LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Beyler flashtool ile offline modda rom yuklerken automatic offline i acmadanda yapabilirsiniz.ilk olarak mobileax daki dosyalari silip crack i yapib sonra host dostasini degistirin ve offline mod klasorunun icinde https diye bir uygulama var onu acin kapatmayin sonra romu atin baska biseye gerek yok
https ve windows enabler var onu da açmak gerekiyo :)

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben bilgisayarimda sadece o uc seyi yapiyorum dostum,windiws enabler i acmadim hic acmiyorumda,o 3 seyi yapinca sorunsuzca yukleniyo:)
şöyle basit özetlesen belki yapabilirim yada [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] e anlatsan o anlar ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben bilgisayarimda sadece o uc seyi yapiyorum dostum,windiws enabler i acmadim hic acmiyorumda,o 3 seyi yapinca sorunsuzca yukleniyo:)
şöyle basit özetlesen belki yapabilirim yada [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] e anlatsan o anlar ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
boşuna koycak değiller ben ayrı ayrı açmadığm için otomatk geliyo zaten vbs ile

şöyle basit özetlesen belki yapabilirim yada @Vikings e anlatsan o anlar ?

tw gel yaparz özelden

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Kablo yokta yarın sabah bulabilirim peki telefon şarj a taktım şarj oluyordur dimi ?

download modda telefon şarj olmuyor diye biliyorum eğerki oluyorsa çok zor olur çünkü ekran devamlı açık oluyor, bir yandan giderken bir yandan doldurmak zararlı olabilir. Hem download modda telefon ısınıyor diye biliyorum?

TWRP recovery'e alınca şarj oluyor ve güç tuşu ile ekranıda kapatabiliyoruz.

Senin durum ne oldu şimdi? açıklarsan twden yapıyım 2dakkada

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
download modda telefon şarj olmuyor diye biliyorum eğerki oluyorsa çok zor olur çünkü ekran devamlı açık oluyor, bir yandan giderken bir yandan doldurmak zararlı olabilir. Hem download modda telefon ısınıyor diye biliyorum?

TWRP recovery'e alınca şarj oluyor ve güç tuşu ile ekranıda kapatabiliyoruz.
Twrp recevery de şuan ekran kapalı baktım şarj oluyor reis yukarda arkadaş online adlı programı açmadan da olur diyor bi baksan anlarsın belki ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Twrp recevery de şuan ekran kapalı baktım şarj oluyor reis yukarda arkadaş online adlı programı açmadan da olur diyor bi baksan anlarsın belki ?
yav sana ikidir bir şey söylüyorum. hala tw'den flash tool'dan şarjdan bahsediyorsun. baksan belki hiçbirine gerek kalmayacak..

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

TWRP Recovery'den ınstall'a gir instal zip from internal storage 'e bak orda rom varmı?

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostum benim dedigim yol uzun yol,stock yukliceksin tekrar root aticaksin falan.sen Bloother reis i dinle onunki daha kisadir

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ya kardes sen niye stock rom atiyosun telefona,senin bilgisayarla isin yok bu korkaklikla zor senin isin,yardim edeyim diyorum ona da yanasmiyosun,amac insanlarin bir tesekkuru ya da hayir duasini almak baska da bir amacim yok.

İlk önce Antivirüs'ü ve Windows Güvenlik Duvarı'nı devre dışı bırakacağım.

Şu videoyu izleyerek rootlayacağım https://www.facebook.com/photo.php?v=653136631447008&set=vb.598943253533013&type=3&theater

Sonra bu videoyu izleyerek TWRP atacağım https://www.facebook.com/photo.php?v=653203828106955&set=vb.598943253533013&type=3&theater

Son olarak da bu videoyu izleyerek G3 ROM'u atacağım https://www.facebook.com/photo.php?v=657433707683967&set=vb.598943253533013&type=3&theater

İndirme linkleri de yazılmış. Kolay görünüyor. İnşallah göründüğü gibidir ve sorun çıkartmaz.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12

Şu videoyu izleyerek rootlayacağım https://www.facebook.com/photo.php?v=653136631447008&set=vb.598943253533013&type=3&theater

Sonra bu videoyu izleyerek TWRP atacağım https://www.facebook.com/photo.php?v=653203828106955&set=vb.598943253533013&type=3&theater

Son olarak da bu videoyu izleyerek G3 ROM'u atacağım https://www.facebook.com/photo.php?v=657433707683967&set=vb.598943253533013&type=3&theater

İndirme linkleri de yazılmış. Kolay görünüyor. İnşallah göründüğü gibidir ve sorun çıkartmaz.
Evet toplamda bu is 5dk suruyo,korkacak bir sey yok.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Evet toplamda bu is 5dk suruyo,korkacak bir sey yok.

İşte bu yüzden, artık kendim bir şeyleri becermek istediğimden dolayı senin yardımını kabul etmiyorum. Senin için de ''Beceremez'' gibi bir düşüncem de yok. Birbirimizi üzmeyelim. :)

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Bugun optimus v1.1 romunu atarken twrp ye girerken bi sıkıntı oldu telefon lg logosunun altinda security mod yazarak kaldi ve acilmadi telefon.tekrar stock rom attim ve v1.1 romunu oyle yukledim.yani anlicagin dostum sikinti yapma telefon acilmasada her turlu cozumu var,zaten kolay birkez yapinca goruceksin

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İşte bu yüzden, artık kendim bir şeyleri becermek istediğimden dolayı senin yardımını kabul etmiyorum. Senin için de ''Beceremez'' gibi bir düşüncem de yok. Birbirimizi üzmeyelim. :)
Peki sen bilirsin,sorunsuz rom atman dilegiyle.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bugun optimus v1.1 romunu atarken twrp ye girerken bi sıkıntı oldu telefon lg logosunun altinda security mod yazarak kaldi ve acilmadi telefon.tekrar stock rom attim ve v1.1 romunu oyle yukledim.yani anlicagin dostum sikinti yapma telefon acilmasada her turlu cozumu var,zaten kolay birkez yapinca goruceksin

İnşallah be kardeşim. :)

Peki sen bilirsin,sorunsuz rom atman dilegiyle.

