Kızı çok seviyorum fakat sevgilisi var.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asişair

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Umut fakirin ekmeği derler inşallah dediğin gibi olur:)

Peşinden koşturacak naz yapacak kız mı kaldı?

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
bkz: http://forum.shiftdelete.net/sdn-du...rimizden-djvietnam-trafik-kazasi-gecirdi.html

yani demek istediğim İnşallah böyle bir düzmece değildir. inanmak ile inanmamak arasındayım. (sonlara doğru bak)
kardeşim Allah şahidimdirki en ufak yalan atmıyorum.
istersen face mesajlarını ss çekeyim videoda çekebilirim ama nasıl ismi karalıcam bilmiyorum.
bende mal değilim ya 2 face açıp kendimle konuşayımda dur sdn ye konu açayım

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Sana bi dost tavsiyesi bu kız seninle görüşmeye geldiyse arayış içerisinde olduğu belli, ama seni gördükten sonra üzülme diye arkadaşım var ayağı yapıyor bu tür kızlar sana huzur değil acı verir uzak durmanı tavsiye ederim,

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Sana bi dost tavsiyesi bu kız seninle görüşmeye geldiyse arayış içerisinde olduğu belli, ama seni gördükten sonra üzülme diye arkadaşım var ayağı yapıyor bu tür kızlar sana huzur değil acı verir uzak durmanı tavsiye ederim,
eyvallah dostum. ben zayıflamaya bakayım :(

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
1.72 boy için 80 kg bile çok, 70-75 kg arası ideal.. Tabi önce kendine 110, 100 kg gibi hedefler belirleyip ondan sonra boy kilo orantısını tutturman gerekiyor. Allah yardımcın olsun..

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bak şu anda bu konuyu okuyunca bile aklına geliyo. Moderatorden rica et de silsin bence

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Bak şu anda bu konuyu okuyunca bile aklına geliyo. Moderatorden rica et de silsin bence
gerek yok hocam fikir alışverişi yapıyoruz.
eğer sevgilsinden ayrılırsa konusucam oturup
eğer kiloluyum diye geri çeviriyorsa 6 ay sonra karşısına çıkıcam yüz ifadesinide fotoğrafını çekip koyarım buraya

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
eğer kiloluyum diye geri çeviriyorsa 6 ay sonra karşısına çıkıcam yüz ifadesinide fotoğrafını çekip koyarım buraya

senin için demiyoruz.dj midir her neyse.ona diyor.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Yaşını bilmiyorum ama 6 ay az bir süre. Bence en az 1 sene sıkı bir spor şart. 75 kilo falan olduğun zaman kas yapmaya da başlayabilirsin. Yani toplamda 1 sene senin işini görür.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Yaşını bilmiyorum ama 6 ay az bir süre. Bence en az 1 sene sıkı bir spor şart. 75 kilo falan olduğun zaman kas yapmaya da başlayabilirsin. Yani toplamda 1 sene senin işini görür.
ilaç kullanacağım için 6 ayda fit vücut olur kanımca

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
eyvallah dostum. ben zayıflamaya bakayım :(

Bende kiloluyum ama şimdiye kadar sayamadığım kadar kızla çıktım ve hepside çok güzellerdi.

Hiç bir kızda aradığım şeyi bulamadım, hiç biri evlenilecek veya onun için ölünücek birisi değiller. Kendime ara verdim, arkadaşlarımdan başka hiç bir kızlarla işim olmuyor çünkü çoğunun kafası aynı, sevgilisi yakışıklı olsun hava atsın sonra parası olsun beni gezdirsin birşey alsın eğer sıkılırsam ayrılırım. En mantıklı ilişkiler askerden geldikten sonra başlıyor emin ol. Ben ne sevgililer gördüm aralarından su sızmıyor ama adam askere gidince kız 2ci gün ayrılıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben almadan önce 6 ay araştırdım . aldım kullandım 10 numara.
bu arada vücutlu adamların %90 ı zaten ilaç kullanıyor

İlaç kullanmamak en iyisi. Kendi başarınla vicut yaparsan öyle kalır, ilaçlarla şişirirsen bir zamandan sonra erimeye başlıyor hem ilaçların yan etkileride olabilir.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Bende kiloluyum ama şimdiye kadar sayamadığım kadar kızla çıktım ve hepside çok güzellerdi.

