LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Elrond-Peredhil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yanlış yazmışım affola, g3 ' ün 16 gb modelı kaç para bu arada bende ip4 kullanıyorum delırdım cıldırdım. :/

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ya aslında ben anneme hediye almak istiyorum. iPhone 4 kullanıyor ben bile kullanırken sinirleniyorum o derece kötü düzeyde artık telefonu. Şu an piyasada en güzel fiyatlı G2. Özellikleri de dolu. Hızlı ve güçlü de. 32GB güvenilir bir yerden kaça bulabilirim?

Annem iphone 4 kullanıyor diyorsun yani yıllar önce almış sanırım. Uzun yıllarca ios kullanmış ve birden bire androide geçirirsen kafası karışır öğrenmede çok güçlük çeker. Bence iphoneden devam etsin derim :)

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Annem iphone 4 kullanıyor diyorsun yani yıllar önce almış sanırım. Uzun yıllarca ios kullanmış ve birden bire androide geçirirsen kafası karışır öğrenmede çok güçlük çeker. Bence iphoneden devam etsin derim :)
O da öyle diyor zaten. :D Ama ben iPhone'a o kadar para vermem. Verdirtmem de ailemdem birine. Bana göre iPhone ucuz telefon olmalı. Tamam stabilite işletim sistemi güzel de ram işlemci vasat. Tamam belki işletim sisteminden dolayı önemli değil de 2000 lirayı da sadece bir yazılıma vermek ne kadar mantıklı? Kaldı ki 4 yıldır iphone kullanıyor telefonunda şarkı yok. :D Üşeniyor herkes evde apple'lara şarkı atmaya. Benim S4'te 128 şarkı var. Ekran büyüklüğü falan da zaten androidlerde daha büyük. Bluetooth ve paylaşım seçenekleri de daha fazla. Böyle de düşünmek lazım bence. Sonuçta telefonu rootlatacak değiliz. :D Normal kullanır. :)

Elrond-Peredhil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler kımse bilmiyor mu bu lg g3 'ün fiyatını cok merak ediyorum ona göre haftaya g2 alcam :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ne kadar doğru bilmiyorum ama bir sitede 2000-2500 TL arası olucak yazmıştı.Eğer fiyat böyle olursa sıkıntı olabilir satış açısından.

o donanıma yeterli bir fiyat. 2500 çok tabi 2000 16 GB 2200 32GB olsun yeterli. Zaten öyle bir donanıma sahip telefon almak isteyen varsa paraya kıyıcak, g2 gibi hep beleş hep beleş olmaz :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
o donanıma yeterli bir fiyat. 2500 çok tabi 2000 16 GB 2200 32GB olsun yeterli. Zaten öyle bir donanıma sahip telefon almak isteyen varsa paraya kıyıcak, g2 gibi hep beleş hep beleş olmaz :P

Tabi ki de bence fazla bile olmalı o cihaza çok inceledim çok beğendim, fakat bu cihaz 16 gb mesela 1800'den piyasaya sürseler samsungun vay haline (: Tabi ki de 2000 tl yeterli bir fiyat ayrıca, 16 gb modeli 2 gb ram olarak gelicek gibi söylentiler dolaşıyor doğruluk payı nedir?

Elrond-Peredhil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Tabi ki de bence fazla bile olmalı o cihaza çok inceledim çok beğendim, fakat bu cihaz 16 gb mesela 1800'den piyasaya sürseler samsungun vay haline (: Tabi ki de 2000 tl yeterli bir fiyat ayrıca, 16 gb modeli 2 gb ram olarak gelicek gibi söylentiler dolaşıyor doğruluk payı nedir?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Söylentilere gerek yok. Resmi sitesinde yazıyor. Doğru yani.
Samsung'u zaten ezdi geçti bile. Adamlar samsung'a tepki olarak çıkardı G3'ü ve amaçlarına ulaştılar. Helal olsun.

Elrond-Peredhil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Söylentilere gerek yok. Resmi sitesinde yazıyor. Doğru yani.
Samsung'u zaten ezdi geçti bile. Adamlar samsung'a tepki olarak çıkardı G3'ü ve amaçlarına ulaştılar. Helal olsun.

