LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] yardım edebilir misiniz üstteki sorum için?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
An itibari ile 20c sürüm güncellemesi geldi. Yükledim Bluethooth sorunu gitmiş ve Knock Code özelliği gelmiş :mrgreen:

LPMBLb.png

Hocam 20C Türkiye romu için mi?
Farklı cihaz mı?
311k modele gelirmi?

adelante55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon rootluykenn güncelleme yaparsan telefonu çökertirsin. Telefon brick olmadan zorlama daha fazla. Download moda alıp stock rom yükle. Root kalksın. Ondan sonra güncelleme yap. Sonra istersen rootlarsın.

Arkadaşım şimdi dediğini yapmaya çalıştım ancak telefon ne zaman baştan başlasa TWRP recovery modunda açılıyor, format da attım düzelmedi, download moduna da geçmiyor. devamlı recoveryde, usbden pcye bağlıyorum onu da görmüyor. recovery moddan çıkış yapamıyorum, başka bir çözüm yolu var mı?

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonumu yeni guncelledim, knock code gelmis ama cok basit, bu kadar basit olacağını hiç düşünmemiştim...

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Benimki 309k Türkiye romu. Yavas yavas gonderiyorlardir. Yakin zamanda sizinki de alir eger Türkiye romuysa.

Şarj bitimine bi detaylı fotoğraf atar misiniz foruma?
Sorunlar düzeldimi?
Oyun oynarken ısınma gittimi?
Arama ekranı düzeldimi?
Bluetooth düzelmiş bu güzel şarjı yiyen 1 faktördü.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şarj bitimine bi detaylı fotoğraf atar misiniz foruma?
Sorunlar düzeldimi?
Oyun oynarken ısınma gittimi?
Arama ekranı düzeldimi?
Bluetooth düzelmiş bu güzel şarjı yiyen 1 faktördü.

Benim sarjla ilgili bi sikintim yok. Daha 3 saat oldu kullanali ama bu gameloftun rivals night oyununu 20b de oynarken fazla isiniyodu. Ayni sorun hala devam ediyo. Bluethooth pili harcayan uygulamalar arasinda gozukmuyor buyuk ihtimal o sorun ortadan kalkmis arama ekranindaki sorun nedir bilmiyorum ama su ekranin gec aydinlanmasindan bahsediyosan o sorun devam ediyo bana gore bi sorun degil LG'nin kullanimi kolaylastirmak icin aldigi bi onlem. Bu arada knock code baya stabil suanda bende.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Beyler benim aklmda bi soru var bu bizim 20 c onlarn 20 d siyle esitmi yani gec cktigi icin harflendrmesimi farklı sadece

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Beyler benim aklmda bi soru var bu bizim 20 c onlarn 20 d siyle esitmi yani gec cktigi icin harflendrmesimi farklı sadece

Almanyada 15 tane 20 tane rom var frimware listesinde. Bizde ise 4 5 tane var. Onlar bir sürü çıkarttığı için a b c d e f diye gidiyor. Bizimkisi ile Almanya 20D'nin aynı evet.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Evet arkadaşlar yaptığımız saldırıdan sonra LG Türkiye'ye tekrardan güncelleme dağıttırabildik. Bize 3'cü plan muamelesi yapmalarına izin vermeyeceğiz :P Diğer operasyonlarda görüşmek üzere. C.K

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Almanyada 15 tane 20 tane rom var frimware listesinde. Bizde ise 4 5 tane var. Onlar bir sürü çıkarttığı için a b c d e f diye gidiyor. Bizimkisi ile Almanya 20D'nin aynı evet.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Evet arkadaşlar yaptığımız saldırıdan sonra LG Türkiye'ye tekrardan güncelleme dağıttırabildik. Bize 3'cü plan muamelesi yapmalarına izin vermeyeceğiz :P Diğer operasyonlarda görüşmek üzere. C.K

Hacı benim soruya biriniz cevap verin yav:D telefon rootlu ota yerine pc suite ile güncelleme alsam yine brick olur mu telefon,asıl bilgisayar serviste diğerinde flash tool falan var ama açılmıyo bir şeyler oldu.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Dostlar,rootlu iken güncellersek brick olma olayı yalnız ota için mi yoksa pc suiteden güncellesekte brick olur mu telefon,bilgisayarım bozuk stock rom atamam şuan, komşuda pc suite yüklü ordan yapıcam güncellemeyi cevabınıza göre.

Kesin bir şey diyemem. Riskli iş. Sen root kaldırmadan yükleme. TR 20C romunu indirip direkt flaşla bence.
Knock code pek stabil calismiyor genelde cebinden cikarinca 2.de algiliyor
Çünkü cebindeyken tenini algılarsa ya da parmağın değerse onu da bir dokunuş sayıyor. Doğal olarak yanlış şifre girmiş oluyorsun.
Hocam 20C Türkiye romu için mi?
Farklı cihaz mı?
311k modele gelirmi?

311k demek seri numarası demektir. Bunun ülkeyle, modelle hiçbir alakası yok. 309k da olsa 406k da olsa D802TR ise hepsi aynı anda güncelleme alır.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] malesef şuan flashlama şansım yok bilgisayar olmadığı için,peki pc suiteden yükseltme hataları geri yükle diyince root kalkmazmı,ahmet abinin root gitmişti galiba öyle diyince,sonra da pc suitede yüklerim 20C yi?

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Telefon calis ekran suresi normllesmis gecikme giderilmis:-)

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bı garıban bız kaldık heralde bıze guncelleme gelmemıs :/

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla girip bakıyorum su konuya root romm 20c 20d cnock kode muhabbetinden gına geldi yahu :D teli aldığım gün güncelleme geldi kitkat yklemedim 1 hafta sora yükledim hemen ardından 20d de geldi onuda yükledim bi hard reset caktım cnock kode de var ztn en basından beri ama bi kere bu nedir die bakmadım bile :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Illegal bisey istemis olacagim ama bu g2 ilk tanitilirken yok su kadar ses destegi var filan diyordu yani o kalitede muzikleri indirip deniyebilir miyim ozelden biri yazabilir mi

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bir de lg g2 nin weatherini g3 unki gibi yapmak istiyorum var mi yolu g3 temasi kullaniyorum ama hava durumu widgeti farkli

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar telefona hava durumu widgwt indirdim bulamıyorum widgetlerde yok nerde bulabilirim yardımcı olurmusunuz Ç? bu arada knock kode geldi şükür suanlık çok stabil çalışıyor ve harika birsey LG yi bu konuda tebrik etmek lazım standart ekran kilitlerinin aksine daha üretici bir çözüm sunmuş Tebrikler...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Knock code güncellemesi iyi güzelde code hariç bi güncelleme geldimi farkedemedim yani mesela istediğimiz uygulamda alttaki tuşları yok etmek gibi

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Knock code güncellemesi iyi güzelde code hariç bi güncelleme geldimi farkedemedim yani mesela istediğimiz uygulamda alttaki tuşları yok etmek gibi

Istedigimiz zaman yapma sansimiz yok dostum inu suanlik,sadece bazi uygulamalarda ve bazi oyunlarda o tuzlar kendiliginden gizleniyo

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Beyler G2 ye güzel program önerirseniz sevinirim birde G3 ün klavyesi içini ille rootmu yapcaz bide üstteki bar için