mantığım z3 ü beklememi söylüyor ama şeytan hemen g3 al diyo
Bence biraz zor kaldırır,bekleyip görücez bence şuan telefon alınmaz snapdragon 805 ve 64 bit islemciler yolda beklemek lazım biraz.
Evet ama 1.3ghz,androidde çıkarsa 2.7 falan olur zaten 64bit işlemcinin kullanılması için ona göre uygulama gerekiyomus öyle biliyorum.64bit islemcili telefon var diye biliyorum. 5s 64bit degilmi?
Evet ama 1.3ghz,androidde çıkarsa 2.7 falan olur zaten 64bit işlemcinin kullanılması için ona göre uygulama gerekiyomus öyle biliyorum.
64bit islemcinin androide oturmasi zaman gerektiriyor ki ileriki tarihlerde android silver projesi baslayacak. Bakalim daha nelerle karsilasicaz.
Bakıyorumda bu konulara hakim olmaya başlamışsın ahmet abey![]()
64bit uygulama olmadıkça 64bit işlemci de gereksiz olur sanırım.
Ben de öyle biliyorum ama en azından quad hd ekranı faha iyi kaldırıcak 805 gelir tabi inceleme videosu gelmeden bilemeyiz ama benim düşüncem iyi bir performans gösteremicek G3,sd 805 ile gelse nolurdu sanki.
Ben de öyle biliyorum ama en azından quad hd ekranı faha iyi kaldırıcak 805 gelir tabi inceleme videosu gelmeden bilemeyiz ama benim düşüncem iyi bir performans gösteremicek G3,sd 805 ile gelse nolurdu sanki.
Takıntı yapmaya gerek yok o kadar. Bence gayet yeterli performans verir. 2.5ghz'den bahsediyoruz.![]()
Evet G2 ile arasında 200 mhz fark varbence işi zor ama inceleme gelmeden konuşmak doğru olmaz,lg sd 805 koysaydı şu an bu muhabbet yerine ne zaman çıkıyo muhabbeti yapıyodu herkes
![]()
LG o muhabbeti G4'te yaptıracak.![]()
Oyun oynanmayacaksa g3 güzel telefon ama oyun oynayanlar z2 ye yönelin derim
Neden?
2k ekranda işlemci çok yorulcak ısıncak performans düşcek g3 te akıcı oyun deneyimi beklemeyin derim
Ön incelemeleri izlemeni tavsiye ediyorumbaska forumlarda 1 saate yakin ön incelemeler mevcut. Bir goz gezdirin. Belki hakli olabilirsiniz ama arastirmadan yorum yapmak biraz yanlis oluyor.
Incelemelerde asphalt 8 de takılmalar oluyodu ama incelemeden bisi diyemem haklı olabilirsinoz
benim izlediğimde de olmadı. şimdi kapattım ön incelemeyi. deat trigger 2 daha grafik dolu bir oyun. takılma olmadı hiç. ama en iyi deneyimi kullanarak kazanabiliriz.
Dead triggerde discoveryde takılmıyor grafikler iyi olmasına rağmen sistemi yormayan bir oyun rr3 ve nova 3 te ne yapacak onu mrk ediyorum![]()
nova değilde rr3'ü bende merak ediyorum. ama kasma yapacağını sanmıyorum. sonuçta senin benim düşündüğümü elbette ki LG mühendisleride düşünüp bir çaresini bulmuşlardır. bekleyip görücez 1 ay sonra![]()
Aynen oyunları 1080p oynattığını söylüyorlar ama neler yapabileceğini 1 ay sonra görücez![]()
10 dakkada şarz kalmaz telefondaİşlemci Ekran, Ekran çözünürlüğü falan filan herşey artmış batarya mAh'ı g2 ile aynı. Bence LG şu kafada düşündü: aa bakın G2ye 3k mAh koyduk herkes çok memnun çok yettiğini söylüyor. Bunada 3k mAh koyalım ama batarya çıkartılıyor olsun herkes yeter diye alsın yetmesin sonra ürettiğimiz bataryalardan satın alsında daha cok kazanalım para para para
![]()
Makul bi taktik10 dakkada şarz kalmaz telefondaİşlemci Ekran, Ekran çözünürlüğü falan filan herşey artmış batarya mAh'ı g2 ile aynı. Bence LG şu kafada düşündü: aa bakın G2ye 3k mAh koyduk herkes çok memnun çok yettiğini söylüyor. Bunada 3k mAh koyalım ama batarya çıkartılıyor olsun herkes yeter diye alsın yetmesin sonra ürettiğimiz bataryalardan satın alsında daha cok kazanalım para para para
![]()