LG G2 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yazdıklarınızı bi süredir takip ediyorum. allaha şükür g2 ile ilgili birçok bilgi büyük sahibi oldum. fakat hala kararsızım. lg g2 mi general mobile elite mi nexus 5 mi ? üçünün fiyatı da üç aşağı beş yukarı aynı. benim g2 de en çok korktuğum şey ram'in bana yetmemesi. multitaskingi aktif bi şekilde kullanıcam ve tlefona bol bol uygulama yüklicem o yüzden donma kasma yaşarmıyım? (özellikle 10-12 ay sonra falan .yani telefon dolduktan sonra) bi yardımcı olur musunuz?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Memo nasil yapilacak o dediğin bilgim yok hiç
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] in konularında var. Android 4.4.2 kitkat yükleme gibisinden bir şeyler yazıyordu başlıkta. Orada anlatımı var. Almanya son sürüm yükleyin. Yapamazsanız yardımcı olacaklardır, ben bakamıyorum, tapatalktayım kusra bakmayın.

Baran1231

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar izmirde direk genpo cankaya servisin cevresindeki telefoncudan genpo 2 yil garantili beyaz 16 gb 0 kutusunda lg g2 buldum arakdaşımın tanıdıgı oldugu icin indirim yaptı ve 950 tl ye aldım genpo servis iyi midir ?

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya şimdi farkettim . bu cloudy 1.1 de radyo çalışmıyor. normal her stock rom varken çalışıyordu kenliginden vardı radyosu 404k da bu cloudy 1.1 de radyo aç diom tepki yok .ss ne yapabiliriz

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ya şimdi farkettim . bu cloudy 1.1 de radyo çalışmıyor. normal her stock rom varken çalışıyordu kenliginden vardı radyosu 404k da bu cloudy 1.1 de radyo aç diom tepki yok .ss ne yapabiliriz
Hicbir sey yapamazsin,g3un radyo cipi farkli oldugu icin fm radio portlanamiyormus.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Radyo dinleyemeyecekmiyim yani sucrofe
Bunun icin ya root yapmaniz ya da rom atmaniz lazim tr garantili telefonlarda trt vergisi yuzunden radyo yok,ama yazilimla aktif edilebiliyo diye biliyorum kesin konusmadim cunku bu yontem 310k'dan sonraki serilerde calisiyormu ortada bir belirsizlik var.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yazdıklarınızı bi süredir takip ediyorum. allaha şükür g2 ile ilgili birçok bilgi büyük sahibi oldum. fakat hala kararsızım. lg g2 mi general mobile elite mi nexus 5 mi ? üçünün fiyatı da üç aşağı beş yukarı aynı. benim g2 de en çok korktuğum şey ram'in bana yetmemesi. multitaskingi aktif bi şekilde kullanıcam ve tlefona bol bol uygulama yüklicem o yüzden donma kasma yaşarmıyım? (özellikle 10-12 ay sonra falan .yani telefon dolduktan sonra) bi yardımcı olur musunuz?
9 ay oldu 6 gb oyun uygulama yüklü donma kasma yok denecek kadar az , virüs taraması yaparken kasıyor ama anlık bişey yani sorun yaşamazsın bu yandan. :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] bu güncellemenin bana geleceği yok. Şuan bilgisayara LG Pc Suite'i indiriyorum.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] bu güncellemenin bana geleceği yok. Şuan bilgisayara LG Pc Suite'i indiriyorum.
Sen bilirsin, bu arada sanki telefon mesaj bildirim için wi-fi ve veri bağlantısı nı kendi kendine açmaya başladı güncelleme den sonra emin olayım sonra hataları geri yükle derim.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Sen bilirsin, bu arada sanki telefon mesaj bildirim için wi-fi ve veri bağlantısı nı kendi kendine açmaya başladı güncelleme den sonra emin olayım sonra hataları geri yükle derim.
Hataları geri yükle işlemi ile düzeliyor. Vaktin olduğu zaman yapman iyi olur. Uzun sürüyor.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
@Bloother reis ''OTA üzerinden güncellenen cihazlarda hata oluşabiliyor'' demişti sanki bir ara. LG Pc Suite ile güncelliyorum şuan. Yavaş biraz.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Yav ne oluyor anlamadım. Telefonu LG Pc Suite ile güncelledim. Telefonu LG Pc Suite'e bağladığımda hemen ''Güncelleme yapılsın mı'' diye sordu. Ben de evet dedim ve güncelledim. Ama yazılım bilgilerine girince hala 20a yazıyor. Ne oluyor yahu?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şimdi gördü güncellemeyi. Fakat [MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] 'e 20c gelmişti ama bana 20b uyarısı verdi. Güncelleyeyim mi acaba?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Yav ne oluyor anlamadım. Telefonu LG Pc Suite ile güncelledim. Telefonu LG Pc Suite'e bağladığımda hemen ''Güncelleme yapılsın mı'' diye sordu. Ben de evet dedim ve güncelledim. Ama yazılım bilgilerine girince hala 20a yazıyor. Ne oluyor yahu?

Şimdi gördü güncellemeyi. Fakat [MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] 'e 20c gelmişti ama bana 20b uyarısı verdi. Güncelleyeyim mi acaba?

Güncelle tekrar güncelleme geliyo bende öle olmuştu

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0

LG firmware listesinde 20b yok AME için niye öyle diyor ki acaba

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Belki program buga girmiştir 20Cdir :D. Yükle sonra bir güncelleme daha gelir büyük ihtimal. Pc suite üzerinden rom indirip kuruyor, telefondan sadece güncellemeyi çekip indiriyor. Zamanın bolsa pc suiteden zamanın azsa telefon üstünden yap :D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
LG firmware listesinde 20b yok AME için niye öyle diyor ki acaba

Bilmiyorum ki reis. Güncelliyorum.

Belki program buga girmiştir 20Cdir :D. Yükle sonra bir güncelleme daha gelir büyük ihtimal. Pc suite üzerinden rom indirip kuruyor, telefondan sadece güncellemeyi çekip indiriyor. Zamanın bolsa pc suiteden zamanın azsa telefon üstünden yap :D

Acaba iptal edip telefona güncelleme gelmesini mi beklesem? Yoksa bu bitmeyecek gibi ya.