snowdrop
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Ben dün akşam aldım , Xperia Z 'mi sattım Xperiz Z2 aldım, Ben Z2'yi 4K video çekeyim diye almadım. Aman çok ısınırsa elimde yada cebimde patlar korkusuyla da almaktan vazgeçmedim. Herkesin sevdiği şeyler vardır, sorunlu olsa da alırsın ve milletin sorun yaptığı şeyler sende sorun olmaz.Sanki sorunlu bir cihaz alsan , insanlar kendi arasında seni göstererek fısır fısır konuşarak ayıplayacaklar .
Fıstık gibi telefon, çok ta memnunum.
Kaldı ki düzeltemeyecekleri bir sorun olsa geri toplarlar, bu japon'lar böyle şeylerde çok gurur yaparlar.
Herkes teknoloji gurusu olmuş aletlerdeki sorunları mikroskopla nano boyutta inceliyor, rahatsızmısınız ? yada bu şekilde yakında rahatsız ve tatminsiz insanlar olursunuz hafazanAllah. =) Az geniş olun yaw. Kasmayın kendinizi.
Herkes sevdiği beğendiği bir şeyi olduğu haliyle kapasitesi kadar kullansın. Vesselam.
Fıstık gibi telefon, çok ta memnunum.
Kaldı ki düzeltemeyecekleri bir sorun olsa geri toplarlar, bu japon'lar böyle şeylerde çok gurur yaparlar.
Herkes teknoloji gurusu olmuş aletlerdeki sorunları mikroskopla nano boyutta inceliyor, rahatsızmısınız ? yada bu şekilde yakında rahatsız ve tatminsiz insanlar olursunuz hafazanAllah. =) Az geniş olun yaw. Kasmayın kendinizi.

Herkes sevdiği beğendiği bir şeyi olduğu haliyle kapasitesi kadar kullansın. Vesselam.