LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
beceriksizlikle pek alakali olduğunu dusunmuyorum cunku sonucta sadece apk yukleyip 1 tusa basiyor :D

Ne bilebilirim, belki indirirken eksik indi veya yüklemeyi doğuru düzgün yapamadı, telefonu kapattı açtı bişiler kurcaladı vs vs. :P

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşın beceriksizliğidir ben orasını bilemem. Sayfada şu videolar bölümüne girip baksanız orda görüceksiniz custom rom videosunu, tüm linkler var.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Knock on'da hiç bir problem yok. Kapatmak için sadece durum çubuğuna 2 kez tıklayın, açmak için ekranın her hangi bir yerine tıklayabilirsiniz. Kilit ekranında boş olan her hangi bir yere tıklarsanız ekranı kapatabilirsiniz. Kilit ekranı ve Telefon kapalı olması haricinde durum cubuğundan kapatabiliyorsunuz onun haricinde kilit ekranından veya telefon kapalıyken her yerden kapanıyor.

Hiç ısınmıyor, Stock'un aksine kat kat daha soğuk, oyunlarda ısınma problemide en aza düşürülmüş. Siz galiba farklı sürümler denemişsinizdir. Facedeki sayfamda Custom rom yükleme videomdaki linkleri kurup denerseniz daha sağlıklı olabilir.
eski replika s4umu cokertip 2 gun rom arayinca g2 ye bisey yuklemek biraz korkutuyo. bir de yukleme sekilleri farkli olunca :D simdi tirsa tirsa twrp yi yukledim backup aldim. :D simdi diyelim rom yuklerken bi sıkıntı oldu telefon acilmiyor. twrp ye nasil girebilirim ve direk restore dersem backup aldigim haline doner demi ?

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne bilebilirim, belki indirirken eksik indi veya yüklemeyi doğuru düzgün yapamadı, telefonu kapattı açtı bişiler kurcaladı vs vs. :P
facebooktaki verdiginiz cm11 linkini ve gapps i indirip kurmaya calistim. cm11 kurarken iki kez md5 dosyasi bulunamadi diye uyari verdi ve sanirim onu atlayip gappsi kurdu ama yinede success diye yazdi. bende kurulmadi diye dusunerek restore yaptim.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
facebooktaki verdiginiz cm11 linkini ve gapps i indirip kurmaya calistim. cm11 kurarken iki kez md5 dosyasi bulunamadi diye uyari verdi ve sanirim onu atlayip gappsi kurdu ama yinede success diye yazdi. bende kurulmadi diye dusunerek restore yaptim.
Ben de [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]'in sayfasından indirdim linkleri,önce gapps+romu aynı anda flashlamayı denedim failed verdi.daha sonra tek tek yaptım 2dk sonra cyanogen açıldı:D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
3845*#802# olması lazımdı sanırım buna gir Settings'e gir en aşağıda Update Touch Frimware var ona tıkla 10 15 saniye dokunmatik çalışmayacak ondan sonra çalışıcak. Büyük ihtimalde knock on sorunu düzelir veya hafifler.

3845#*802# miş denedim şimdi diğeri yanlış.
O kod cyanogende çalışmıyor malesef,denemiştim zaten:D

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] ya bu g2 de türkçe karakter yokmu hani direk yani ipHonedeki gibi suruklemeden olcak z1 deki gibi indirmeden direk. orjinalde varmi

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Arkadaşın beceriksizliğidir ben orasını bilemem. Sayfada şu videolar bölümüne girip baksanız orda görüceksiniz custom rom videosunu, tüm linkler var.

Knock on'da hiç bir problem yok. Kapatmak için sadece durum çubuğuna 2 kez tıklayın, açmak için ekranın her hangi bir yerine tıklayabilirsiniz. Kilit ekranında boş olan her hangi bir yere tıklarsanız ekranı kapatabilirsiniz. Kilit ekranı ve Telefon kapalı olması haricinde durum cubuğundan kapatabiliyorsunuz onun haricinde kilit ekranından veya telefon kapalıyken her yerden kapanıyor.

Hiç ısınmıyor, Stock'un aksine kat kat daha soğuk, oyunlarda ısınma problemide en aza düşürülmüş. Siz galiba farklı sürümler denemişsinizdir. Facedeki sayfamda Custom rom yükleme videomdaki linkleri kurup denerseniz daha sağlıklı olabilir.

Snapshot sürümü indirdim (weekly e göre daha stabil sürüm) telefon açarken knock on çalışıyor ama ekran biraz geç geliyo ama telefon durum çubuğu hariç knock on ile kapanmıyo fifa 14 ve azck mc4 oynadm mı el yakıyor sadece oyunda deil internette de böyle

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Snapshot sürümü indirdim (weekly e göre daha stabil sürüm) telefon açarken knock on çalışıyor ama ekran biraz geç geliyo ama telefon durum çubuğu hariç knock on ile kapanmıyo fifa 14 ve azck mc4 oynadm mı el yakıyor sadece oyunda deil internette de böyle
Oyunlarda stockta da yakıyor aynı değisen bir şey yok normal ısınması,internette gezinirken ısınma yok ama.

