rootsuz adam kalmadi ki burdaRootsuz arkadaslar nova launcher kullansin ayarlarini da yapinca hem stocktan az ram kullaniyor hem de cok daha hizli ve marketteki icon packleri de kurunca mukemmel oluyor![]()
![]()

rootsuz adam kalmadi ki burdaRootsuz arkadaslar nova launcher kullansin ayarlarini da yapinca hem stocktan az ram kullaniyor hem de cok daha hizli ve marketteki icon packleri de kurunca mukemmel oluyor![]()
![]()
Bi aralar kullanmıştım ama Format atınca tekrar yüklemeye erinmiştimRootsuz arkadaslar nova launcher kullansin ayarlarini da yapinca hem stocktan az ram kullaniyor hem de cok daha hizli ve marketteki icon packleri de kurunca mukemmel oluyor![]()
![]()
Ben Varım yarootsuz adam kalmadi ki burda![]()
Güç tuşuna 10 saniye kadar basılı tutarak kapatabilirsin telefonuÖyle değil şimdi telefon lg logosunda sürekli dönüyordu kapatıp download moda almak zor kapanmak için twrp gitmek lazım dı
illegallerin elebasisin olum sus senBen Varım yaadamdan saymıyon mu beni .ss
İlk zamanlarda bende [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] den bişiler çaldımillegallerin elebasisin olum sus sen
Saka maka bu klupteki en bilgili kisilerden biri [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION]'dir,herkesten once bir suru yontem gelistirmistir, rootlu telefonu unrooted gostermeyi buldu![]()
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] é sor[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] bize de söylesene, root'lu cihazı nasıl unroot gösteriyorsun ki?
Bari etiket ver yaoxygen de kulağı geçen boynuzlardan. şimdi fena batıyor sağa sola![]()
Twrp ye giremeyen yok ki şuanTwrp giremeyen varsa ses kısma ile power tuşlarına aynı anda basarak lg logosu gelene kadar bekleyin ardından power tuşuna uzun basarak devam edin format ekranı gelecek power tuşuna bir kaç kez basıp çekin format atmayıp twrp ekranına yönlendirecektir.
5 sayfa falan önce baya sıkıntı olmuş tuşları tutturamıyorum diye de öyle tutturacak bisey yok önce bende tutturmaya çalışmıştım bayaTwrp ye giremeyen yok ki şuan
Tek parmak ile basacaksiniz iki tuşa tüm mesele bu5 sayfa falan önce baya sıkıntı olmuş tuşları tutturamıyorum diye de öyle tutturacak bisey yok önce bende tutturmaya çalışmıştım baya![]()
Bazıları senin konudan kendi konusuna yönlendirdiği için senin konun Arkaplan da kaliyoya hu benim rehber konusunu adam akıllı okusalar her işlemi yapacaklar da işte. anlamıyorum bazılarını.
deveye diken.. diye giden bi atasözü var bilirsin.Bazıları senin konudan kendi konusuna yönlendirdiği için senin konun Arkaplan da kaliyo
Ahahaha cuk diye oturdu sankideveye diken.. diye giden bi atasözü var bilirsin.
bu unrooted gostermeAhahaha cuk diye oturdu sanki![]()
Ne demek kardeşim hiç önemli değilbu unrooted gosterme
yontemi 10numaraymis kardesim saolasin,custom romla versem anlayamazlar![]()
üstüne bir de G2'ye resmi G3 arayüzü dağıtıldı zannederler.bu unrooted gosterme
yontemi 10numaraymis kardesim saolasin,custom romla versem anlayamazlar![]()
Ahahaha Garanti'nin kafa 1milyon zatenüstüne bir de G2'ye resmi G3 arayüzü dağıtıldı zannederler.![]()
Normalde de kamerayi kullanabiliyodun kiBeyler g3 sistemi kullanıom kılıf taktm ve yuvarlak pencere var g3 deki gbi kamerayi filan kullanabilion
Back de snra da reboot System nowarkadaşlar yardım edin bnm g2 yi rootlarken sarı yazılarda kaldı hiç bişe yapamıyom nasıl duzelcek off
arkadaşlar yardım edin bnm g2 yi rootlarken sarı yazılarda kaldı hiç bişe yapamıyom nasıl duzelcek off
Ne yazıo tam olarakBack diye nereye diyoz