Sucrofe
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 677
Oh be, sağ olasın. Söylemesen ben katlanacaktım ona.Ayarlar/Ekran/Ana Ekran dan aşağıya in do you know tikini kaldır
Oh be, sağ olasın. Söylemesen ben katlanacaktım ona.Ayarlar/Ekran/Ana Ekran dan aşağıya in do you know tikini kaldır
Bende neden çıkmadı 😀 ne garip biriyim 😃Ayarlar/Ekran/Ana Ekran dan aşağıya in do you know tikini kaldır
Bende de çıkmadıBende neden çıkmadı 😀 ne garip biriyim 😃
böyle durumlarda kapatıp 1 saat kapalı şarj edin. Eğer şarj düşükse 1,5-2 saat şarj edin. batarya kendine gelir.Güncelleme aldım diye habire yeniden başlattım ve batarya dik bir düşüşte.
![]()
Bende de çıkmadı![]()
Doğru diyorsun da uyarı vermeden şarj etmek zararlı değil mi? Ben uyarı vermeden şarja hiç takmadım. Bilgisayara bağlayınca işler değişiyor tabi. Şarjı kesemiyorsun. Neyse reis, senin dediğini yapacağım. Şimdi şarja takıp sabaha kadar bırakacağım.böyle durumlarda kapatıp 1 saat kapalı şarj edin. Eğer şarj düşükse 1,5-2 saat şarj edin. batarya kendine gelir.
Yükseltme hataların geri yüklemek işe yaramamış anlaşılan. Hard reset at. Benim cihazda şimdilik hiçbir sorun yok, güncellemeyle gayet stabilleşti. Ama bana temiz gelmiyor ya. Hard reset atarım belki ben de. Zaten senin 2 çaren var. Birisi hard reset atmak. Diğeri ise ROM işlerine girişmek.Yav bu oyun açmadığım halde ısınıyor cihaz güncelleme den sonra oldu düzeltme güncelleme si de fayda etmedi hard reset mi atmam lazım son çare cihaz 309k bu arada.![]()
Şimdi baktım da pil grafiği normalleşmiş. Ama yine de takmakta yarar var sanırım.Doğru diyorsun da uyarı vermeden şarj etmek zararlı değil mi? Ben uyarı vermeden şarja hiç takmadım. Bilgisayara bağlayınca işler değişiyor tabi. Şarjı kesemiyorsun. Neyse reis, senin dediğini yapacağım. Şimdi şarja takıp sabaha kadar bırakacağım.
Şimdi normal e döndü ya meğerse virüs taraması yapıyormuş kapsamlı, yükseltme hatalarını geri yüklemek işe yaradı anlayacağın sonunda hiç sorun kalmadı maşallah.Yükseltme hataların geri yüklemek işe yaramamış anlaşılan. Hard reset at. Benim cihazda şimdilik hiçbir sorun yok, güncellemeyle gayet stabilleşti. Ama bana temiz gelmiyor ya. Hard reset atarım belki ben de. Zaten senin 2 çaren var. Birisi hard reset atmak. Diğeri ise ROM işlerine girişmek.
1.cisi pc suite guncelleme icin en iyi yoldur,sana gelen 20b de pc suite'in hicbir payi yoktur,imeiine ne geldiyse onu gosterir yani otadan da onu alacaktin.Ha 20b ha 20c ikisinin de icerigi ayni ulkeden ulkeye fark etmiyo bu romlar.tr 20c=ame 20bŞimdi baktım da pil grafiği normalleşmiş. Ama yine de takmakta yarar var sanırım.
Uygulama oyunlar falan için appsaver programı var mağazadan indir onu aç hepsinin apksini çıkar pcye at ve obb~ data dosyalarını kopyalayıp pc ye at hard resetten sonra apk kur ama sonra obb ve datayi android e kopyalaYav [MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] bu güncelleme bana yaramadı gece sesli alıp wi-fi falan kapatıp yattım sabah kalktım sessiz e almış wi-fi açık ve wi-fi kapatamadım telefonu kapatıp açınca düzeldi büyük ihtimal hard reset atacam ama ondada birsürü üyelik hesap uygulama hesap nasıl yedekliyecem![]()
Bende çıkmadı o seçenek ama ana menüde özellikleri gösteren ekran yokAna ekranda menu tuşuna basıp ana ekran ayarlarına girin buradan do you know tikini kaldırın
![]()
"Güncelleme yaramadı" desene.Yav [MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] bu güncelleme bana yaramadı gece sesli alıp wi-fi falan kapatıp yattım sabah kalktım sessiz e almış wi-fi açık ve wi-fi kapatamadım telefonu kapatıp açınca düzeldi büyük ihtimal hard reset atacam ama ondada birsürü üyelik hesap uygulama hesap nasıl yedekliyecem![]()
1.cisi pc suite guncelleme icin en iyi yoldur,sana gelen 20b de pc suite'in hicbir payi yoktur,imeiine ne geldiyse onu gosterir yani otadan da onu alacaktin.Ha 20b ha 20c ikisinin de icerigi ayni ulkeden ulkeye fark etmiyo bu romlar.tr 20c=ame 20b
Hard reset attım bitti şimdi bütün ayarlarımı yapıyorum bakalım zaten bütün uygulamaları kendi otomatik kurdu valla google yedekleme sayesınde"Güncelleme yaramadı" desene.![]()
Telefonu kapat. Ses kısma ile güç tuşuna aynı anda bas LG logosu gelince hemen ses kısma + ses açma tuşuna basılı tut ekran gelicek orda ses tuşuyla ilerleyeceksin Yes de bidaha soru soracak yine yes de hard reset atar.Telefonu güncelledikten sonra LG klavyeyle aram pek iyi değil. Mesela "ş" harfini yazmak için s harfini sağa doğru hızlıca kaydırıp yazardım. Şimdi hızlıca kaydırdığımda ş harfi yerine * simgesi oluyor. Güncellemeyle gelen sorunum bu. Birde ayarlardan pile girince ana ekran bile şarj yiyor. Hard reset atmakta fayda var. Hard reset nasıl atılıyordu beyler?
Eyvallah yedekliyip atarım şimdi.Telefonu kapat. Ses kısma ile güç tuşuna aynı anda bas LG logosu gelince hemen ses kısma + ses açma tuşuna basılı tut ekran gelicek orda ses tuşuyla ilerleyeceksin Yes de bidaha soru soracak yine yes de hard reset atar.Kolay gele
![]()
Beyler font server ve svi setting gibi bunlari nasil durdurcam durduruyorum 5 dk sonra tekrar aciliyo
Bende çıkmadı o seçenek ama ana menüde özellikleri gösteren ekran yok
![]()
Stock widget dedigin programmiHome tuşuna basılı tut, karşına gelen ekranda sağ altta görev yöneticisi yazıyor oraya gir, üç çubuk üst üste bir tuş var sanal tuşlarımızda ona bas ve Ayarlar seçeneğine tıkla ardından hizmetleri durdur var ona gir ordan SVI Settings'i işaretle. Ramı temizle yap Stock widget ile sorun ortadan kalkar büyük ihtimal.
Stock widget dedigin programmi
Haa bana boyle konusunStock widget yani telefonun sana verdiği widgetler, widgetlerine gir orda gri renk bir ram temizleme widgeti var onu ekranına ekle sonra ram boşlat veya temizle diye altında seçenek var ona basınca temizler
![]()