Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 119
oxyGEN yardımın için saolbu arada sanada teşekkürler kocaman1321 yardım etmeye çalışman ve ilgilenmen için
![]()
Önemli değil bisi yapmadm ama

oxyGEN yardımın için saolbu arada sanada teşekkürler kocaman1321 yardım etmeye çalışman ve ilgilenmen için
![]()
Olur mu hiç sadce bu konu icin degil her sorum da yardimci oldun [emoji2][emoji2]Önemli değil bisi yapmadm ama![]()
Hele bi kur g3 bütün düşüncelerin değişirCustom ROM atan kulüpte post kasıyor yav.Tertemiz telefonum var ve hiç root ROM atmayı düşünmedim, yapmam da. Kulübe gelene kadar düşüncem böyleydi. Kulübe bi geldim, illegal çete yapmışsınız yav.
![]()
Hele bi kur g3 bütün düşüncelerin değişir
Olur mu hic sen her kinu da yardimci oldun bana 😀😀Önemli değil bisi yapmadm ama![]()
Önemli değil bisi yapmadm ama![]()
arkadaşlar kullananlar söylesinde ona göre atcam g3 rom stabil midir??
Şarjı stock roma göre nasıl?Stock romdan daha stabil evet.
Şarjı stock roma göre nasıl?
Tmm cm11 güzelde lg nin kendine ait bazi özellikleri kullanabiliniyornu mesala qslide qremote vb. gibi seylerCloudy de kullandım OptimusG3 de kullandım en iyisi cm 11 arkadaş![]()
Tmm cm11 güzelde lg nin kendine ait bazi özellikleri kullanabiliniyornu mesala qslide qremote vb. gibi seyler
Ben valla stabilite istiyorum benim iskme yarayan tek program quickmemoydu geri kalanlari zaten en fazla 2-3 kere kullanmisimdirTmm cm11 güzelde lg nin kendine ait bazi özellikleri kullanabiliniyornu mesala qslide qremote vb. gibi seyler
Ben 3g acik nette geziyorum ama oyle abartili bir isinma yok ram sismesi desen bosta 600-900 mb ram kaliyor. performans moda almaya gerek bile duymuyorum benim icin sorunsuz bir romCm11'i 2 hafta once sorsaniz tavsiye ederdim simdi asla,oncelikle snapshot surumu olmasina ragmen ram acayip derecede cabuk sisiyo,dengeli modda stock romdan farki yok performansa alinca telefon yaniyo wi-fiyle internette gezerken bile 36tan asagiya dusmuyo,ses seviyesi yerlerde,performans modda maks 3.5-4 saat ekran aliniyo zaten cm pismanliktir,stable cikmadan yuklemeyin.
Neyse suan g3.rom indiriyorum sonra belki ilerde cm11 de.kurarim 
2 hafta sonra gorusuruzBen 3g acik nette geziyorum ama oyle abartili bir isinma yok ram sismesi desen bosta 600-900 mb ram kaliyor. performans moda almaya gerek bile duymuyorum benim icin sorunsuz bir rom
Erken deseydin %47 oldu bile😀Telefona indir. Daha hızlı iniyor.
biraz kullaninca ram kullanimi %80lere cikiyo,performans modda kullanilmiyo yaniyo,dengeli desen stocktan farki yok bence basarisiz bir rom siz begendiyseniz sikinti yok ben daha bulasmam stable haric.Ben 3g acik nette geziyorum ama oyle abartili bir isinma yok ram sismesi desen bosta 600-900 mb ram kaliyor. performans moda almaya gerek bile duymuyorum benim icin sorunsuz bir rom
Neyse ben kullanmaya devam edicem ilerde isinma felan sorunlar cikarsa donerim g3 romabiraz kullaninca ram kullanimi %80lere cikiyo,performans modda kullanilmiyo yaniyo,dengeli desen stocktan farki yok bence basarisiz bir rom siz begendiyseniz sikinti yok ben daha bulasmam stable haric.
E yaniPeki g3 romun g2 stock romdan görsellikten farkli bir.yani var mi