Amaca ulaşmak cihazı üretmek değil, g2 gibi bir satış elde etmek, tabi ki de ucuz olmasını beklemiyorum ama pahalı olmazsa samsunga sağlam rakip (: Ezdi geçti diyosun ama yanılıyosun bende sevmiyorum samsungu ama adamlar hala yapıyor neyse önümüzde ki günlere bakalım (:

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761

Mesela ben G2 alıcaktım,babam vazgeçirdi.Biraz daha zaman geçsin G3'ü bile alırım dedi.Benim de kafama yattı.2200 TL olsa dahi alıcam :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Mesela ben G2 alıcaktım,babam vazgeçirdi.Biraz daha zaman geçsin G3'ü bile alırım dedi.Benim de kafama yattı.2200 TL olsa dahi alıcam :D

Bir cihazdan beklentimiz nedir? Arama yapıcaz, İnternette takılıcaz, oyun falan oyanayacaz isterse root atarız twrp yükler custom rom atarız değişik şeyler kurarız vs. G2 için o kadar çok konu açılmışki yapamayacağın hiç bişi yok. Ayriyetten şu zamanda piyasadaki tüm oyunları sorunsuz oyanatabilecek internette sorunsuz gezebileceğin bir telefon var kit kat güncellemesinide almış yani G2. Bence g2 al babanın parasını birazcık daha iyisi için boşu boşuna harcama. Baban sana iyilik yapıyor sende babanı düşün eğer maddi durumunuz cok iyise orası ayrı tabi :) Ama G3 şu zaman için gereksiz bir telefon olmuş. 1 veya 2 yıl sonra cıksa okey derdim.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bir cihazdan beklentimiz nedir? Arama yapıcaz, İnternette takılıcaz, oyun falan oyanayacaz isterse root atarız twrp yükler custom rom atarız değişik şeyler kurarız vs. G2 için o kadar çok konu açılmışki yapamayacağın hiç bişi yok. Ayriyetten şu zamanda piyasadaki tüm oyunları sorunsuz oyanatabilecek internette sorunsuz gezebileceğin bir telefon var kit kat güncellemesinide almış yani G2. Bence g2 al babanın parasını birazcık daha iyisi için boşu boşuna harcama. Baban sana iyilik yapıyor sende babanı düşün eğer maddi durumunuz cok iyise orası ayrı tabi :) Ama G3 şu zaman için gereksiz bir telefon olmuş. 1 veya 2 yıl sonra cıksa okey derdim.

Ama M8 ve S5 yerine tercih edilebilecek bir cihaz.Z2 yerine ise tartışılır ama ben aralarında G3'ü tercih ederdim.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761

Haklısın . Bakalım zaman ne gösterir :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Tamam alacaginiz anladik :D g2 klubunun tamami buraya tasinmis yav :D g2 den g3 e gecilmez israf gorurum :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Gsmarena incelemesi geldi batarya performansı tahmin edildiği gibi başarısız
http://www.gsmarena.com/lg_g3-review-1086p.php

0VX9MV.jpg

nPdZna.jpg
RyA2Mo.jpg
p4AlLq.jpg

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Web browsing arasında 3 saat fark var z2 nin web browsing ile 5 saat s5 ile yine 3 saat

Evet web browsing baya düşükmüş 3g talking ile yakalıyor diğerlerini ileride çıkacak olan 2k lı telefonlar ne alemde olcak acaba hepsi bu düzeyde olursa çok gereksiz bence

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Çıkarılabilir batarya olduğu için şarj sıkıntısı olmayacak bence yedek batarya ile korkmayız telefonu yoğun kullanmaktan :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ciktigi zaman alicam benim test etmemi bekleyin :) 1 günü rahat rahat cikaracak bu telefon. Gereksiz kasa büyüklügü, gereksiz sensorler filan yok. Cikarilabilir bataryasi da sorun yaratmayacak.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ciktigi zaman alicam benim test etmemi bekleyin :) 1 günü rahat rahat cikaracak bu telefon. Gereksiz kasa büyüklügü, gereksiz sensorler filan yok. Cikarilabilir bataryasi da sorun yaratmayacak.

Takoz olduktan sonra istediği kadar uzun dayansın. Şu zarifliği günde 2 kere şarj etsem de gocunmam. :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Takoz olduktan sonra istediği kadar uzun dayansın. Şu zarifliği günde 2 kere şarj etsem de gocunmam. :D

Ayrica bu testler en agir kosullarda yapiliyor. Hangimiz telefonunu en agir kosullarda kullaniyorki? Yapilan testlerden daha iyi kullanima sahip olacagiz. Her telefon icin konusuyorum sadece G3 icin degil.