Bakalım, deneyip göreceğiz.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@Sucrofe çok kasıyorsun çok bu gidişle level atlayacaksın :D olayları akışına bırak :) herşeyin önlemini almak elbette iyi ama bu kadarda korkmak ve endişe etmek tamamen gereksiz ve seni boş yere gerecek şeyler bunlar.

İşlemlere başlamadan önce Backup yani yedeğini alırsan hiç birşey olmaz. Yedeğini aldıktan sonra telefon isterse mahvolsun TWRP'ye girebilirsen '' eğer birşey olursa ki girebilirsin '' restoreden yedeği flashla oldu bitti.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
@Sucrofe çok kasıyorsun çok bu gidişle level atlayacaksın :D olayları akışına bırak :) herşeyin önlemini almak elbette iyi ama bu kadarda korkmak ve endişe etmek tamamen gereksiz ve seni boş yere gerecek şeyler bunlar.

İşlemlere başlamadan önce Backup yani yedeğini alırsan hiç birşey olmaz. Yedeğini aldıktan sonra telefon isterse mahvolsun TWRP'ye girebilirsen '' eğer birşey olursa ki girebilirsin '' restoreden yedeği flashla oldu bitti.

Yedeği almayı düşünmüyordum ama bir şey olursa ve yedek işe yarıyorsa alırım tabi. Eyvallah yine bilgi için. :) Bu arada burası Metin 2 mi bro? :D Ne oynardım be... O yabani köpeklerin hışırtı sesi var ya, anlayamazsın. :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Yedeği almayı düşünmüyordum ama bir şey olursa ve yedek işe yarıyorsa alırım tabi. Eyvallah yine bilgi için. :) Bu arada burası Metin 2 mi bro? :D Ne oynardım be... O yabani köpeklerin hışırtı sesi var ya, anlayamazsın. :D

Orta okul zamanımı o oyun yüzünden yakıyordum nerdeyse.

Yedek alın, full wipe yapıp romu kurun eğer bir sorunla karşılaşırsanız Restoreden yedeği geriye yükleyin.

Yedeği geriye yüklediğinizde sanki zamanı geri almış gibi olucaktır, full wipe yapmadan, rom yüklemeden önceki halinde olucaktır telefonunuz. Oyunlarınız levelleriniz kısaca herşeyiniz yerli yerinde olucaktır :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Orta okul zamanımı o oyun yüzünden yakıyordum nerdeyse.

Yedek alın, full wipe yapıp romu kurun eğer bir sorunla karşılaşırsanız Restoreden yedeği geriye yükleyin.

Yedeği geriye yüklediğinizde sanki zamanı geri almış gibi olucaktır, full wipe yapmadan, rom yüklemeden önceki halinde olucaktır telefonunuz. Oyunlarınız levelleriniz kısaca herşeyiniz yerli yerinde olucaktır :)
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ''Sadece cache'' diyor ama sen ''Full Wipe'' diyorsun. Arada kaldım. Ama telefona yeni ROM yüklendiği için Full Wipe daha yararlı sanırım.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@Sucrofe Full wipe yaptığımız zaman telefonda sistem falan kalmıyor ve geri dönmek istediğimizde stock rom veya yedeğimizi yada thgy yapıyoruz.

Full wipe yapmasak bile geri dönmek istediğimizde bu işlemleri yapmamız gerekiyor, yinede temiz bir kurulum için full wipe yaparım şimdiye kadarda bir sorunla karşılaşmadım.
@ata1996 Kaynak Bloother demene bittim :) :D Tuna abiye internet sitesi açalım en iyisi orayı gösteririz kaynak olarak :D :)

CorozeB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar yeni bir rom çıkmış 20F kural oldumu acaba???

[TD="class: td_versione"]252 6TA/ITALY_OPEN_16G [/TD]
[TD="class: td_rev"]V20F[/TD]
[TD="class: td_mod"]LGD802[/TD]
[TD="class: td_size"]1.63 GiB[/TD]
[TD="class: td_dw"]137[/TD]
[TD="class: versionel1"]
online.png

[/TD]

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
selam arkadaşlar yeni bir rom çıkmış 20F kural oldumu acaba???

[TD="class: td_versione"]252 6TA/ITALY_OPEN_16G [/TD]
[TD="class: td_rev"]V20F[/TD]
[TD="class: td_mod"]LGD802[/TD]
[TD="class: td_size"]1.63 GiB[/TD]
[TD="class: td_dw"]137[/TD]
[TD="class: versionel1"]
online.png

[/TD]
cihazınız 16gb ise kurabilirsiniz

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ne cenabetliktir arkadaş [MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] e 20d kurduk romu telefona atmak için uzantı değiştik (.zip i zipa yaptık) sonra bunu düzeltmeyi unutup twrp ye girip wipeladk telefon romu görmüyor :D en baştan stock vs :mrgreen: