- Reaksiyon puanı
- 344
Yükseltme hatalarını geri yükle yapınca Romu tekrardan kuruyor, uygulamaların veya bilgilerin silinmiyorhard reset atarsan gider bro
![]()
Çok cahilim keşke ölsem

Yükseltme hatalarını geri yükle yapınca Romu tekrardan kuruyor, uygulamaların veya bilgilerin silinmiyorhard reset atarsan gider bro
![]()
Çok cahilim keşke ölsem![]()
Kuluple alakası ama masaustu wind 8.1 hataları yukseltirken basında durmazsam ekran kapanıyor bir süre sonra kendisi de kapanıyor bunu halletmenin yolu var mı açıksa açık dursun bilgisayar
5 dk koyup çıkardım ve test ettim [emoji1]Buzluğa mı attn hacı![]()
Ben 0% parlaklık 90 dk gta sa oynadım 25% şarj yedi ama fazla ısındı aralıksız oynayınca.Yaklaşık yarım saat Modern Combat 4 oynadım. Çok akıcıydı. Oynarken ciddi bir ısınmayla karşılaşmadım. Oyundan çıkıp Cpu-Z'ye baktım ve ateş olmuş. Ama oynarken az bir şey ısınmıştı, o kadar. Bu arada oyun süper. Yarım saat Modern Combat 4'le %11 şarj azaldı. İyi mi sizce?
![]()
Düz mantıkla düşünürsek benimki de %33 şarj yiyecekti. Ama ikimiz aynı oyunu oynamamışız, o da var.Ben 0% parlaklık 90 dk gta sa oynadım 25% şarj yedi ama fazla ısındı aralıksız oynayınca.![]()
G2nin yaninda m8 s5 toz yutmus ama buzlukta pek toz olmaz zatenbCm 11 Antutu sonucu bence çok iyi
![]()
Cm 11 Antutu sonucu bence çok iyi
![]()
Diyorsunda Benim Stok G2 32GbSkoru bu
![]()
Aynen bildirim çubuğuna baksanaJelly Bean'da mısın? KitKat'a güncellememişsindir.
Aynen bildirim çubuğuna baksana
AnTuTu'da hile olduğu kesin ve net. Jelly Bean'la 35 bin alan G2 nasıl KitKat'la 28 bin alıyor?Vikings e kesinlikle katılıyorum telefonu kullanıp ona göre değerlendirmek en iyisi bi yaptğn test bidakini tutmuyor antutu dışındaki test programları daha doğru sonuçlar veriyor bence
Benim anlamadigim diğer noktada şu arkadaş sanki guncellemeyle donanimmi değişiyorda bu puanlar bu kadar fazla oynuyorAnTuTu'da hile olduğu kesin ve net. Jelly Bean'la 35 bin alan G2 nasıl KitKat'la 28 bin alıyor?
AnTuTu'da hile olduğu kesin ve net. Jelly Bean'la 35 bin alan G2 nasıl KitKat'la 28 bin alıyor?
Yedek al hard reset at sonra yükseltme hatalarını gider yap pc suitedenGüncellemeden sonra telefonun ses açma kapama Bölümü aşırı ısınmaya başladı ya güncelle ME adında teli bozdularmı naaptılar anlamadım şarz desen aynı 1 gün anca gider oldu naapmam lazım PC yok
Sorunda o PC yok benim ya sinir oldum keşke güncellemeseydimYedek al hard reset at sonra yükseltme hatalarını gider yap pc suiteden
Not:Yedeği pc ye atmayı unutma
Sorunda o PC yok benim ya sinir oldum keşke güncellemeseydim
Eyvallah yok ama alacaz artık yapacak bir şey yokHe ozaman otg kablon varsa bi flash bellek filan bağla lg backuptan yedek al sonra yedeği flasha at hard reset yapıp yedek dosyasını telefona at lg backuptan yedeği geri yükle