o zaman pc companion ile yazılım at birde pc de aynı adsl bağlıysa telefon ile çakışma yapıyor olabilir.Sen telefonu birde başka birisinin adsl ine bağlanıp da dene başka adsl de sorun olmazsa dediğim gibi pc ile çakışıyordur.
o zaman pc companion ile yazılım at birde pc de aynı adsl bağlıysa telefon ile çakışma yapıyor olabilir.Sen telefonu birde başka birisinin adsl ine bağlanıp da dene başka adsl de sorun olmazsa dediğim gibi pc ile çakışıyordur.
arkadaşlar telefona arama gelince zil sesi az çıkıyor sanki sizdede öylemi yükseltmenin ve konuşurkende sesi daha iyi duymamızın bir ayarı varmı
Kardeşim ben z2 kullanıyorum.Z2 alana arkadaşlara bir sorum olacak, oyun oynarken telefon ısıdan dolayı kapanma donma vs. buna benzer sorunlar oluyormu ?
Kardeşim ben z2 kullanıyorum.
ısınma sorunu oluyor her telefondaki gibi oyun oynarken ama kapanma olmuyor.benm bir önceki telefonum note 2 idi hala daha da duruyor note2 ondaki ile aynı ısınıyor z2 de yani anormal bir durum yoq..ısınmadan dolayı kapanma sadece 4 k video çekimi yaparken oluyor 4 dk sonra çok ısındığından kamera kapatılıyor diyor..Bu sorunda zaten tüm 4k video çeken telefonlarda var. galaxy s5 htc one m8 note 3 v.s hepsinde var.Ama yeni yazılım ile bu 4k çekimi 4 dk dan 15 20 dk ya uzayabilecekmiş....
rica ederim yardım olabildiysem ne mutlu banaevet 4k yı biliyorum. bende bu hafta sonu almayı planlıyorum, kafama takılmıstı bu ısınma dan dolayı kapanma butun programlarda ve oyunlarda sorunmu diye. cevap için tesekkür ederim.
BIuE arkadaşa katılıyorum ben forumlardan okumak yerinde dikkat ettim arama geldiğinde ses sadece aşağıdaki hoparlörden geliyor yani mono hoparlör..Ama ben sorunda etmiyorum yakında güncelleme gelecektir.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
telefonlar konuşurken sesi daha iyi duyman için ayar var şöyle anlatayım..
Ayarlar/Çağrı Ayarları buraya girdikten sonra altta mikrofon gürültü azaltma ve konuşmacının sesini arttırma diye seçenekler var bunların yanını işaretleyip etkinleştir.
Ben onu etkinleştirmiyorum bana çok fazla geliyor bu sefer karşımdakini sesi![]()
arkadaslar bana bılgısı olan bırı lutfen yazsınn cıhaz sahane eyvallah alıcam kesın fakat kutu ıcerıgını goren bılen varmı yurt dısında ıcınde kablosuz sarj aletıne kadar orjınal ses gecırmeyen kulaklıgından hatta kırılmaz ekran kılıfına kadar konmustu turkıyede gordugum vıdeolarda kıcı kırık bı kulaklık normal bır sarj aletı vardı dogrumudur bu cok sacma yanı 3. sınıf ulkemıyız bız bukadar
Bu telefon daha teşhire çıkmadı mı ? Sony Center' da falan da göremedim ?
Kardeşim ben z2 kullanıyorum.
ısınma sorunu oluyor her telefondaki gibi oyun oynarken ama kapanma olmuyor.benm bir önceki telefonum note 2 idi hala daha da duruyor note2 ondaki ile aynı ısınıyor z2 de yani anormal bir durum yoq..ısınmadan dolayı kapanma sadece 4 k video çekimi yaparken oluyor 4 dk sonra çok ısındığından kamera kapatılıyor diyor..Bu sorunda zaten tüm 4k video çeken telefonlarda var. galaxy s5 htc one m8 note 3 v.s hepsinde var.Ama yeni yazılım ile bu 4k çekimi 4 dk dan 15 20 dk ya uzayabilecekmiş....
senin imkan veremeyeceğin kadar milliyetçiyim ben arkadaşım..Normalde k yerine q yazmam sen söyleyince dikkat ettim harbidende q yazmışım el alışkanlığı diyelim.Ayrıca konumuzla alakasız olan şeyleri buraya yazmayalım.Burada insanlar sorunlarına çözüm arıyor.Edebiyat yapmak istiyorsan başka forumları gez.yoq nedir ? güzel Türkçemizi kirletmeyelim artık yok yerine yoq yazdığın zaman ne faydası oluyor anlamıyorum
Şöyle anlatayım sana arkadaşım sony centerdan şöyle bi cevap aldım.arkadaslar bana bılgısı olan bırı lutfen yazsınn cıhaz sahane eyvallah alıcam kesın fakat kutu ıcerıgını goren bılen varmı yurt dısında ıcınde kablosuz sarj aletıne kadar orjınal ses gecırmeyen kulaklıgından hatta kırılmaz ekran kılıfına kadar konmustu turkıyede gordugum vıdeolarda kıcı kırık bı kulaklık normal bır sarj aletı vardı dogrumudur bu cok sacma yanı 3. sınıf ulkemıyız bız bukadar
sony'de teşhir ürününün olamamasına gelince telefonun ilk çıktığı gün 30 05 2014 tarihinde telefonu almaya gittim teşhirde yoktu.Adamlar telefonun hepsini satmıştı teşhire telefon kalmamıştıBu telefon daha teşhire çıkmadı mı ? Sony Center' da falan da göremedim ?
