[REHBER] LG G2 4.4.2 KitKat Sürüm Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bunlardan eminim hocam.

Bu arada Teamwiewer açabiliriz.

Onlardan eminsen ve antivirus'ün devredışı ise. Automatic offline procedure.vbs'yi çalıştırdığında flashtool açılacak. Normal web upgrade test butonuna basınca ülke ve dil penceresi çıkmıyorsa ya windows'tan dolayı ya da eksik lg sürücüleri var. Usb hata ayıklama modu da açıktı değil mi? Güvenlik'ten de bilinmeyen kaynaklar açık doğrulama kapalı olsun. Geliştirici seçeneklerinden de usb hata ayıklama ve sahte konumlara izin ver açık olsun.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tamam hocam tw 9 son sürümü indirin kurun ID Şifreyi özel mesaj olarak atın ben pcye bağlanıp 2dakikada yapıyım :D

Arkadaş beceremediğinden değil sistemi izin vermediğinden yapamıyor. Bağlan bakalım yapabilcen mi? :P

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaş beceremediğinden değil sistemi izin vermediğinden yapamıyor. Bağlan bakalım yapabilcen mi? :P

Tuna abey kaç kere söyledim yine söyliyim Win 8 olsun 7 olsun fark etmiyor. 2 saat uğraştık ve sonunda yaptık. Driverleri falan herşeyi sildik baştan yükledik bazı şeyleri denedik ve oldu :D yani sistemle alakalı değil tamamen güvenlik duvarı ve virüs programı ile alakalı. Bize uyarı vermeden soru soramadan indirdikten sonra bişiler karıştırıyor dosyların içinden siliyor falan filan sonra açınca saçma sapan hatalar cıkıyor. Arkadaşın telefon oldu bide rootladım üstünede 4k video çekme şeysinin linkini verdim işimiz bitti. GG Easy. :P

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] sağ olsun başarılı bir şekilde stock rom yüklemeyi başardım. TW9 ile yardımcı oldu kendileri. Sorun driverlardaymış onu öğrenmiş olduk.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar @Vikings sağ olsun başarılı bir şekilde stock rom yüklemeyi başardım. TW9 ile yardımcı oldu kendileri. Sorun driverlardaymış onu öğrenmiş olduk.

Genelde cıkan tüm hataların hemen hemen hepsi driverlerdan kaynaklı :D Rıca ederim :P

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bu ne la böyle root icin kırk takla rom için seksen takla :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
hata alanların yapması uzun sürüyor. Tuna abinin dediği gibi bende 30 saniyemi almıyor rootlamak 10 15 dakikada rom atıyor twrp üzerindende zaten dakikalar sürmüyor :P

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bu arada ALmanya 20d romunu yükledikten sonra 3g gelmiyor arkadaşlar. Hat var, çekiyor, ama 3g yok.

EDIT; yine bir [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] anlatımı ile çözdüm işi :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bu arada ALmanya 20d romunu yükledikten sonra 3g gelmiyor arkadaşlar. Hat var, çekiyor, ama 3g yok.

3 5 kişi sayfaya bu sorunla ilgili mesaj atmıştı. Bi hard reset at düzelmezse tekrar romu at :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

EDIT; yine bir @Bloother anlatımı ile çözdüm işi :D

Onada ben öğrettim zaten dimii TUNA ABİ ? :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
3 5 kişi sayfaya bu sorunla ilgili mesaj atmıştı. Bi hard reset at düzelmezse tekrar romu at :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Onada ben öğrettim zaten dimii TUNA ABİ ? :D

Yav he he. O yüzden hard reset at diyosun adama dimi. :D her şeyi benden öğreniyon bari düzgün aktar. :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=56637]mendocino[/MENTION] Abiler lütfen tartışmayın üzüyosunuz bak beni!

egeboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. 4.4.2 stock rom kullanıyorum. Cihazı rootladım. Rootu kaldırmak icin, lg tools'dan 'yükleme hataları geri yükle' desem orjinal romu indirip kurar mi? Rom atma işindn anlamıyorum. Basit bi yöntem arîyorum. Yardımcı olurmusunuz.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Merhaba. 4.4.2 stock rom kullanıyorum. Cihazı rootladım. Rootu kaldırmak icin, lg tools'dan 'yükleme hataları geri yükle' desem orjinal romu indirip kurar mi? Rom atma işindn anlamıyorum. Basit bi yöntem arîyorum. Yardımcı olurmusunuz.

Olur,cillop gibi oluyo ben yaptım:D

vetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar orjinal roma geri dondum. Fakat simdide cihazı download moda alamiyorum bir turlu..defalarca hard reset yaptim..2 kez yukseltme hatalarini duzelt yaptim..ne yaptiysam olmuyor.ses artirma tusuna basili halde kabloyu taktigimda cihaz download moda girmek yerine power tusuna basmisim gibi aciliveriyor..cozumu bilen yardim edecek varmi..

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar orjinal roma geri dondum. Fakat simdide cihazı download moda alamiyorum bir turlu..defalarca hard reset yaptim..2 kez yukseltme hatalarini duzelt yaptim..ne yaptiysam olmuyor.ses artirma tusuna basili halde kabloyu taktigimda cihaz download moda girmek yerine power tusuna basmisim gibi aciliveriyor..cozumu bilen yardim edecek varmi..
Daha önce hangi romdaydınız,telefona root atıp twrp yükleyin,daha sonrada marketten reboot menu indirip download moda alabilirsiniz telefonu,bu arada rom adam gibi yüklendiyse download moda girmeme gibi olasılık olamaz, telefon kapalı iken ses arttırma tuşuna basılı tutup(elinizi çekmeden)pcye bağladınız dimi,çok ilginç gerçekten.

vetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Almanya 20d romundaydim. Telefon kapalı iken ses artırma tusuna basıli tutarak elimi cekmeden kabloyu bagliyorum. Fakat telefon direk açıliyor..

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Almanya 20d romundaydim. Telefon kapalı iken ses artırma tusuna basıli tutarak elimi cekmeden kabloyu bagliyorum. Fakat telefon direk açıliyor..
Çok ilginç valla,aklıma bir şey gelmiyor lg driverların hepsi kurulu değil mi,yukarıda dediğim yöntemi deneyin bence.

vetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acaba pc kaynaklı olabilirmi..simdi pc deki driverlari, lg nin diger programlarıni silip tekrar yuklesem mi acaba..

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Acaba pc kaynaklı olabilirmi..simdi pc deki driverlari, lg nin diger programlarıni silip tekrar yuklesem mi acaba..
Deneyin bence olmazsa twrp kurun büyük ihtimal olur,yhgy işlemi olmuyor mu pc suiteden? yeniden kursun romu belki girer download moda.

vetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Program yhgy yaparken komutla download moda aldi zaten..fakat rom kurulumu bitince manuel olarak yine download moda gecemedim. Bende pcden olabilecegini dusunuyorum..simdi tum lg driverlerini programlarini sildim tekrar yukluyorum bakalim..

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Program yhgy yaparken komutla download moda aldi zaten..fakat rom kurulumu bitince manuel olarak yine download moda gecemedim. Bende pcden olabilecegini dusunuyorum..simdi tum lg driverlerini programlarini sildim tekrar yukluyorum bakalim..
Olacak bence %90 pc ile alakalı.