asişair
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Umut fakirin ekmeği derler inşallah dediğin gibi olur
Peşinden koşturacak naz yapacak kız mı kaldı?

Peşinden koşturacak naz yapacak kız mı kaldı?
djvietnamın sonu nasıl hocam?
bu arada inanmayan varsa bu mesajı alıntılasın tüm konuşma ss sini atarım.
bkz: http://forum.shiftdelete.net/sdn-du...rimizden-djvietnam-trafik-kazasi-gecirdi.html
yani demek istediğim İnşallah böyle bir düzmece değildir. inanmak ile inanmamak arasındayım. (sonlara doğru bak)
kardeşim Allah şahidimdirki en ufak yalan atmıyorum.bkz: http://forum.shiftdelete.net/sdn-du...rimizden-djvietnam-trafik-kazasi-gecirdi.html
yani demek istediğim İnşallah böyle bir düzmece değildir. inanmak ile inanmamak arasındayım. (sonlara doğru bak)
eyvallah dostum. ben zayıflamaya bakayımSana bi dost tavsiyesi bu kız seninle görüşmeye geldiyse arayış içerisinde olduğu belli, ama seni gördükten sonra üzülme diye arkadaşım var ayağı yapıyor bu tür kızlar sana huzur değil acı verir uzak durmanı tavsiye ederim,
bkz: http://forum.shiftdelete.net/sdn-du...rimizden-djvietnam-trafik-kazasi-gecirdi.html
gerek yok hocam fikir alışverişi yapıyoruz.Bak şu anda bu konuyu okuyunca bile aklına geliyo. Moderatorden rica et de silsin bence
gerek yok hocam fikir alışverişi yapıyoruz.
eğer sevgilsinden ayrılırsa konusucam oturup
eğer kiloluyum diye geri çeviriyorsa 6 ay sonra karşısına çıkıcam yüz ifadesinide fotoğrafını çekip koyarım buraya
kardeşim heralde adam bana diyo.senin için demiyoruz.dj midir her neyse.ona diyor.
gerek yok hocam fikir alışverişi yapıyoruz.
eğer sevgilsinden ayrılırsa konusucam oturup
eğer kiloluyum diye geri çeviriyorsa 6 ay sonra karşısına çıkıcam yüz ifadesinide fotoğrafını çekip koyarım buraya
ilaç kullanacağım için 6 ayda fit vücut olur kanımcaYaşını bilmiyorum ama 6 ay az bir süre. Bence en az 1 sene sıkı bir spor şart. 75 kilo falan olduğun zaman kas yapmaya da başlayabilirsin. Yani toplamda 1 sene senin işini görür.
ilaç kullanacağım için 6 ayda fit vücut olur kanımca
ilaç kullanacağım için 6 ayda fit vücut olur kanımca
hydroxycut elite. amerikada rekorlar kıran bi ilaç önceden kullandım 1 ayda 25 kg verdimdoğru.ben yanlış okumuşum.hadi sana şimdiden başarılar.ilaç filan hikaye.söyleyim şimdi den.
hydroxycut elite. amerikada rekorlar kıran bi ilaç önceden kullandım 1 ayda 25 kg verdim
ben almadan önce 6 ay araştırdım . aldım kullandım 10 numara.Ha sen şu ilaçlardan bahsediyosun. Onları tam olarak bilmediğim için bişey diyemicem .
eyvallah dostum. ben zayıflamaya bakayım![]()
ben almadan önce 6 ay araştırdım . aldım kullandım 10 numara.
bu arada vücutlu adamların %90 ı zaten ilaç kullanıyor
ilaç kas şişirme için değil termojenik yağ yakıcı + cla veya lcarnitinle kullanıcam.Bende kiloluyum ama şimdiye kadar sayamadığım kadar kızla çıktım ve hepside çok güzellerdi.
Hiç bir kızda aradığım şeyi bulamadım, hiç biri evlenilecek veya onun için ölünücek birisi değiller. Kendime ara verdim, arkadaşlarımdan başka hiç bir kızlarla işim olmuyor çünkü çoğunun kafası aynı, sevgilisi yakışıklı olsun hava atsın sonra parası olsun beni gezdirsin birşey alsın eğer sıkılırsam ayrılırım. En mantıklı ilişkiler askerden geldikten sonra başlıyor emin ol. Ben ne sevgililer gördüm aralarından su sızmıyor ama adam askere gidince kız 2ci gün ayrılıyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
İlaç kullanmamak en iyisi. Kendi başarınla vicut yaparsan öyle kalır, ilaçlarla şişirirsen bir zamandan sonra erimeye başlıyor hem ilaçların yan etkileride olabilir.
aynı şey benim başıma gelse kızdan ayrılırdım.Aynı şeyin senin başına geldiğini düşün kız arkadasin başkası ile çıkma fikri seni sinirlendirmiyorsa devam et.
ilaç kas şişirme için değil termojenik yağ yakıcı + cla veya lcarnitinle kullanıcam.
benim şuana kadar hiç sevgilim olmadı. ya benim tipim bozuk yada bende iş yok
tipimin ss sini atardım ama kız okursa bu konuyu resimde tanıyabilir. %10 ihtimal ama olsun
sende haklısınEğer okursa zaten oyunun ismini verdin. Motorla gezdirmişsin falan. Zaten direk anlar diye tahmin ediyorum![]()
Facebookta bi yorumumu beğendi bende içimden eğer istanbuldaysa arkadaş eklicem dedim.
İstanbuldan çıktı kız bende ekledim. Aynı oyunu oynuyormuşuz (ikv) muhabbet ettik vs..
benden değeri 120 150 tl lik bi item istedi bakıp geri vereceğini söyledi bende skype geçelim önce konusalım dedim
gerçektende kız sesiydi fakat translate voice kullanmış olabilir dedim içimden telefonunu istedim istedim en sonunda verdi gerçektende kızdı.
Kızla buluşma ayarladım bizim buraya geldi motorun arkasına attım gezdik,muhabbet ettik vs..
Daha sonra ben onun yanına gittim, gezdik yedik içtik ..
Kız sevgilim var dedi ama sevmiyorum dedi bende canım aşkım vs.. laflarla yürüyeme başladım
en sonunda sevgili olalım dedim olmaz dedi sevgilim var ayrıl vs.. dedim
Sizce kızdan umudu kesmelimiyim yoksa ayrılmasını beklemelimiyim?
Bu arada kilo problemim var o yüzden hiç bi kız bakmıyo bu ramazan sonunda sıkı bi diyet + termojenik + cla veya lcarnitin kullanıcam
6 ay sonra sağlam bi vücudum olur o zaman belki kızın fikri değişir.
İyi Forumlar.