xperia z1 tuş sorunu

tehlikeqi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sa arkadaşlar benim xperia z1 de tuşlar arada sorunlu oluyor ses kısma tuşuna basıyorum ama tepki vermiyor ama algılıyor kamera tuşuda böyle oluyor arada ne yapmam lazım arkadaşlar yardım pleaseee :D

tehlikeqi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acı ama gerçek dün cevahir sony servisine gittim ve istanbulda 1 tane servis varmış ve benim telefonun garantisi olmadığı için telefonculara sordum biz bu telefonu açamayız dediler :(

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Çok zor bir cevap oldu bu. Kendini bu kadar yormasaydın bence. :D

Daha iyi bi fikrin varsa buyur. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

acı ama gerçek dün cevahir sony servisine gittim ve istanbulda 1 tane servis varmış ve benim telefonun garantisi olmadığı için telefonculara sordum biz bu telefonu açamayız dediler :(

Koskoca İstanbul'da nasıl 1 tane servis oluyor. :S Garantisi yoksa iyi bir servis bulun bence yada parayla yaptırın kendi servisine.

tehlikeqi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iç temizliği yaptırcam aqua marine gitmiştim kuzenim z1 bişey olmadı bendekinin ekranın sağ altta siyaha doygunluk gitmişti şimdi düzelmeye başladı orası eski haline dönüyor bi ses kısma tuşu sorun yarattı servise verecemde zamanım yok yurt dışına çıkacam ve babam bunu bilmiyor üstüne haftaya benim telefonu istiyor üstüne z2 verecek taktik :D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
iç temizliği yaptırcam aqua marine gitmiştim kuzenim z1 bişey olmadı bendekinin ekranın sağ altta siyaha doygunluk gitmişti şimdi düzelmeye başladı orası eski haline dönüyor bi ses kısma tuşu sorun yarattı servise verecemde zamanım yok yurt dışına çıkacam ve babam bunu bilmiyor üstüne haftaya benim telefonu istiyor üstüne z2 verecek taktik :D
En az 14w21 serisi olsun Z2. Diğer seriler sorunlu.

tehlikeqi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi bi konu açmaya üşeniyorumda 4.4.4 geldimi bende gözükmüyor