MecEngineer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. G2 telefonumla bir takım yazıların fotografını çekiyordum. Bir iki sayfadan sonra kamera odaklanmamaya başladı. Kamera ayarlarını defalarca sıfırladım, fabrika ayarlarına döndüm ama yok. Ön kamera çok daha net şuan arka kameradan. Iphone 3s te kameradan illallah edip bu telefonu almıştım, iyiydi de ama sapıttı. Ha bir de fabrika ayarlarından sonra gece sessiz veya titreşimde bıraktığım telefon sabah sesli oluyor. Bu iki sorunu nasıl aşacağım?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Arkadaşlar merhaba. G2 telefonumla bir takım yazıların fotografını çekiyordum. Bir iki sayfadan sonra kamera odaklanmamaya başladı. Kamera ayarlarını defalarca sıfırladım, fabrika ayarlarına döndüm ama yok. Ön kamera çok daha net şuan arka kameradan. Iphone 3s te kameradan illallah edip bu telefonu almıştım, iyiydi de ama sapıttı. Ha bir de fabrika ayarlarından sonra gece sessiz veya titreşimde bıraktığım telefon sabah sesli oluyor. Bu iki sorunu nasıl aşacağım?

Lg sitesinden driver , support tool ve pc suiteyi indirip kur pc suiteden veya support tooldan yükseltme hatalarını geri yükle diyin orjinal romu indirip kurar sorun yazılımsal ise düzelmesi lazım donanımsal ise servis yolu göründü :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu gece de ben sessizde bırakayım bakalım sabah sesi açacak mı? :D
Bu bir sorun değil ki. Belki de LG'nin akıllı modlarından biridir.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ya bişey sorcam bu g2 nin klavyesinde otomatikman türkçe karakter yokmu iphonedeki gibi sürükleme haric z1 dede aynı klavye o sekil indirmeden g2 dede yokmu

fgbvhjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu gece de ben sessizde bırakayım bakalım sabah sesi açacak mı? :D
Bu bir sorun değil ki. Belki de LG'nin akıllı modlarından biridir.
Bu ses açma olayı bende de var gece wifi kapattigim zaman sesi acmiyor bu ses acma olayi wifi le ilgili olabilir

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ya bişey sorcam bu g2 nin klavyesinde otomatikman türkçe karakter yokmu iphonedeki gibi sürükleme haric z1 dede aynı klavye o sekil indirmeden g2 dede yokmu

Hayır yok. Touchpal kullan. Klavyenin kralıdır.

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]'in sayfasından indirdim linkleri,önce gapps+romu aynı anda flashlamayı denedim failed verdi.daha sonra tek tek yaptım 2dk sonra cyanogen açıldı:D
dediginiz gibi tek yapaym dedim yeni ayni sey yazdi ve yuklemesi 10 15 saniye falan surdu :S :D

uhezy9am.jpg

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
3uzetusa.jpg

Arkadaşlar cm ile ekran sürem,baya da bir uygulama yükledim bugün real racing,dead trigger vs stocktan daha iyi geldi bana genelde 6,5 saat ekran süresi alıyodum bundan 8'i görücem galiba.

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3uzetusa.jpg

Arkadaşlar cm ile ekran sürem,baya da bir uygulama yükledim bugün real racing,dead trigger vs stocktan daha iyi geldi bana genelde 6,5 saat ekran süresi alıyodum bundan 8'i görücem galiba.
gelistirici seçeneklerini aktiflestirdiyseniz ayarlarda performans diye bir menu beliriyor onu pil tasarrufu yaptım. daha da uzun gidebilir dediginizden :D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
gelistirici seçeneklerini aktiflestirdiyseniz ayarlarda performans diye bir menu beliriyor onu pil tasarrufu yaptım. daha da uzun gidebilir dediginizden :D
Biliyorum onu ben performansa ayarladım ona rağmen böyle:D 3g ile nette gezerken denicem onu.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
3uzetusa.jpg

Ben stock ta 8.5 gördüm bunda 10 görürüm heralde benim rom sorunlu demekki :)

tahirgungor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Dünden beri benim bir sorunum var.Telefon sanki kulaklık takılıymış gibi algılıyor ve ahizesinden ses vermiyor.Bir fikriniz var mı ne yapabilirim?
Ayrıca telefonu yedekleme yapmak istediğimde ise %58 de yedekleme sırasında bi hata oluştu diyip tekrar başlatıyor telefonu.