LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] malesef şuan flashlama şansım yok bilgisayar olmadığı için,peki pc suiteden yükseltme hataları geri yükle diyince root kalkmazmı,ahmet abinin root gitmişti galiba öyle diyince,sonra da pc suitede yüklerim 20C yi?

Öyle olabilir tabi. O da sonuçta bir çeşit stock rom flaşlama şekli.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12

Öyle yapayım o zaman sabahtan beri haber bekliyorum saolasın,bir de emin olmak için sorayım pc suiteden yükseltme hatalarını geri yükle mi yapıcam yoksa lg mobile support tooldan yükseltme hatalarını kaldır mı?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Öyle yapayım o zaman sabahtan beri haber bekliyorum saolasın,bir de emin olmak için sorayım pc suiteden yükseltme hatalarını geri yükle mi yapıcam yoksa lg mobile support tooldan yükseltme hatalarını kaldır mı?

Farketmez ikisi de aynı işi yapıyor. Sen Mobile support tool ile yap.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ah ulan bee. Şu ota'dan bi ben güncelleme alamadım sanırım. Şu heyecanı bi tadamadık. :D

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
20a amerıka yazılımından tr yazılımına flashamayı dusunuyorum. Flashlama yapınca kayıtlı programlar fılan sılınıyodu dı mı ?

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar tangoda istekleri engellemeyi nasıl yapıyoz gizlilik felan yok ayarlarda

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Mobile support tool ile yukseltme hatalarini kurtar dedim direk 20C kurdu,rootlu telefonu olan arkadaşlara duyrulur.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Gelen 20c imiş :) Knock Code da gelmiş. Güncelleme konusunda yık tabuları LG.

Şimdi de 20d kasıcaz :P

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Rootlu LG G2 V20C için kilit ekranı efektleri ekteki dosyayı indirin Adını
LGLockScreenSettings olarak değiştirin rootexplorer uygulaması aracılığı ile system/app in içine yapistirin.
Not: Önce LGLockScreenSetting uygulamasinin yedeğini alin
odex dosyasını silmeyin yoksa efektler görumez
jypezu2a.jpg

Link: https://drive.google.com/file/d/0B-0HMZPJ6iOjTGVDbE9vVG5kM1U/preview?pli=1

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Ekran görüntüsü kendi cihazimdan V20C

bi tesekkuru cok gormeyin

zihni08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler 90,1mb güncelleme uygulamalar olarak geldi yüklüyorum devamı sonra yükleyin

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Üstadım benim telefonda 4.2 10c var ve de rootlu. Supersu dan root yetkisini kaldırıp ota güncelleme yapsam sorun olur mu acaba? Geçmişte bir sorun yaşayınca 20b ye henüz geçmedim. Lakin görülen o ki 20c için olumlu yorumlar var dolayısıyla pc suit filan uğraşmak istemiyorum. Sizden açıklama bekliyorum. Teşekkürler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonu yeni aldım paralel ithalat 4.2.2 var şuanda, güncelleme merkezinde 20a gösteriyo güncelleme yapmalımıyım, yapmazsam 20c gelirmi telefona... teşekkürler...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Mobile support tool ile yukseltme hatalarini kurtar dedim direk 20C kurdu,rootlu telefonu olan arkadaşlara duyrulur.
Hayırlı olsun. Evet zaten o yöntem, geçerli olan en son sürümü yüklüyordu. Söylemeyi unuttum. :)
Gelen 20c imiş :) Knock Code da gelmiş. Güncelleme konusunda yık tabuları LG.

Şimdi de 20d kasıcaz :P

Hayır kasmayacağız. Çünkü Almanya 20D ile Türkiye 20C zaten aynı. Daha önce de söyledim. Harfler, ülkeler arasında üstünlüğü belirlemez. Ülke içinde üstünlük belirler.
Üstadım benim telefonda 4.2 10c var ve de rootlu. Supersu dan root yetkisini kaldırıp ota güncelleme yapsam sorun olur mu acaba? Geçmişte bir sorun yaşayınca 20b ye henüz geçmedim. Lakin görülen o ki 20c için olumlu yorumlar var dolayısıyla pc suit filan uğraşmak istemiyorum. Sizden açıklama bekliyorum. Teşekkürler...

Sizin için en sağlıklı yöntem, yükseltme hatalarını geri yükle olacaktır. Bu işlemi lg mobile support tool ile yapın. Doğrudan 20C kurulu olacak ve root kalkmış olacak. Supersu rootu tam kaldıramayabilir. Cihazınızın brick olma riski var.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Rootlu LG G2 V20C için kilit ekranı efektleri ekteki dosyayı indirin Adını
LGLockScreenSettings olarak değiştirin rootexplorer uygulaması aracılığı ile system/app in içine yapistirin.
Not: Önce LGLockScreenSetting uygulamasinin yedeğini alin
odex dosyasını silmeyin yoksa efektler görumez
jypezu2a.jpg

Link: https://drive.google.com/file/d/0B-0HMZPJ6iOjTGVDbE9vVG5kM1U/preview?pli=1

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi de adı zaten o şekilde. Apk dosyası bu? Ne değiştircez?

immortalsword

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bende sorunsuz bilader. Google Harita'yı açıyorum, oturduğum binaya el sallıyorum yahu. :D

bendede buluyor yerimi o sekilde ama accuweather ekle telefona bak bakalım bulacakmı yada gps programı indir bir tane uyduyu bulabilecek mi telefonun bir kontrol et derim. Türkiye cihazları için muhtemelen geçerli bu. Açık havada yandex mapi acıp bakıp düzgün çalıştığını sanmayın ve aynı zamanda geç buluyor yandex de dahi, google maps de aynı.. 4.2.2 de benim telefonumda sorunsuz çalışıyordu 4.4.2 de bunu farketmeyenler ya Tr değiller yada tam olarak kontrol edemiyorlar çünkü bu sorun şahsi deği..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ve LG ağzıyla kuş tutsa Telefonu istediği kadar hızlı yapsın, isterse verdiği güncelleme sürelerini düzeltsin, GPS i düzeltmedikden sonra LG G2 artık kim sorarsa sorsun benim düşüncem tavsiye edilemez çünkü telefonda GPS benim için önemli..

immortalsword

Asistan
Reaksiyon puanı
17
üstelik basit bir telefon değil bu, 32 gb lık g2nin fiyatı herkes benim kadar biliyor burada. En iyilerle kapıştığı idda edilen bir telefon üstelik..