Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
Iphone kullaniyosun kac gundur ios mu daha iyi android mi sence![]()
Ben 2 sene jb'li iphone kullandım. android daha iyi elbette.
Iphone kullaniyosun kac gundur ios mu daha iyi android mi sence![]()
Yükseltme hatasi lg pc suiteden olmuyor mu ayri bir program mi gerekiyordu
Support tool bende kurulu degil ne ise yariyor bir de linkini verebilir misinizFarketmez ikisi de olur. Zaten hem pc suite hem de mobile support tool mutlaka kurulu olmalı.
Abi simdi sordugum soru su bende pc suite yukli baska sey yuklemeden sadece onla yazilim hatalarini duzeltebilir miyimBenim açtığım rehberde linki var.
Abi simdi sordugum soru su bende pc suite yukli baska sey yuklemeden sadece onla yazilim hatalarini duzeltebilir miyim
Abi simdi sordugum soru su bende pc suite yukli baska sey yuklemeden sadece onla yazilim hatalarini duzeltebilir miyim
Arkadaşlar LG G2 32gb model tr romlu telefonum son knock code güncellemesini aldı.Bir kaç gündür gece yatarken telefonum sesli de ama sabah kalkınca titreşime geçmiş oluyor sadece alarm kuruyorum alarmı kapatıyorum uyanınca acaba alarmı kapantınca titreşime mi geçiyor anlamadım
20c ye guncelledikten sonra aksam sessizde yatinca sabah seslide oluyor bu durum hard resetle falan duzelmiyor sizinki de benzer bir durum sanırımyok o ben değildim.herhangi bir battery programı yada bu şekilde görev yapan bir program kullanmıyorum ilk aldığım gibi telefon sadece güncelleştirme geldikçe yaptım bu kadar.sanırım hard reset atmam gerekicek teşekkür ederim.
bende pc suıte de var support tools ta lg mobıle drıverda kurulu ama yükseltme hatalarını onar olmuyor ikisindede nedenTuna abinin konusundan Support Tool'u indir bide şu LG Driveri indir: http://tool.xcdn.gdms.lge.com/dn/downloader.dev?fileKey=UW00120120425
Kurulumlar tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat ve yükseltme hatalarını yapmaya başla.
Pc Suite güncelleme geldi onu yap olur.bende pc suıte de var support tools ta lg mobıle drıverda kurulu ama yükseltme hatalarını onar olmuyor ikisindede neden
Bende de hep soruyor ve sinir bozucu bir durum.One more question arkadaslar bu durum hep boyle mi her seferinde actigimda soracak mi![]()
One more question arkadaslar bu durum hep boyle mi her seferinde actigimda soracak mi![]()
Gelistirici guncelledi ama ne degisti bilmiyorum israrlar sonucu free yukledi buyurun v1,2 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.launcher2.theme.rocketg3
Bence güzel olmamış. Fazla değişiklik yok.Menüsü falan değişmiş baksana![]()
V0.5 hala en iyisi benceBence güzel olmamış.
Sıkıntı yok dostum benimkide 260 gosteriyo, almanyadan almistim teli.Arkadaşlar arkadas almanya 20d yuklemis ama emran gorunfusu bu 466 hala normal mi![]()
Hemen facete paylasmisMenüsü falan değişmiş baksana![]()
Arkadaşlar bana g3 panelinin linkini atabilecek varmı