LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ne cenabetliktir arkadaş [MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] e 20d kurduk romu telefona atmak için uzantı değiştik (.zip i zipa yaptık) sonra bunu düzeltmeyi unutup twrp ye girip wipeladk telefon romu görmüyor :D en baştan stock vs :mrgreen:
Bloother'in dedigini yaptiniz mi? "install zip from internal storeage"
kaynak:Bloother

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=348259]CorozeB[/MENTION] belki 4.4.4 tur kurun da biz de ogrenmis oluriz ne yenilik var:)

CorozeB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
16gb ise siz kurun manasında demiştim. :) sonuçta stock rom. yeni çıkmışsa vardır bi yenilik.

Bunu çoktan kurardımda arkadaş şu hard reset olayı için 4-5 saatimi harcamıştım şimdi yine o tribe girmek istemiyorum:D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@CorozeB belki 4.4.4 tur kurun da biz de ogrenmis oluriz ne yenilik var:)

bu 4.4.4 olacak LG sesizce verecek hee :D davul zurna ile önce biz verdik havası yaparlardı :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=348259]CorozeB[/MENTION] Katılıyorum. KitKat almak için yapmadığımızı bırakmamıştık fakat facebookta paylaştıkları KitKat fotorafında açıklama olarak '' Güncellemeye doyamayacaksınız :) '' yazıyordu alay edercesine :P.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Hepinizden allah razı olsun beyler telefonu kurtardık sonunda [MENTION=383050]kocaman1321[/MENTION] i bayağı uğraştırdım hakkını helal et :D tekrar sağolun herkese hayırlı geceler ve sahurlar :)
Sevindim hocam. Sen daha yedek almadan (backup) bu işlere girmezsin herhalde. Veya tövbe edersin. :) G3 ROM'U atacak mısın?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sevindim hocam. Sen daha yedek almadan (backup) bu işlere girmezsin herhalde. Veya tövbe edersin. :) G3 ROM'U atacak mısın?
Eyvallah , valla 20d yükledik sonra g3 atalım dedik rom un adını değiştirmeyi unuttuk twrp de görmedi bidaha 20d atmak zorunda kaldık sonra g3 kurdum şuan kurcalıyorum harika bişey :P

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Eyvallah , valla 20d yükledik sonra g3 atalım dedik rom un adını değiştirmeyi unuttuk twrp de görmedi bidaha 20d atmak zorunda kaldık sonra g3 kurdum şuan kurcalıyorum harika bişey :P
Birde servise verecektin. Boş yere para alırlardı. Neyse, geçmiş olsun. Tadını çıkar G3'ünün. :) Ben de Çarşamba günü Vikings'in videolarını izleye izleye G3 ROM'u atacağım. İnşallah problem çıkmaz da sorunsuz atarım. Root'unda keyfini çıkar. Xposed indir.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Birde servise verecektin. Boş yere para alırlardı. Neyse, geçmiş olsun. Tadını çıkar G3'ünün. :) Ben de Çarşamba günü Vikings'in videolarını izleye izleye G3 ROM'u atacağım. İnşallah problem çıkmaz da sorunsuz atarım. Root'unda keyfini çıkar. Xposed indir.
Aynen şuan süper oldu en kısa zamanda kur korkma akıyor telefon bende yardım ederım (şaka reboot falan derım çöker telefon ) :D neyse hayırlısıyla sende kurda ileride fikir alışverişi yaparız :)

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ve bugun cantamda cihazin arka tarafindaki LG logosunun dustugunu gordum. Derhal japon ile yapistirdim fakat elimin ayari fazla kacti sanirim
Japon suan dondu logolar saglamlandi fakat LG logosunun cevresinde fazla japonlar donarak igrenc bir goruntu sunuyor. Bu tasan japon'u nasil temizlemeliyim ? Aseton cihaza zarar verirmi ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ve bugun cantamda cihazin arka tarafindaki LG logosunun dustugunu gordum. Derhal japon ile yapistirdim fakat elimin ayari fazla kacti sanirim
Japon suan dondu logolar saglamlandi fakat LG logosunun cevresinde fazla japonlar donarak igrenc bir goruntu sunuyor. Bu tasan japon'u nasil temizlemeliyim ? Aseton cihaza zarar verirmi ?

Aseton ile cihazın boyasını sökersiniz bence :) garantiye yollayın Düğme kendiliğinden çıktı bende korkup yapıştırdım ama sonuç böyle oldu deyin, ücret talep edebilirler ve verin en sağlam şekilde garantisine zarar gelmeden temizleyip düzeltip teslim etsinler.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Aynen şuan süper oldu en kısa zamanda kur korkma akıyor telefon bende yardım ederım (şaka reboot falan derım çöker telefon ) :D neyse hayırlısıyla sende kurda ileride fikir alışverişi yaparız :)
Kurabilirsem kendimi baya havalı hissederim ya. Bir daha Birleşik Arap Emirlikleri'ne bakar mıyım, tövbe. :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Video seyrederek birsey yapamazsın yani uğraştığına değmez. Zaten bişi yok ki romu tele at iki Program var birini PC'den telefona atıp root atican diğerini APK olduğu için tele yükleyip twrp aticaksin snra da telefona attığın romu gösterip yuklicdksin

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] direk download moda niye almadiniz ki yani niye o kadar ugrastiniz?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Aseton ile cihazın boyasını sökersiniz bence :) garantiye yollayın Düğme kendiliğinden çıktı bende korkup yapıştırdım ama sonuç böyle oldu deyin, ücret talep edebilirler ve verin en sağlam şekilde garantisine zarar gelmeden temizleyip düzeltip teslim etsinler.
Bari bişi bilmiyon cevap verme de kimse de ugrasmasin

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Valla usta bi kac kiside yazmisti logo dustu filan diyede benim aklima sadece kilif geliyor.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bari bişi bilmiyon cevap verme de kimse de ugrasmasin
İnsanlar ile aynı fikirde olmadığınız zaman onları azarlamak, küçük düşürmek hoşunuza mı gidiyor? Biri size göre yanlış bir şeyi söyledi, diye rencide etmek ne derece doğru?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ya download moda girmek ayrı bir dert 1 sn kaçırırnca girmiyordu zaten sonradan alınca yaptık :D
Download modda kaçırma yok ki, ses açmaya basılı tuttuğun sürece istersen yarım saat basılı tut snra güç kablosunu bagla yine de download moda girer

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
İnsanlar ile aynı fikirde olmadığınız zaman onları azarlamak, küçük düşürmek hoşunuza mı gidiyor? Biri size göre yanlış bir şeyi söyledi, diye rencide etmek ne derece doğru?
Eğer mesajı okursan [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] in de bişi bilmediğini ve sadece aseton un zarar verdiğini söylemiş yoksa garantiye para vermeyi herkes bilir diye düşünüyorum

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Rootsuz arkadaslar nova launcher kullansin ayarlarini da yapinca hem stocktan az ram kullaniyor hem de cok daha hizli ve marketteki icon packleri de kurunca mukemmel oluyor
uza7uduj.jpg
ure8y5ur.jpg

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Download modda kaçırma yok ki, ses açmaya basılı tuttuğun sürece istersen yarım saat basılı tut snra güç kablosunu bagla yine de download moda girer
Öyle değil şimdi telefon lg logosunda sürekli dönüyordu kapatıp download moda almak zor kapanmak için twrp gitmek lazım dı