LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
dostum çözümü söyleyeceğim ama bu mübarek günlerde dua isterim.ayarlar/genel/dil ve giriş.dili ingilizce yap.teli kapat ve yeniden başlat.dili tekrar türkçe yap smart notice emrinizde artık.duamı unutma sakın

Bilgi için teşekkürler kenara not alıyım. Galiba dua ile çalışıyorsunuz :) şaka şaka ederiz elbette tekrar teşekkürler.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Beyler sizce Optimus G3 ROM'u mu yoksa Cloudly G3 ROM'u mu?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ana ekranda menu tuşuna basıp ana ekran ayarlarına girin buradan do you know tikini kaldırın
a8etugad.jpg
Benimki gevur mali 😀 öyle seçenek yok 😄

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm .
pekı yurt dışından gelen bu urunu pasaporta mı işletiyorsunuz yoksa imei kopyalama mı yapıyorsunuz ?
yurt dısında gelme ihtimali var bana da ama İmei olayı ile ilgili bir bilgi bulamadım net olarak

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
slm .
pekı yurt dışından gelen bu urunu pasaporta mı işletiyorsunuz yoksa imei kopyalama mı yapıyorsunuz ?
yurt dısında gelme ihtimali var bana da ama İmei olayı ile ilgili bir bilgi bulamadım net olarak
Once gidip vergi idaresine 100 lira gibi bir vergi oduyosunuz telefonun imeisini ve pasaportunuzu vererek,daha sonra emniyetten yabanci subeden gidip mobil cihaz kaydi icin form dolduruyorsunuz ve turkcell e gidip kayit yaptiriyorsunuz.3 ay icinde kayit gerceklesmis oluyo,tabi bu zamana kadar telefonu gecici kayitla kullanabiliyosunuz kapanmiyo.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Gercekten oyle :) g3 romu kullaniyorum bunda bile var :)
erydu4eg.jpg
Hocam G3 ROM'undan memnun musunuz? NFC hala boş yere şarj yiyor mu? Stock ROM'la yani G2'nin ROM'uyla G3 ROM'unun arasında şarj farkı var mı? Ben de telefonu rootlayıp atmayı düşünüyorum. Sizinki Optimus G3 ROM'u mu Cloudly G3 ROM'u mu? Sorularıma cevap verirseniz sevinirim.

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam G3 ROM'undan memnun musunuz? NFC hala boş yere şarj yiyor mu? Stock ROM'la yani G2'nin ROM'uyla G3 ROM'unun arasında şarj farkı var mı? Ben de telefonu rootlayıp atmayı düşünüyorum. Sizinki Optimus G3 ROM'u mu Cloudly G3 ROM'u mu? Sorularıma cevap verirseniz sevinirim.

Haydi bismillah :) evet g3 romundan memnunum hele o istedigin uygulama ve oyun icin sanal tuslari gizleme yok mu on numara bisey :) NFC %3 luk bir sarj goturuyo benim icin dert degil takmiyorum :) sarj konusuna gelince stock romla hemen hemen ayni yine 6 saat ve uzeri ekran suresi alabiliyorum. Optimus G3 romunu kullaniyorum :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Haydi bismillah :) evet g3 romundan memnunum hele o istedigin uygulama ve oyun icin sanal tuslari gizleme yok mu on numara bisey :) NFC %3 luk bir sarj goturuyo benim icin dert degil takmiyorum :) sarj konusuna gelince stock romla hemen hemen ayni yine 6 saat ve uzeri ekran suresi alabiliyorum. Optimus G3 romunu kullaniyorum :)
Hocam birde Optimus G3 ROM'unu attığınızda telefonunuzdaki veriler (fotoğraf, müzik vs.) silindi mi?

Şu ikonların resmini atar mısınız?

u7y2yzan.jpg

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler size CM 11de yaptigim kendi equalizer ayarimi vericem. Kulaklik mukemmel ses verir oldu. Gercekten hakkini veriyor şuan.. Buyrunuz :

u6yba4ez.jpg

zymapyte.jpg