LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Vallahi görmedim özür dilerim telaşttan ne yaptıgımı bılıyor muyum , telefon şarjda cihazla şarj cihazı ısınıyor şarj oluyormudur yanı bide çözümü söylersen tekrar özür dilerm
twrp filan gitmiştir büyük ihtimal şardan filan çıkar telefonu kapatma tuşuna basılı tut kapanır kapanmaz ses açmaya bas ve pcye bağla sabahtan beri aynı şeyi yazıyorum hızlı yapman gerekiyo sonra download moda girer romu flashlarsın yapamazsan yardm ederim

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Vallahi görmedim özür dilerim telaşttan ne yaptıgımı bılıyor muyum , telefon şarjda cihazla şarj cihazı ısınıyor şarj oluyormudur yanı bide çözümü söylersen tekrar özür dilerm

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yaptım gene hata veriyor eskiden yaptığımdada aynı hata vermişti A.canal çözmüştü
Neyse kardes tekrar soyliyeyim,otg kablon varsa rom dosyasini bir flash bellege at,otg kablo ile telefona bagla ve twrpyi ac twrpde mount diye bir kisim var oraya girip usb otgye tik at g3 rom dosyasini telefona at ve install yap bitti gitti.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Neyse kardes tekrar soyliyeyim,otg kablon varsa rom dosyasini bir flash bellege at,otg kablo ile telefona bagla ve twrpyi ac twrpde mount diye bir kisim var oraya girip usb otgye tik at g3 rom dosyasini telefona at ve install yap bitti gitti.

Stock rom yüklü değil çalışmaz stock atması lazm

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
twrp kolay kolay silinmez. eğer stock rom atmadıysa bir şey olmaz. zaten twrp silinse bile stock recovery'e girmesi lazım. her türlü bir recovery olur telefonda.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
twrp kolay kolay silinmez. eğer stock rom atmadıysa bir şey olmaz. zaten twrp silinse bile stock recovery'e girmesi lazım. her türlü bir recovery olur telefonda.
güç tuşunun arkada olmasına ilk defa kötü bakıyorum bi giremedi recovery e ne beceriksizim

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119

Benimde başıma gelmişti twrp ye giremedim onun için diyorum bide stock recovery var mı ki g2 de ilk defa duyuyorum

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=383050]kocaman1321[/MENTION] sonunda indi kardeşim. Ara ara telefonu açıp kurcaladım. Sanırım telefon bir süre kapalı olunca iptal ediyor kendi kendine.

je6u3y4y.jpg

[MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] keşke sana yardımcı olabilsem. Senin için üzülmekten başka bir şey yapamıyorum.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
[MENTION=383050]kocaman1321[/MENTION] sonunda indi kardeşim. Ara ara telefonu açıp kurcaladım. Sanırım telefon bir süre kapalı olunca iptal ediyor kendi kendine.

je6u3y4y.jpg

[MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] keşke sana yardımcı olabilsem. Senin için üzülmekten başka bir şey yapamıyorum.

Ben bu yontemi yapmadan atmiyor ya çok ilginç :D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] otg kablon varsa dedigimi yap 5dklik is kafan rahat yatarsin,oflline fix olmuyosa bunu yap dusunmeden.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@kocaman1321 sonunda indi kardeşim. Ara ara telefonu açıp kurcaladım. Sanırım telefon bir süre kapalı olunca iptal ediyor kendi kendine.

je6u3y4y.jpg

@SahabMert keşke sana yardımcı olabilsem. Senin için üzülmekten başka bir şey yapamıyorum.

Ben tw ile bağlandım sorunu bilgisayarında, .kdz yükleme programı açılmıyor, virüs programını aktif edip tarattığımda virüs bulmadı ama güvenlik duvarı bile virüsü buluyor kdz yükleme programında. Buda demek oluyorki indirme esnasında yada indikten sonra birşeyler siliniyor bu yüzden program açılmıyor.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
OTG kablon yada bir ucu pcye bir ucu telefona takılan usb bellekler var içine at romu tak flashla oldu bitti :)

yada kdz yükleme prog. sorununu çözünce öm at.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ben tw ile bağlandım sorunu bilgisayarında, .kdz yükleme programı açılmıyor, virüs programını aktif edip tarattığımda virüs bulmadı ama güvenlik duvarı bile virüsü buluyor kdz yükleme programında. Buda demek oluyorki indirme esnasında yada indikten sonra birşeyler siliniyor bu yüzden program açılmıyor.

İnşallah benim bilgisayarda sorun yoktur da sorunsuz bir şekilde atarım, tabi Sahabmert'in halini gördükten sonra cesaret edebilirsem...

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İnşallah benim bilgisayarda sorun yoktur da sorunsuz bir şekilde atarım, tabi Sahabmert'in halini gördükten sonra cesaret edebilirsem...

Ya kardes sen niye stock rom atiyosun telefona,senin bilgisayarla isin yok bu korkaklikla zor senin isin,yardim edeyim diyorum ona da yanasmiyosun,amac insanlarin bir tesekkuru ya da hayir duasini almak baska da bir amacim yok.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
önce bi twrp alayımda yoksa denemenin hiç bir faydası yok sonra deneyeyım ama alınmıyor

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ya kardes sen niye stock rom atiyosun telefona,senin bilgisayarla isin yok bu korkaklikla zor senin isin,yardim edeyim diyorum ona da yanasmiyosun,amac insanlarin bir tesekkuru ya da hayir duasini almak baska da bir amacim yok.

Bu kadar atarlanmana gerek yok. Yardım önerin için sağ ol, eyvallah ama insan bazen kendi işini kendi görsün istiyor. Her zaman seni rahatsız mı edeceğim? Telefonla Mega aracılığıyla G3 ROM indirdim. Bilgisayara indirmedim. Ama root bilgisayarla yapılacak şey değil mi?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
reis twrp girmeyi başardım şimdi otg kablo bulsam g3 rom ile kk baseband ı atsam sorun çözülür mü ?

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler flashtool ile offline modda rom yuklerken automatic offline i acmadanda yapabilirsiniz.ilk olarak mobileax daki dosyalari silip crack i yapib sonra host dostasini degistirin ve offline mod klasorunun icinde https diye bir uygulama var onu acin kapatmayin sonra romu atin baska biseye gerek yok

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Beyler flashtool ile offline modda rom yuklerken automatic offline i acmadanda yapabilirsiniz.ilk olarak mobileax daki dosyalari silip crack i yapib sonra host dostasini degistirin ve offline mod klasorunun icinde https diye bir uygulama var onu acin kapatmayin sonra romu atin baska biseye gerek yok
kardeş müsaitsen teamviewer dan yaparmısın herkezin başını çok ağrıttım ama ?

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu kadar atarlanmana gerek yok. Yardım önerin için sağ ol, eyvallah ama insan bazen kendi işini kendi görsün istiyor. Her zaman seni rahatsız mı edeceğim? Telefonla Mega aracılığıyla G3 ROM indirdim. Bilgisayara indirmedim. Ama root bilgisayarla yapılacak şey değil mi?
Atarlandigimiz yok telefonun acilmazsa cok uzuleceksin belli,bir kerelik bilen birinden ogren sonrasini kendin yaparsin bu kadar israrin anlami yok,root yaparken cmd komutuyla kdz dosyasi bir mi,cmd komutunun bilgisayarla alakasi yok her bilgisayarda ama kdz yuklemenin var,kdz yukleme zahmetlidir her sey tam olacak driverlar tam acak virus programi kapali olacak vs vs,digerinde sadece enter yapiyosun,neyse sana hayirli rom atmalar ins bozmazsin telefonu.