cihazınız 16gb ise kurabilirsiniz
Kurmak mesele değilde acaba kuran oldumu ne gibi bir değişiklik olabilir bilgi için sormuştum
cihazınız 16gb ise kurabilirsiniz
Bloother'in dedigini yaptiniz mi? "install zip from internal storeage"Ne cenabetliktir arkadaş [MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] e 20d kurduk romu telefona atmak için uzantı değiştik (.zip i zipa yaptık) sonra bunu düzeltmeyi unutup twrp ye girip wipeladk telefon romu görmüyoren baştan stock vs :mrgreen:
16gb ise siz kurun manasında demiştim.Kurmak mesele değilde acaba kuran oldumu ne gibi bir değişiklik olabilir bilgi için sormuştum
16gb ise siz kurun manasında demiştim.sonuçta stock rom. yeni çıkmışsa vardır bi yenilik.
@CorozeB belki 4.4.4 tur kurun da biz de ogrenmis oluriz ne yenilik var![]()
Yok direk 20d attık şimdi rom kurulumu bitti işteBloother'in dedigini yaptiniz mi? "install zip from internal storeage"
kaynak:Bloother
Hepinizden allah razı olsun beyler telefonu kurtardık sonunda [MENTION=383050]kocaman1321[/MENTION] i bayağı uğraştırdım hakkını helal etYok direk 20d attık şimdi rom kurulumu bitti işte![]()
Sevindim hocam. Sen daha yedek almadan (backup) bu işlere girmezsin herhalde. Veya tövbe edersin.Hepinizden allah razı olsun beyler telefonu kurtardık sonunda [MENTION=383050]kocaman1321[/MENTION] i bayağı uğraştırdım hakkını helal ettekrar sağolun herkese hayırlı geceler ve sahurlar
![]()
g3 romu yüklü zatenSevindim hocam. Sen daha yedek almadan (backup) bu işlere girmezsin herhalde. Veya tövbe edersin.G3 ROM'U atacak mısın?
Burada "20d attık" demişsin.Yok direk 20d attık şimdi rom kurulumu bitti işte![]()
20d üstüne optimus g3 rom kurdukBurada "20d attık" demişsin.
Eyvallah , valla 20d yükledik sonra g3 atalım dedik rom un adını değiştirmeyi unuttuk twrp de görmedi bidaha 20d atmak zorunda kaldık sonra g3 kurdum şuan kurcalıyorum harika bişeySevindim hocam. Sen daha yedek almadan (backup) bu işlere girmezsin herhalde. Veya tövbe edersin.G3 ROM'U atacak mısın?
Birde servise verecektin. Boş yere para alırlardı. Neyse, geçmiş olsun. Tadını çıkar G3'ünün.Eyvallah , valla 20d yükledik sonra g3 atalım dedik rom un adını değiştirmeyi unuttuk twrp de görmedi bidaha 20d atmak zorunda kaldık sonra g3 kurdum şuan kurcalıyorum harika bişey![]()
Aynen şuan süper oldu en kısa zamanda kur korkma akıyor telefon bende yardım ederım (şaka reboot falan derım çöker telefon )Birde servise verecektin. Boş yere para alırlardı. Neyse, geçmiş olsun. Tadını çıkar G3'ünün.Ben de Çarşamba günü Vikings'in videolarını izleye izleye G3 ROM'u atacağım. İnşallah problem çıkmaz da sorunsuz atarım. Root'unda keyfini çıkar. Xposed indir.
Ve bugun cantamda cihazin arka tarafindaki LG logosunun dustugunu gordum. Derhal japon ile yapistirdim fakat elimin ayari fazla kacti sanirim
Japon suan dondu logolar saglamlandi fakat LG logosunun cevresinde fazla japonlar donarak igrenc bir goruntu sunuyor. Bu tasan japon'u nasil temizlemeliyim ? Aseton cihaza zarar verirmi ?
Kurabilirsem kendimi baya havalı hissederim ya. Bir daha Birleşik Arap Emirlikleri'ne bakar mıyım, tövbe.Aynen şuan süper oldu en kısa zamanda kur korkma akıyor telefon bende yardım ederım (şaka reboot falan derım çöker telefon )neyse hayırlısıyla sende kurda ileride fikir alışverişi yaparız
![]()
Zaten [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] de bişi bilmiyo kiG3 ROMU KURMAK İSTEYEN.?
http://www.torrent-oyun.com/index.php?topic=262148.0
VİKİNGS KARDEŞİM SAOLSUN ONDAN ÖĞRENDİM AZ ÇOK![]()
Video seyrederek birsey yapamazsın yani uğraştığına değmez. Zaten bişi yok ki romu tele at iki Program var birini PC'den telefona atıp root atican diğerini APK olduğu için tele yükleyip twrp aticaksin snra da telefona attığın romu gösterip yuklicdksinBirde servise verecektin. Boş yere para alırlardı. Neyse, geçmiş olsun. Tadını çıkar G3'ünün.Ben de Çarşamba günü Vikings'in videolarını izleye izleye G3 ROM'u atacağım. İnşallah problem çıkmaz da sorunsuz atarım. Root'unda keyfini çıkar. Xposed indir.
Bari bişi bilmiyon cevap verme de kimse de ugrasmasinAseton ile cihazın boyasını sökersiniz bencegarantiye yollayın Düğme kendiliğinden çıktı bende korkup yapıştırdım ama sonuç böyle oldu deyin, ücret talep edebilirler ve verin en sağlam şekilde garantisine zarar gelmeden temizleyip düzeltip teslim etsinler.
Valla usta bi kac kiside yazmisti logo dustu filan diyede benim aklima sadece kilif geliyor.Ve bugun cantamda cihazin arka tarafindaki LG logosunun dustugunu gordum. Derhal japon ile yapistirdim fakat elimin ayari fazla kacti sanirim
Japon suan dondu logolar saglamlandi fakat LG logosunun cevresinde fazla japonlar donarak igrenc bir goruntu sunuyor. Bu tasan japon'u nasil temizlemeliyim ? Aseton cihaza zarar verirmi ?
İnsanlar ile aynı fikirde olmadığınız zaman onları azarlamak, küçük düşürmek hoşunuza mı gidiyor? Biri size göre yanlış bir şeyi söyledi, diye rencide etmek ne derece doğru?Bari bişi bilmiyon cevap verme de kimse de ugrasmasin
Download modda kaçırma yok ki, ses açmaya basılı tuttuğun sürece istersen yarım saat basılı tut snra güç kablosunu bagla yine de download moda girerYa download moda girmek ayrı bir dert 1 sn kaçırırnca girmiyordu zaten sonradan alınca yaptık![]()
Eğer mesajı okursan [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] in de bişi bilmediğini ve sadece aseton un zarar verdiğini söylemiş yoksa garantiye para vermeyi herkes bilir diye düşünüyorumİnsanlar ile aynı fikirde olmadığınız zaman onları azarlamak, küçük düşürmek hoşunuza mı gidiyor? Biri size göre yanlış bir şeyi söyledi, diye rencide etmek ne derece doğru?
Öyle değil şimdi telefon lg logosunda sürekli dönüyordu kapatıp download moda almak zor kapanmak için twrp gitmek lazım dıDownload modda kaçırma yok ki, ses açmaya basılı tuttuğun sürece istersen yarım saat basılı tut snra güç kablosunu bagla yine de download moda girer