senin imkan veremeyeceğin kadar milliyetçiyim ben arkadaşım..Normalde k yerine q yazmam sen söyleyince dikkat ettim harbidende q yazmışım el alışkanlığı diyelim.Ayrıca konumuzla alakasız olan şeyleri buraya yazmayalım.Burada insanlar sorunlarına çözüm arıyor.Edebiyat yapmak istiyorsan başka forumları gez.
senin anlayamadığın yeri tekrar anlatayım sana ....normalde k harfi yerinde q harfi kullanmam sen söylemesen farketmezdim çünkü q harfi kullanmıyorum.şimdi anladın mı?<br>Sende insanları eleştirmek yerine hatalarını düzeltmenin erdemlik olduğunu biliyorsundur herhalde.Mesela bu eleştiriyi konunun altına değilde özel mesaj olarak atabilirdin ne rencide etmiş olurdun başkalarını nede benden böyle cvp alırdın kardeşim.yukarıda el alışkanlığı dediğim olayda tutarsızlıkla alakalı değil evet belki el alışkanlığı sürekli yapılan bir iş demek ama benm kastettiğim elim k yerine q ya gitmesi.Nereden ve kimden hangi yetki ile başka forumlara yönlendirme yetkisi buluyorsun kendinde ? Ayrıca söylediklerin ne kadar tutarsız kendin bir daha oku ne yazdığını.
"Normalde k yerine q yazmam sen söyleyince dikkat ettim" diyorsun ve hemen peşine de şunu yazıyorsun; "harbidende q yazmışım el alışkanlığı diyelim" hatayı kabul etmek erdemliktir. Söylediğimiz sözleri kendine kötü bir şekilde algılayacağına, yapılan yanlışları düzeltmeye çalışmak her zaman daha faydalıdır.
Kardeşim insanlar buraya konu araştırmaya veya başkalarına yardımcı olmaya değilde sanki milleti eleştirmeye geliyorlar.Ne oluyor bakayım buradaAz sakin beyler. Olmuştur bir yanlışlık uzatmayalım.
arkadaşlar akıllık çağrı özelliğinin ve ekrana baktıkça ekranın açık kalma özelliğinin çalışmamasına çözüm bulmuş bulunmaktayım.
Sony nasıl bir yazılım hatası yapmış bilmiyorum ama telefon dilini ingilizceye aldığınız zaman bu iki özellikte çalışıyor
Bana çok saçma geldi nedenini bilmiyorumama her telefonda denedim bütün xperia z2 lerde çalışıyor dili ingilizceye alınca
![]()
Sayenizde z2den soğudum para olsada g3 alsak![]()
kardeşim işine karışmak gibi olmasında bu sorun yzünden bir telefondan soğunulmazSayenizde z2den soğudum para olsada g3 alsak![]()
kardeşim işine karışmak gibi olmasında bu sorun yzünden bir telefondan soğunulmazBen de vazgeçtim Z2 den ve G3 te karar kıldım gelse de alsak para sorun değil![]()
malesefPeki sonra türkçe yapınca çalışıyormu ?
kardeşim işine karışmak gibi olmasında bu sorun yzünden bir telefondan soğunulmaz
Sayılan arızalara bak akıllı çağrı türkçe dilinde çalışmıyor yazılımsal hata bir sonraki yazılımla halledilebilecek birşey.
o kadar samsung cihazlarında bile oluyordu.Birde g3 'ün ekran çözünürlüğü çok yüksek mesut çevik oyunlarda gpu yetersiz kalabilceğinden bahsediyordu yani oyunlarda kasabilceğinden aynısı xperia z de olmuştu cihaz ilk full hd telefon olduğundan gpu yetersiz kalıyordu.Genede z2 yi kullanan birinden al eline incele derim.g3 ile z2 arasında hiçbirşey olmasa kozmetik farkı var
kardeşim işine karışmak gibi olmasında bu sorun yzünden bir telefondan soğunulmaz
Sayılan arızalara bak akıllı çağrı türkçe dilinde çalışmıyor yazılımsal hata bir sonraki yazılımla halledilebilecek birşey.
o kadar samsung cihazlarında bile oluyordu.Birde g3 'ün ekran çözünürlüğü çok yüksek mesut çevik oyunlarda gpu yetersiz kalabilceğinden bahsediyordu yani oyunlarda kasabilceğinden aynısı xperia z de olmuştu cihaz ilk full hd telefon olduğundan gpu yetersiz kalıyordu.Genede z2 yi kullanan birinden al eline incele derim.g3 ile z2 arasında hiçbirşey olmasa kozmetik farkı var
malesef![]()