LG G2 Kullanıcıları Kulübü

StevenGerrard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siyah 16 gb g2 ile aranıza katıldım . Knock code güncellemesini falan yaptım.Sistem hatalarını geri yükleme önermiş çoğu kişi ama ama bu sistem hatalarını geri yüklemek için neler indirmemiz gerekiyor ne yapmam lazım ? birde geri yükleme sonucunda telefon rootlu gözüküyormuş galiba sorun yaratır mı

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Siyah 16 gb g2 ile aranıza katıldım . Knock code güncellemesini falan yaptım.Sistem hatalarını geri yükleme önermiş çoğu kişi ama ama bu sistem hatalarını geri yüklemek için neler indirmemiz gerekiyor ne yapmam lazım ? birde geri yükleme sonucunda telefon rootlu gözüküyormuş galiba sorun yaratır mı

Hoşgeldin aramıza. Yhgy işlemi için pc suite ve mobile support tool kurman yeterli. Lg resmi sitesinin destek bölümünden indirebilirsin. Ya da forumda LG bölümünde açtığım kitkat rehberinden indirebilirsin.
Son cümlene bir şey diyemicem henüz o şekilde servise gönderen olmadı.

StevenGerrard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hoşgeldin aramıza. Yhgy işlemi için pc suite ve mobile support tool kurman yeterli. Lg resmi sitesinin destek bölümünden indirebilirsin. Ya da forumda LG bölümünde açtığım kitkat rehberinden indirebilirsin.
Son cümlene bir şey diyemicem henüz o şekilde servise gönderen olmadı.
saolun hocam peki telefonun açılmaması gibi sorunlar çıkabilir mi hatasız yükleme olsa bile

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
saolun hocam peki telefonun açılmaması gibi sorunlar çıkabilir mi hatasız yükleme olsa bile

Hocam yeni almışsanız ve problem yoksa boşuna yüklemeyin ayrıca root yazma problemi artk yok ve eğer açılmazsa hard reset atın yedek almayı unutmayn

StevenGerrard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyun oynayan biriym 1 gün gidiyor genelde ama o kadar abartılacak kadar değil oyun oynama zamanım

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] sende bir uygulama vardı,derece RAM kullanmı ,CPU derecesi,batarya derecesi falan gösteriyordu adı neydi ya onun:D

vetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar orjinal roma dondum fakat simdide download moda girmiyor. Nasil cozebilirim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar orjinal roma dondum fakat simdide download moda girmiyor. Nasil cozebilirim

Eğer rom sorunsuz kurulmuşsa Download mod'a girmemesi imkansız. Telefon pc'ye bağlıysa çıkarın. Telefonu kapatın, ses açma tuşuna basılı tutarak telefonu pc'ye bağlayın. Bağlarken kesinlikle elinizi tuştan çekmemeniz gerekir. Ekranda download mod yazana kadar elinizi çekmeyeceksiniz.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yükseltme hatalarını geri yükle yapın. Yaptıysanız bir de hard reset deneyin. O da olmadı bilgisayardaki lg sürücülerini kontrol edin. O da olmadı başka bir pc'de deneyin. Yine de olmazsa bir şey diyemicem.

vetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yükseltme hatalarını geri yükle yapın. Yaptıysanız bir de hard reset deneyin. O da olmadı bilgisayardaki lg sürücülerini kontrol edin. O da olmadı başka bir pc'de deneyin. Yine de olmazsa bir şey diyemicem.
hard reseti denedim. olmadı malesef..simdi yukseltme hatalarıni gider yapacam bakalım insallah cozulur

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar bugün cm11 yükledim inanılmaz memnunum şuan için,G2'nin sadece knock on özelliğini kullanıyodum zaten cm bana çok iyi geldi tavsiye ediyorum.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Isınma yok gibi bende,arayüz bildiğin stock android zaten:D knock on konusuna katılıyorum adam gibi çalışmıyo.

3845*#802# olması lazımdı sanırım buna gir Settings'e gir en aşağıda Update Touch Frimware var ona tıkla 10 15 saniye dokunmatik çalışmayacak ondan sonra çalışıcak. Büyük ihtimalde knock on sorunu düzelir veya hafifler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

3845#*802# miş denedim şimdi diğeri yanlış.

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bu yeni gelen guncellemeyle sarj ve isinma sorununun duzelmesi gerekmiyormuydu ? hic bisey degismedi hala isiniyo ve sarj ayni gidiyor. Eger cm11 de boyle sorunlar yoksa ve knock on duzgun calisiyorsa Cm11 yukleyecegim. en stabil surumunu ve gappsi link atabilir misiniz? Daha twrp yi bile yukleyemedim :D Ayrica facebooktaki sayfada birisi verdiginiz apk ile twrp yuklerken telefon cokertmis boyle bi ihtimal var mi ?
uju9u5a8.jpg

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ya bu yeni gelen guncellemeyle sarj ve isinma sorununun duzelmesi gerekmiyormuydu ? hic bisey degismedi hala isiniyo ve sarj ayni gidiyor. Eger cm11 de boyle sorunlar yoksa ve knock on duzgun calisiyorsa Cm11 yukleyecegim. en stabil surumunu ve gappsi link atabilir misiniz? Daha twrp yi bile yukleyemedim :D Ayrica facebooktaki sayfada birisi verdiginiz apk ile twrp yuklerken telefon cokertmis boyle bi ihtimal var mi ?
uju9u5a8.jpg

Arkadaşın beceriksizliğidir ben orasını bilemem. Sayfada şu videolar bölümüne girip baksanız orda görüceksiniz custom rom videosunu, tüm linkler var.

Hocam bende çok ısınıyordu menuler arayüz kötü knock on tam çalışmıyo stock en iyisi bea

Knock on'da hiç bir problem yok. Kapatmak için sadece durum çubuğuna 2 kez tıklayın, açmak için ekranın her hangi bir yerine tıklayabilirsiniz. Kilit ekranında boş olan her hangi bir yere tıklarsanız ekranı kapatabilirsiniz. Kilit ekranı ve Telefon kapalı olması haricinde durum cubuğundan kapatabiliyorsunuz onun haricinde kilit ekranından veya telefon kapalıyken her yerden kapanıyor.

Hocam bende çok ısınıyordu menuler arayüz kötü knock on tam çalışmıyo stock en iyisi bea

Hiç ısınmıyor, Stock'un aksine kat kat daha soğuk, oyunlarda ısınma problemide en aza düşürülmüş. Siz galiba farklı sürümler denemişsinizdir. Facedeki sayfamda Custom rom yükleme videomdaki linkleri kurup denerseniz daha sağlıklı olabilir.

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşın beceriksizliğidir ben orasını bilemem. Sayfada şu videolar bölümüne girip baksanız orda görüceksiniz custom rom videosunu, tüm linkler var.
beceriksizlikle pek alakali olduğunu dusunmuyorum cunku sonucta sadece apk yukleyip 1 tusa basiyor :D