Hiç bir kızda aradığım şeyi bulamadım, hiç biri evlenilecek veya onun için ölünücek birisi değiller. Kendime ara verdim, arkadaşlarımdan başka hiç bir kızlarla işim olmuyor çünkü çoğunun kafası aynı, sevgilisi yakışıklı olsun hava atsın sonra parası olsun beni gezdirsin birşey alsın eğer sıkılırsam ayrılırım. En mantıklı ilişkiler askerden geldikten sonra başlıyor emin ol. Ben ne sevgililer gördüm aralarından su sızmıyor ama adam askere gidince kız 2ci gün ayrılıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İlaç kullanmamak en iyisi. Kendi başarınla vicut yaparsan öyle kalır, ilaçlarla şişirirsen bir zamandan sonra erimeye başlıyor hem ilaçların yan etkileride olabilir.
ilaç kas şişirme için değil termojenik yağ yakıcı + cla veya lcarnitinle kullanıcam.

benim şuana kadar hiç sevgilim olmadı. ya benim tipim bozuk yada bende iş yok
tipimin ss sini atardım ama kız okursa bu konuyu resimde tanıyabilir. %10 ihtimal ama olsun

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Aynı şeyin senin başına geldiğini düşün kız arkadasin başkası ile çıkma fikri seni sinirlendirmiyorsa devam et.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Aynı şeyin senin başına geldiğini düşün kız arkadasin başkası ile çıkma fikri seni sinirlendirmiyorsa devam et.
aynı şey benim başıma gelse kızdan ayrılırdım.
kız sevmiyorum zaten dedi. o zaman proplem yok

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ilaç kas şişirme için değil termojenik yağ yakıcı + cla veya lcarnitinle kullanıcam.

benim şuana kadar hiç sevgilim olmadı. ya benim tipim bozuk yada bende iş yok
tipimin ss sini atardım ama kız okursa bu konuyu resimde tanıyabilir. %10 ihtimal ama olsun

Eğer okursa zaten oyunun ismini verdin. Motorla gezdirmişsin falan. Zaten direk anlar diye tahmin ediyorum :D

Bicat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Facebookta bi yorumumu beğendi bende içimden eğer istanbuldaysa arkadaş eklicem dedim.
İstanbuldan çıktı kız bende ekledim. Aynı oyunu oynuyormuşuz (ikv) muhabbet ettik vs..
benden değeri 120 150 tl lik bi item istedi bakıp geri vereceğini söyledi bende skype geçelim önce konusalım dedim
gerçektende kız sesiydi fakat translate voice kullanmış olabilir dedim içimden telefonunu istedim istedim en sonunda verdi gerçektende kızdı.
Kızla buluşma ayarladım bizim buraya geldi motorun arkasına attım gezdik,muhabbet ettik vs..
Daha sonra ben onun yanına gittim, gezdik yedik içtik ..
Kız sevgilim var dedi ama sevmiyorum dedi bende canım aşkım vs.. laflarla yürüyeme başladım
en sonunda sevgili olalım dedim olmaz dedi sevgilim var ayrıl vs.. dedim
Sizce kızdan umudu kesmelimiyim yoksa ayrılmasını beklemelimiyim?
Bu arada kilo problemim var o yüzden hiç bi kız bakmıyo bu ramazan sonunda sıkı bi diyet + termojenik + cla veya lcarnitin kullanıcam
6 ay sonra sağlam bi vücudum olur o zaman belki kızın fikri değişir.

İyi Forumlar.

kardeş merhaba.
söyleyeceklerimi yanlış anlamanı istemem, hepsini iyi niyetimle yazıyorum.
Aşk dediğimiz olay böyle basit bir olay değil. bana aşık olmuşsun ya da seviyormuşsun gibi gelmedi. olay şu: kız sana yakın davranmış. ve -tahminlerime dayanarak- kızlarla böyle yakınlık çok fazla yaşamamışsın. ortada bir şey yokken bir kız sana böyle yakın davranınca etkilenmişsin. bu sadece benim tahminim, sen zaten kendi kendini değerlendirirsin. yani mevzu şuraya geldi ortada bir aşk yok ya da bunun gibi ciddi bir durum. ne sen ne de o ciddi. durum böyle olduğu için hiç bir şeyden çekinme koş elde et. ama gerçekten sevgilisi varsa bulaşma. sonuç itibariyle hoş değil. ama dediğim gibi ortada ciddi bir şey yoksa koş istediğini yap.
dediklerimde yanılıyor olabilirim, sonuçta aşk dediğin nerde ne zaman olacağı belli değil. gerçekten kıza aşıksan bu dediklerimi hiç ciddiye alma.
selametle.

hasimsahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi sana bakmayan kız 6 ay sonra zayıflayınca mı bakacak? Aşk hissiyatla ilgilidir. Gözün gördüğü değil gönlün gördüğüdür. Ayrıca seni kilonla, tipinle değerlendirecek kız değil seni sevmek, sana günahını bile vermez. Ki sevgilisi olupta başka bi erkekle motora binip gezen kız, harbi motordur.