 s5 romları atılabilir değil mi sorayım bi

therammsteiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar yeni üye oldum..:) 640 sayfa olunca şaşırdım.. blkide soruldu. acaba konusurken ses kesilme gibi sorununuz varmı?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
arkadaslar yeni üye oldum..:) 640 sayfa olunca şaşırdım.. blkide soruldu. acaba konusurken ses kesilme gibi sorununuz varmı?

Merhaba,

Hoş geldin aramıza :)

Konuşurken karşı tarafınmı sesini duyamıyorsunuz yoksa sizin sesiniz karşı tarafa kesikmi gidiyor?

Farklı kişileri arayıpta denedinizmi? herkesi arayınca aynı sorunmu oluyor?

therammsteiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bnm sesim kesik kesik gidio.. farklı kişileri denedim herkes telefonunda sorun var dio... ayrıca 3gli ortamdayım hep full cekior...

cabbarus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefonu gece sesi acik biraktigimda kendine kendine sabah uyandigimda telefon sessizde oluyor 2 gundur bu dikkatimi cekiyo acaba sizdede var mi cozumu mevcutmu ??

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
bnm sesim kesik kesik gidio.. farklı kişileri denedim herkes telefonunda sorun var dio... ayrıca 3gli ortamdayım hep full cekior...

LG Pc Suite ile yükseltme hatalarını geri yükle yapın eğer düzelmezse servise yollayın.

Arkadaslar telefonu gece sesi acik biraktigimda kendine kendine sabah uyandigimda telefon sessizde oluyor 2 gundur bu dikkatimi cekiyo acaba sizdede var mi cozumu mevcutmu ??

Böyle sorunlar bir kaç kullanıcıda da var. LG Pc suite ile yükseltme hatalarını geri yükle yapın yada romu tekrardan el ile yükleyin. ''Almanya 20D'' romunu öneririm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vallahi servisede verdim yükseltme hatalarınıda geri yükledim... romm.. atmaya korkuom acıkcası.. teamviewerla yapacak olan varsa sevinirim:)

vethek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkdaşlar.yaklaşık 4 aydır LG G2 kullanıcısıyım.son güncellemeden sonra "güncelleme merkez" yazan menüde sanki güncelleme gelmiş gibi 1 işareti yazıyor.güncellemeyi kontrol ediyorum zaten son sürümünü kullanıyorsunuz diyor.bunun sebebi ne olabalir acaba.birde bu akıllı ekran olayı bazan benm canımı sıkıyor.ekrana bakarken algılaması zayıf ama masanın üzerine uzağıma bırakıyorum ben bilgisayarda yazarken beni algılıyor.bana çok saçma geldi.bunun algılama mekanizması ön kamera ile ilgili mi yoksa başka sensörleri mi var.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
merhaba arkdaşlar.yaklaşık 4 aydır LG G2 kullanıcısıyım.son güncellemeden sonra "güncelleme merkez" yazan menüde sanki güncelleme gelmiş gibi 1 işareti yazıyor.güncellemeyi kontrol ediyorum zaten son sürümünü kullanıyorsunuz diyor.bunun sebebi ne olabalir acaba.birde bu akıllı ekran olayı bazan benm canımı sıkıyor.ekrana bakarken algılaması zayıf ama masanın üzerine uzağıma bırakıyorum ben bilgisayarda yazarken beni algılıyor.bana çok saçma geldi.bunun algılama mekanizması ön kamera ile ilgili mi yoksa başka sensörleri mi var.
uygulama güncellemesi vardır ona bakın