LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Çok cahilim keşke ölsem :D

Bakıyorumda aramıza yeni cahiller katılmış :D: D:D:D:D. Cahil falan değilsin bro deme öyle kendine :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada ben Stock Almanya 20D kullanıyordum, Cloudy G3 v1.1 attım uygulamalarım gitti Play storeden tekrar indirmek zorunda kaldım? ama benim bildiğim gitmemesi gerekiyor diye biliyorum, şimdi aklıma geldide söylemek istedim dikkatli ol gidebilir :) ama fotoraflar müzikler resimler hepsi duruyor.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kuluple alakası ama masaustu wind 8.1 hataları yukseltirken basında durmazsam ekran kapanıyor bir süre sonra kendisi de kapanıyor bunu halletmenin yolu var mı açıksa açık dursun bilgisayar

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Modern Combat 4 APK kurdum. İftara kadar bununla oyalanayım bari. :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Hadi bakalım, oyun başlasın. G2 ne yapacak görelim.

heby9aty.jpg

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Kuluple alakası ama masaustu wind 8.1 hataları yukseltirken basında durmazsam ekran kapanıyor bir süre sonra kendisi de kapanıyor bunu halletmenin yolu var mı açıksa açık dursun bilgisayar

Masaüstüne sağ tıkla en aşağıdaki seçeneklerden birine giriyorsun oralarda ekranın kararma süresi vs yazıyor onu kapat. Bendede aynı sorun vardı yıllar önce ayarladım ekranım kapanmıyor hep açık :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Yaklaşık yarım saat Modern Combat 4 oynadım. Çok akıcıydı. Oynarken ciddi bir ısınmayla karşılaşmadım. Oyundan çıkıp Cpu-Z'ye baktım ve ateş olmuş. Ama oynarken az bir şey ısınmıştı, o kadar. Bu arada oyun süper. Yarım saat Modern Combat 4'le %11 şarj azaldı. İyi mi sizce?

e8aruzy4.jpg

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık yarım saat Modern Combat 4 oynadım. Çok akıcıydı. Oynarken ciddi bir ısınmayla karşılaşmadım. Oyundan çıkıp Cpu-Z'ye baktım ve ateş olmuş. Ama oynarken az bir şey ısınmıştı, o kadar. Bu arada oyun süper. Yarım saat Modern Combat 4'le %11 şarj azaldı. İyi mi sizce?

e8aruzy4.jpg
Ben 0% parlaklık 90 dk gta sa oynadım 25% şarj yedi ama fazla ısındı aralıksız oynayınca. :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu testlerin hicbir degeri yok gozumde,ben 38k almistim,e noldu nexus 27k aliyor hangisi hizli ortada sunlari gereksiz yere yapip telefonu yormayin bosuna.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Antutuyu hiç bir zaman sevmemişimdir. Artık neye dayanarak bu skorları veriyor anlamıyorum. G2nin stock romunda kasma yaşıyordum hemde Kitkatta ama G3 veya Cm yüklediğim zaman deli gibi akıcı oluyor fakat o romlara az puan veriyor.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Vikings e kesinlikle katılıyorum telefonu kullanıp ona göre değerlendirmek en iyisi bi yaptğn test bidakini tutmuyor antutu dışındaki test programları daha doğru sonuçlar veriyor bence

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Vikings e kesinlikle katılıyorum telefonu kullanıp ona göre değerlendirmek en iyisi bi yaptğn test bidakini tutmuyor antutu dışındaki test programları daha doğru sonuçlar veriyor bence
AnTuTu'da hile olduğu kesin ve net. Jelly Bean'la 35 bin alan G2 nasıl KitKat'la 28 bin alıyor?

bLack3ds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Daha önce ayıplı olarak değiştirilen LG TÜRKİYE garantili telefonum 2 ay kullandıktan sonra aynı sorunla tekrar karşılaştım cihazin ekranının sol tarafında bulunan sari leke problemi yeni gelen 404k seri numaralı telefonda da ayni sorun oluştu. Ayıplı ürünü değiştirdikten sonra yine aynı sorun oluşunca tekrar değişim yaparlar mı? Yoksa sadece ekrani mı değiştirler?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
AnTuTu'da hile olduğu kesin ve net. Jelly Bean'la 35 bin alan G2 nasıl KitKat'la 28 bin alıyor?

Çünkü G2deki kitkat ile uyumsuz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ip 5s ile antutu testi yaptım tam 24 veya 26 verdi : 24,000 - 26,000 gibi ikisinden birini vermişti ve düz rakamlar olduğu için ordan huylandım. G2de alamadığım performansı 5sle cok daha iyi alıyorum ama g2 36 bin alırken 24-26 bin 5s alıyor? yani tamamen program kafasına göre takılıyor. Böyle programlara inanmamak lazım, en iyi program beyinimiz :) telefonu alıp test edicez öyle alıcaz antutuyla mantutuyla olucak iş değil bunlar :)

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeden sonra telefonun ses açma kapama Bölümü aşırı ısınmaya başladı ya güncelle ME adında teli bozdularmı naaptılar anlamadım şarz desen aynı 1 gün anca gider oldu naapmam lazım PC yok

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Güncellemeden sonra telefonun ses açma kapama Bölümü aşırı ısınmaya başladı ya güncelle ME adında teli bozdularmı naaptılar anlamadım şarz desen aynı 1 gün anca gider oldu naapmam lazım PC yok
Yedek al hard reset at sonra yükseltme hatalarını gider yap pc suiteden
Not:Yedeği pc ye atmayı unutma